web analytics

6

MAAR HOE GAAT HET NOU MET LUNA?

Iemand wees me erop dat ik nog wel even in september 2013 een stukje op deze site moest gaan posten, want anders zou ik voor het eerst in 12,5 jaar een hele maand overslaan in m’n archief. En ja, dat kon natuurlijk niet de bedoeling zijn. En nee, dat is ook niet de bedoeling. Ik mis het schrijven hier. Heus wel. Echt wel. Het wordt tijd om deze site om te zetten van Pivot naar WordPress en daar zit ik al maanden tegenaan te hikken. Ik heb geen zin om te schrijven, omdat ik weet dat ik straks alles moet veranderen. Dat ik moet hopen dat al m’n teksten bewaard blijven en vooral goed kunnen worden overgezet. En al m’n reacties. En afbeeldingen. Ik raak al in paniek als ik eraan denk. Maar al m’n tijd en aandacht is de laatste weken in www.climaximaal.nl gaan zitten. Wegens een probleem met Google raakte ik daar een paar weken terug ineens 80% van m’n bezoekers kwijt en dus ook 80% van m’n inkomsten via die site (en ja, ik, wij, hebben dat geld nodig voor onze boodschappen, want ook hier is het crisis). Allemaal zwaar kut en zwaar klote, juist omdat het zo ontzettend goed leek te gaan. Met hulp van de allerliefste nerds is alles nu weer enigszins opgebouwd, maar voordat Google weer écht m’n vriend moet ik vooral heel veel geduld hebben. En dat is nou juist iets waar het bij mij aan ontbreekt. Wat ik van deze hele toestand heb geleerd; grote bedrijven nemen de wereld over. En het zijn allemaal bitches! En je bent er afhankelijk van. Ik ben er afhankelijk van. En ik ben naïef. Verdomme, wat ben ik naïef. En misschien zou het wel eens handig zijn om mensen wat minder snel te vertrouwen, niet uit te gaan van het goede van de mens, niet te geloven dat iedereen het beste met me voorheeft. Ik moet niet verwachten dat ik door eerlijkheid vanuit mijn kant ook meteen eerlijkheid van een ander terugkrijg. Ik moet er sowieso niet van uitgaan dat iemand altijd eerlijk tegen me is. Ik zou op m’n 37ste toch wel een keertje van die roze Hello Kitty-bubble af moeten stappen of niet? Maar waarschijnlijk blijf ik de rest van m’n leven naïef. Dus, hoe gaat het nou met Luna? Ach, best goed. Ik leef nog. En ik draag nog steeds bloemen in m’n haar.

Dit vind je misschien ook leuk...

6 reacties

 1. Bite Me schreef:

  Mooi, gelukkig maar dat betekend dat je niet een cynische zure moeke bent geworden ;) Er is niks mis met een beetje naiviteit, eerlijkheid en vertrouwen in de mensheid. Dat zouden meer mensen moeten hebben dan was de wereld een stuk mooier!

 2. Kees Versluis schreef:

  Lieve Luna,

  ik was al zo verbaasd dat er ten eerste weinig reacties waren op het vorige bericht, maar ook dat je zo weinig schreef. Sinds 2007 heb ik van je genoten. Ergens vorig jaar schreef je dat je graag donaties wilde omdat schrijven tijd kostte en tijd is geld. Ik begreep dat meteen en hechtte zoveel waarde aan jouw schrijfsels dat ik best wel een flinke donatie heb gegeven. Meer dan gemiddeld dan bij een collectant aan de deur. Ik voelde me een beetje bekocht en dacht dat ik misschien wel de enige was. Blijf vooral zoals je bent, want na jouw uitleg hier boven ben ik er zeker van dat het allemaal weer goed komt, ondanks Google.

 3. Margreeth schreef:

  hehe, het werd idd weer eens tijd :-p

 4. Karin schreef:

  Gelukkig dat diegene jou daarop wees….je hebt soms mensen nodig die zich bemoeien met jou leven omdat ze zelf ook nodig de boel weer draaiende moeten brengen. Lees het gedeelte van jou over migratie naar nieuwe plek en je hebt mijn story. Ik ben bijna zover, maar het verlies van veel blogs en alle reakties vanaf 2007 is een feit. Intussentijd gehackt en nog niet alles over. Kut!!!! Zooi….echt balen. Dus folow me….;) Enne, september staat in de boeken. Je had kunnen smokkelen met plaatsing, maar hé…hebben we dit even mooi voor elkaar geboxt! Hij kan weer van de ToDo! Tot gauw!

 5. Zera schreef:

  Blijf vooral zoals je bent…………. MOOI!! Wij zijn weer bij en Loentje OOK jij komt weer bij ;)

 6. Afrikaans schreef:

  It could be a nice beneficial piece of facts. I’m just contented you embraced this beneficial information and facts with us. You should be us all informed this way. Thank you for giving.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *