web analytics

14

LUNA ZIT EEN WEEK OP IBIZA

Het is zover. Eindelijk. Eindelijk. Ik heb al m’n werk afgerond, m’n haar is geverfd en de koffers zijn gepakt. Voor het eerst sinds 7 jaar (!) ga ik op zomervakantie. En mijn laatste wintervakantie is bijna 3 jaar geleden. Ik heb het niet zo op vakanties. Meegekregen van vroeger. Toen ik nog thuis woonde ben ik welgeteld 1 keer met m’n ouders op vakantie geweest en toen was ik 4. We konden niet weg, want m’n moeder moest voor oma zorgen (mijn oma is nu 8 jaar dood en m’n ouders zijn nog steeds niet op vakantie geweest, maar dat terzijde). Het is te veel geregel. Te veel gedoe. Koffers pakken. Beslissen welke cd’s meegaan. Beslissen welke boeken meegaan. Oppas voor de katten regelen. Allemaal dingen regelen! En dit keer kwam er nog een extra regeltaak bij. Want wat te doen met m’n site? Onbeheerd achterlaten had gekund, maar gezelliger is het om iemand te laten gastloggen. Maar dan weer geen bestaande logger. Die moeten gewoon op hun eigen site blijven. Veel leuker is het om mijn lezers kennis te laten maken met iemand uit mijn vriendenkring. Dus volgende week zal vriend B. deze site voorzien van zijn teksten. Vriend B. en partner P. kennen elkaar van vroeger. Van het voetbal. Van de E-tjes. Al bijna 30 jaar dus. En als vriend B. er niet was geweest, dan had ik partner P. nooit leren kennen, want ik ken vriend B. uit mijn studentenkroeg. Een studentenkroeg waar partner P. normaal gesproken niet voor z’n lol zou komen. Een goede vriend dus, vriend B., en een goed schrijver, want ik laat natuurlijk niet zomaar iemand op m’n site. Ik ben er volgende week zondag weer, hoogstwaarschijnlijk met verbrandde schouders, borsten, billen, benen en neus.

Dit vind je misschien ook leuk...

14 reacties

 1. Ab schreef:

  Fijne vakantie Luna & P.
  Neem genoeg zonnebrand mee.
  En welkom B.

 2. Marti schreef:

  Hé meis, sorry, trillian knalde eruit. Maar komt goed na de vakantie, eerst ff genieten jij! Enjoy :-)

 3. mixologist schreef:

  Prettige vakantie en rust goed uit!

 4. Erwin schreef:

  dag mooie vrouw.. mis je nu al *snik* *snik*

  een fijne reis.. geweldige vakantie.. en welkom terug…..

 5. Rick schreef:

  Veel fun op dit feest-eiland!

 6. Blauw Oog schreef:

  En ik maar denken dat tweemaal jaars op vakantie gaan de norm was.
  Veel plezier!

 7. Da Bunny schreef:

  Succes daar he Luna, en snorkel ze =)

  Ik ga er volgend jaar naartoe, voor de ultieme lounge-ervaring.
  Maar dat ga jij vast ook doen.

  Have fun!

 8. Saskia schreef:

  Heel erg veel plezier, feest als een beest en geniet ervan. En vooral uitgerust, boordevol nieuwe energie en inspiratie weer terugkomen naar ons kouwe kikkerlandje.

 9. terence schreef:

  hey Luna!

  heb heeeeel veeeeel fun op Ibiza.. zal vast wel lukken! ;)

 10. peter schreef:

  een heel prettige reis en tot volgende week.

 11. brillie schreef:

  Nog een week, dan ga ik naar Cuba. Maar nu begrijp ik ook je afslankdrang. Maar eh, de zomer is toch al voorbij? Toch veel fun, op het eiland dat bekend staat van de hippies.

 12. bisquit schreef:

  foto´s foto´s foto´s!!!!

 13. BDisOKE schreef:

  Luna gaat feestebeesten!?