web analytics

0

MEXICO, DR. PHIL & EEN ARMBANDJE

middengelukt1

IMG_9364
Hé Nien, wat moet je?

IMG_9365
Wil je meekijken op de iPad van de oppaspuber? Die laat me allerlei Instagram-accounts zien met honderdduizende followers en ik moet nu toch echt toegeven; hier ben ik te oud voor. Veel Instagrammende pubers, jongeren, die wel 4 tot 5 filmpjes per dagen uploaden, heel druk en met een humor die ik niet begrijp. Al zitten er een paar leuke tussen en ik moet een paar keer hard lachen, maar ik ben vooral verbaasd. Ik ben in ieder geval weer helemaal bijgeleerd qua de Instagram-wereld van de jeugd. Enigszins dan. Het is trouwens maandag, dus eigenlijk niet de dag van de oppaspuber, maar die komt in verband met de kerst een paar dagen eerder. Gezellig hoor!

IMG_9371
De oppaspuber moet een werkstuk maken over Mexico en het is ongelooflijk, maar zelfs al heeft ze vakantie; ze doet het en zelfs zonder morren en gedoe en met een glimlach! Knap hoor. Gelukkig pas over 3 weken inleveren, dus alles kan ook rustig aan. Terwijl zij op mijn computer werkt hang ik deze amethyst in een dromenvanger. Ik vind het er supergaaf uitzien.

IMG_9374_1
We eten ’s avonds macaroni met mijn eigen   bolognese-saus.

IMG_9375
Ik mag zelfs even Dr. Phil kijken.

IMG_9379
Is het geen schilderijtje? De oppaspuber is bezig met het knopen van een armbandje en voor toch wel zeker een half uurtje is ze geconcentreerd bezig en gaat het goed en oooh, ik houd zoveel van knutselende pubers en mannen en vrouwen om me heen. Na een half uur geeft ze er de brui aan, maar hé, het was goed geprobeerd. En Nina bleef stil liggen.

 

Alweer pizza's? Yep!

Alweer pizza’s? Yep!

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *