web analytics

16

LUNATIC, PART 1


copyright @ franz wilhelm 2001

Vanaf heden zal mijn site regelmatig opgeleukt worden met cartoons van Franz Wilhelm. Franz is kunstenaar, dj, getrouwd, vader en bovendien een lieve vriend van vriendin I. en mij. Naar aanleiding van mijn column ‘LUNA IS EEN JUNK’ maakte hij bovenstaande illustratie. Deze vond ik zo leuk, dat ik hem gevraagd heb om vaker getekend commentaar te geven op Luna’s leven. Dat wilde hij wel. Bij deze dus de eerste ‘Lunatic’. Bedankt Franz!

Dit vind je misschien ook leuk...

16 reacties

 1. Trinity schreef:

  Good going!!!

 2. Marcel schreef:

  Cool ik vind je geweldeg

 3. Patrick schreef:

  De Strip!!!!

 4. Frank schreef:

  Het is “te allen tijde”
  oeps sorry, nu sluit ik me per ongeluk ook aan bij de spelfout-inquisitie, sorry zal het niet meer doen.
  Aparte Cartoon in ieder geval, vooral dat propje (bloempje?) in de hoek met die oogjes is leuk..

 5. Sacco schreef:

  Volgens mij is dat een plasje kots…

 6. jeroen schreef:

  Nee, dat zien jullie niet goed. Dat slaat weer op het stuk “waar laat je het” van een week of twee geleden.

 7. franz schreef:

  sorry ik zal mijn schedeltjes voortaan beter uitwerken (alhoewel een beetje vaag is wel goed voor aantal reacties)

 8. Blue salem schreef:

  Dat schopt kont!

 9. eric suiker schreef:

  Al een uitgever?

 10. slappezever schreef:

  ben ik hier de enige die de tekeningen ruk vindt? ik mag niemand beoordelen op 1 tekening maareeuh…

  sorry als ik nu op je teentjes sta franz.

 11. Guard schreef:

  Nah, ik weet niet of je de enige bent slappezever (wat een goed gekozen naam ;-)), maar ik vindt ‘m geweldig. Maakt de site alleen maar leuker. Ik lees deze site pas sinds een week of 2, maar ik vind ‘m helemaal goed.

 12. Plastic schreef:

  Plastic vindt ‘em ook ruk! Lelijk getekend en ik snap ‘em niet. De grap of clue ontgaat me dan ook geheel. Maar misschien ligt het aan mij dat ik het niet snap.

 13. Luna schreef:

  Dat ligt inderdaad aan jou…

 14. Plastic schreef:

  Trouwens, even iets heel anders. Dat plaatje met dat meisje wat bovenin staat komt me bekend voor. Tenminste dat meisje. Volgens mij ken ik het van een advertentie. Kan dat kloppen of zit ik ernaast?

 15. Plastic schreef:

  Dus wat is de grap dan?

 16. Gaby schreef:

  Ik vind het niet zo is dat erg of moet je altijd alles maar top vinden…