web analytics

5

BEST DRESS EVER


Dit is by far de allergaafste jurk EVER! Hij kost € 99,95 bij www.topvintage.nl en ik ben er dus keihard voor aan het sparen (ik heb al bijna 4 maanden niks gedronken, dus je zou denken dat ik er al een stuk of 27 had kunnen kopen). Maar al moet ik de hele maand droog brood eten, deze jurk has my name written all over it! Hij staat hier op me te wachten: KLIK!

Dit vind je misschien ook leuk...

5 reacties

 1. Kees Versluis schreef:

  Toe maar, twee verhaaltjes op één dag.
  Je had niet veel aansporing nodig.

 2. Luna schreef:

  Binnenkort ook echt wel weer meerdere verhaaltjes per week… Althans, dat is de bedoeling… En er komt ook nog een kookweblog (bijna klaar)… JAHAHA! Ik heb niet stilgezeten de afgelopen maand hoor… (en het echte leven gebeurt ook nog wel eens tussendoor) :-)

 3. Toet schreef:

  Kleine bijdrage is geregeld voor paar dagen minder lang oud brood ;-)

 4. Esther schreef:

  Persoonlijk vind ik dat Topvintage jou deze jurk moet opsturen. For free…in ruil voor de dikke vette reclame die je nu voor ze maakt ;-)

 5. patchwork schreef:

  Je hebt ´m nu dus (tja, je twitter, die nu van je site af is..)! net op tijd voor die paar laatste zonnige dagen! (Ik zag die stof op de Albert Cuijp, misschien regenjas van laten maken?) Overigens ben je voor mij inmiddels meer een hondenvrouwtje geworden, je poezen komen nooit meer in beeld.:-(

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *