web analytics

7

OP REPEAT: LUNA’S EERSTE KEER

Deze tekst schreef ik op 19 juli 2007 voor het NietLief-collectief. De vraag was: Hoe ging het bij jou, die eerste keer?

Van mijn eerste keer weet ik eigenlijk weinig. Ik was 14, het was met J., het was op zolder bij mijn ouders en ik vond het geweldig. Al mijn eerste keren waren eigenlijk met hem. Eerste keer écht tongzoenen, eerste keer een lul aanraken, eerste keer aftrekken, eerste keer vingeren, eerste keer beffen, eerste keer pijpen; het was allemaal met hem. Dus dat mijn eerste keer écht seks ook met hem zou zijn, was eigenlijk logisch. En dat wij tijdens die eerste keer allebei tegelijkertijd klaarkwamen, dat vond ik toen eigenlijk ook heel logisch. Vanaf die eerste keer was ik meteen een groot fan van het hele arsenaal aan sekskunstjes, -standjes en technieken. Ik heb alles van voor tot achter en van achter tot voor uitgewerkt met hem. Dus met J. kwamen er nog heel veel meer eerste keren. Eerste keer links overdwars. Eerste keer rechts overdwars. Eerste keer standje de Zwevende Zwaluw. Eerste keer standje het Katapulterende Konijn. En nooit had ik moeite om klaar te komen. Ergens in mij wist ik heus wel dat dat iets bijzonders was, ik las tenslotte ook de Viva, maar ik vond het de normaalste zaak van de wereld. Iets wat lekker is, dat moet gevierd worden met een orgasme. Pas toen ik het uitmaakte met J. en een ander vriendje kreeg, en daarna weer een ander, en me daarna in het uitgaansleven van Amsterdam met tientallen one-night-stands stortte, kwam ik erachter dat mijn orgasme dus helemaal niet zo vanzelfsprekend was tijdens een robbertje seks. Ik belandde in bed met mannen die te egoïstisch waren, te onzeker, te dronken, te stoned of te onervaren. Ik ontdekte dat size does matter. Ik deelde het bed met mannen die dachten dat zij ‘De Befkoning van Amsterdam’ waren, maar door mij een dag later ‘showbeffer’ genoemd werden tegen m’n vriendinnen. Ik ontdekte dat er mannen bestonden die het de normaalste zaak van de wereld vonden om wél zelf klaar te komen, maar mijn orgasme niet hoog op hun agenda hadden staan. Of dat sommige mannen heus wel op de goede weg waren, maar na een paar minuutjes toch afhaakten. Ik kwam erachter dat een hoop mannen zich er gemakkelijk vanaf maakten. ‘Vrouwen komen gewoon wat moeilijker klaar’, werd er dan gezegd, om er vooral zélf geen schuld aan te hebben. Want het was nooit zijn probleem. Maar, ho vriend, dat ik niet klaarkom als ik met jou in bed lig, dat ligt echt niet aan mij hoor, want ik kan het zelf binnen 30 seconden. Met m’n ogen dicht. Ik kwam er vooral achter dat mijn eerste liefde J. waarschijnlijk een natuurtalent was.

Dit vind je misschien ook leuk...

7 reacties

 1. patchwork schreef:

  :-)
  En als je denkt dat je alles nou wel weet,en jolig door het leven fietst, krijg je ineens te maken met’het gaat niet meer zo gemakkelijk’mannen…Ik heb dan soms echt moeite om niet te zeggen: ‘dat ligt aan jou.’ Paybacktime. De natuur is wel een klucht!

 2. CiNNeR schreef:

  Dat is mazzel hebben, zo’n natuurtalent. Mijn eerste keer was wel erg leuk, maar lukte in feite niet. Een leuke (mooie!) Jamaicaan die te groot geschapen was. Mijn échte eerste keer was met een man die al snel alles vies vond. Het missionarisstandje was al wat gebeurde en de relatie was dan ook geen lang leven beschoren. Daarna trof ik een ‘knaap’. Die maakte ik gewoon van alles en nog wat wijs en daar heb ik de meeste ‘eerste keren’ mee beleefd. Hoewel, toen ik wat ouder werd kwamen er nog wel wat eerste keren aan te pas ;)

 3. CiNNeR schreef:

  En inderdaad, size does matter!!

 4. Lurkie schreef:

  Ja, we zijn verwend met zo’n jongen als J. die een begenadigd minnaar was (is). Sommige andere minnaars komen er dan maar bekaaid vanaf. Heb net zelf de meest heerlijke man ever meegemaakt maar helaas is dat om andere redenen uitgegaan, maar ben bang dat het nooit meer zo goed gaat zijn als met hem. En ja, hij was ook niet klein ;-) Een man die je lichaam gewoon begrijpt, hulde!

 5. Esther schreef:

  Wat zal J. het fijn vinden als hij dit blogstukje een keertje tegenkomt ;-)

 6. Peter schreef:

  Ik had ooit een vriendin die bij onze telefoonseks zelfs klaarkwam zonder haar handen (of wat dan ook)te gebruiken. Kun jij dat ook Luna?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *