web analytics

0

PLOG VRIJDAG 19 MEI 2017


Het is weer vrijdag… dus LIDL, croissantje, koffie!


Daarna nog even naar de Emté waar ik deze heerlijke ijsjes haal! Slecht! Voor! Me! Doe! Het! Niet! Ik geef dus 4 van 6 ijsjes mee aan m’n ouders, lijkt me heel verstandig.


En daar gaan we weer. M’n T-shirt geeft wel ongeveer aan hoe ik me voel. Aaaaaaaargh!


Vanaf volgend jaar moeten bepaalde hondenrassen een verplichte cursus volgen. Vind ik eigenlijk wel een goed idee. Maar dan toch het liefst voor ALLE honden. Dus ook die kleine chihuahuaatjes. Nina doet voorlopig geen vlieg kwaad, behalve als zo’n chihuahuaatje begint te keffen. Daar kan ze niet tegen, tegen gekef.


De Luna-fluisteraar arriveert met… een plank!


Want hij kan niet echt koken, maar dus wél heel goed planken regelen. OMG! HOE LEKKER! En… hij gaat niet op, maar we komen een heel eind.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *