web analytics

0

MEXICO, QUICHES & SHOPPEN

middengelukt1

IMG_9380
Nou, ik hoop dat het voor mijn eigen online seksshop ook een topdag wordt qua verkopen! Conclusie achteraf, want ik schrijf deze plog 2 dagen later; ik mag niet klagen.

IMG_9382
Ik maak een ontbijtje voor mij en de puber.

IMG_9383
Ik schrijf een kaart voor onze pakketbezorger, inclusief een VVV-cadeaubon, want die man werkt zich kapot. En ja, dat doen meer mensen, veel meer mensen, maar die brengen mij niet bijna elke dag zulke leuke pakketjes.

IMG_9384
De waardebonnen van m’n vriendinnetje waren zo’n groot succes dat ze vroeg of ik er nog meer kon maken. Jawel hoor. Ik laat het nog niet helemaal zien, want ik ga ook de website voor J. maken en de visitekaartjes en alles, maar kijk hoe leuk; met een stukje raffia erop genaaid! Ik ben erg tevreden met het resultaat. En zij ook.

IMG_9387
Even een kusje met de Bruce.

IMG_9390
De oppaspuber heeft wederom een aantal uren keurig aan haar Mexico-werkstuk gewerkt, hoe doet ze het. Ze wilde graag een fantasy-film zien en J. zet The Lord of the Rings op. En ja, dat is 1,5 uur leuk, maar als M. erachter komt dat die film meer dan 3,5 uur duurt, dan houdt ze het voor gezien. En gelijk heeft ze.

IMG_9392
Frank keurt de kerststol die ik van vriendin J. kreeg. Goedgekeurd.

IMG_9398
De oppaspuber maakt samen met Bruce mini-quiches.

IMG_9399
En ik doe een poging om er van deze bladerdeeg-blaadjes op te doen, maar er gaat iets niet helemaal goed. Teveel ei. Morgen nieuwe poging, want het idee is leuk.

IMG_9400
Goed bezig M.! Na het eten gaan we samen naar de stad om kerstinkopen te doen, want het is koopavond. Ik geniet echt heel erg van die dagen voor kerst. Gezellig!

 

Vorig jaar ging ik met dochter S. naar Arnhem...

Vorig jaar ging ik met dochter S. naar Arnhem…

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *