web analytics

12

GASTLOG: TEPELSTAND

Ik ben een borstenliefhebber. Borsten prikkelen mijn zintuigen. Op straat kan ik een licht opgewonden gevoel krijgen, als ik een strak gespannen truitje voorbij zie komen of een goed decolleté, waarbij de contouren van de borsten al hoog op de borstkas zichtbaar zijn. Heerlijk. Niet de grootte van de borsten is belangrijk, maar de vorm en de stevigheid en natuurlijk niet te vergeten de tepel. Zo snelde ik mij pas geleden naar de winkel om de nieuwe Playboy te halen. Wat ik voor de rest van Katja Schuurman vind is in deze niet zo belangrijk, maar ik ben al jaren benieuwd of het terecht is dat ik altijd roep dat zij toch wel hele lekkere borsten heeft. Goed gevuld, stevig en ze lijken vrij natuurlijk. Des te groter was de teleurstelling. Waar vrienden mij al voor gewaarschuwd hadden bleek waarheid te zijn. De borsten zijn niet echt. Aan de onderkant zijn behoorlijke siliconen ingebracht. Niet eens zo heel slecht gedaan. Geen onnodige bobbels of rimpels en de ronding is bijna perfect. Helaas doet zich ook bij haar het onvermijdelijke probleem voor. De tepelstand. Staat bij een onbewerkte borst de tepel in het midden (lees: het zwaartepunt) van de borst, bij een onderin ingebracht implantaat verhuist de tepel ineens naar de bovenkant. En dan gaat de tepel een eenzaam bestaan leiden. Het lijkt alsof hij niet meer bij de ronding van de borst hoort, maar puur een aan- en uitknopje is geworden voor het gehele bovenlijf. Zonde, zonde, zonde. Katja heeft bij deze afgedaan. Haar strakke truitjes hebben geen zin meer. De hoog ingezette gleuf heeft geen fantasiewaarde meer voor mij. Ik blijf het beeld voor me zien van zwervende tepels. Hoewel de medische wetenschap een hoog peil heeft bereikt, zie ik hier voor de plastische chirurgie nog een schone taak weggelegd. De implantaten zien er steeds beter uit, maar de tepelstand lijkt nog nergens op.

Dit vind je misschien ook leuk...

12 reacties

 1. Yuroen schreef:

  Hoi Bemmel,

  Ik zei het ook al als reactie op de log van Luna (het leven is vurukkuluk).
  Ik vond het ook een enorme teleurstelling. Ik had toch wel verwacht dat het er beter uitzag. Toen ik de foto’s zag, wist ik in een oogopslag dat ze nep waren. Jammer hoor!

 2. Morrie schreef:

  Nou, het onderwerp spreekt mij wel aan. Ik mis alleen wat plaatjes her en der.

 3. Dude schreef:

  Inderdaad, tepelstand is belangrijk. Maar hoe zou het voelen, een vrouw met siliconen? Ik heb geen idee, maar ik vrees het ergste.

 4. Yuroen schreef:

  Als je op een vrouw met siliconen valt……………..,

  val je in ieder geval niet hard! hahahahaha

 5. Ray schreef:

  Ze zouden eens een poll moeten houden over de stelling: Liever niets dan nep.

 6. Chantal schreef:

  Een goede vriendin van mij heeft afgelopen week haar borsten laten vergroten. Ze had cupje A, met de nadruk op de “je” van cupje. Heel erg plat dus. Nu heeft ze cup C. Ik had ook zoiets van “zou je dat nou wel doen”, maar ik heb makkelijk praten, ik heb van nature een cup C. Niks te klagen dus. En of het nou nep is of niet, als zij zich er happy bij voelt en haar man heeft er geen problemen mee, dan maakt het toch niet uit?? Wie zijn wij om over het doen en laten van anderen te bekritiseren zolang ze er niemand kwaad mee doen?!

 7. Dr.D schreef:

  Dr.D weet als man met ervaring dat implantaten puur voor het visuele aspect zijn. Vaak zie je door kapselvorming de siliconen zitten. Wanneer je den tiet eens flink denkt te masseren is het net of er anti-stress balletjes onderhuids zijn aangebracht. Tijdens het woeste spel bewegen zij niet natuurlijk mee. Nou! Als je daar dan naar kijkt ben je `t meteen kwijt! Zal maar zeggen…

 8. yuroen schreef:

  Je hebt helemaal gelijk Chantal. Maar uitzonderingen bevestigen natuurlijk de regel.
  Als beide partijen zich happy er bij voelen is er ook niks aan de hand.
  Maar we hebben het nu wel over katja schuurman die er zelf voor kiest om in de Playboy te gaan staan en als ik mij niet vergis al in het bezit was van een aardige b cup.
  Dan mogen we toch wel onze mening geven……
  En ik ben het met je eens dat jij niks te klagen hebt. Jij bent gezegend met een mooi stel borsten. ;-)

  Groetjes Jeroen

 9. Anna schreef:

  Zelf begrijp ik de opwinding over vet en melkklieren niet zo (nooit gedaan trouwens), maar ja, ik ben ook vrouw. Zelf val ik wel een beetje op spieren, want daar moet een mens wat voor doen! Tieten, die krijg je (of niet, zoals in mijn geval), daar hoef je niks voor te presteren.
  Je zou silliconenborsten altijd maar een beetje met bierbuiken moeten vergelijken … dan is de lol er gauw af.

 10. Chantal schreef:

  Thanx Yuroen :)
  Jij hebt ook gelijk voor wat betreft KS, ik reageerde ook meer op de post van Ray.

 11. Jeroen (een andere ;-) schreef:

  Hmm, doet me denken aan de laatste twee AWEM/VMW (voor de niet Volkskrantlezers: een rubriek in het zaterdagmagazine). De paradoxale situatie doet zich voor dat vrouwen hun borsten laten vergroten om aan een bepaald schoonheidsideaal te voldoen, maar dat mannen tegelijkertijd een behoorlijke afkeer hebben van kunststof implantaten.%-?

 12. K.C. schreef:

  Hmmm, weet niet of dit leuk is…niet gestudeerd natuurlijk….

  oh ja naw vergeten.