web analytics

2

NOG MEER KAARTJES

En vandaag kreeg ik nog meer lieve felicitaties per échte post! Van Marloes (van www.tussenpozen.com), van Marloes (van www.keepthevath.com), van Sminke, van Minca, van Mascha, van Henk, van Ivon, van Ange, van Jet en van Iris! THANKS!!!!!!!

Iemand vond het nogal wat, dat ik m’n adres gewoon zo online publiceerde. Maar waarom bang zijn om je adres online te posten als je zoveel liefs kunt krijgen?

Dit vind je misschien ook leuk...

2 reacties

 1. Sander schreef:

  Toen ik je adres las dacht ik ook dat dat misschien niet zo handig is, Maar als ik in de buurt had gewoond, had ik een kopje thee komen halen. En na al die jaren dat ik je stukjes lees (sinds 2002 volgens mij), vind ik dit dan ook wel bij je passen. Ik ken je natuurlijk niet persoonlijk, maar via je stukjes krijg je wel een beeld bij iemand.
  Heb wel een tussen pose gehad dat ik niet meer op je site kwam, maar kom nu toch weer steeds lezen.

  Van harte met je 10 jarig bestaan en hopelijk kunnen we nog lang van je schrijftalent genieten.

  Groeten,

  Sander uit Harderwijk

 2. Ivon schreef:

  Ach je hebt mijn kaartje toch ontvangen :-)!
  Vind het alleen maar tof dat je je adres had neergezet, zo kon ik tenminste ook echt een kaartje sturen!
  Had ik in de buurt gewoond dan was ik vast ook een bakkie komen halen…lijkt mij namelijk nog veel leuker haha :-).

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *