web analytics

0

LUNA ZOEKT EEN LEUK PAKJE

Ik kijk al weken (maanden!) uit naar Dance Valley. Alles is geregeld. Alleen die outfit, die was ik even vergeten. Gisteravond met vriendin I. een supersnelle ronde door de stad gemaakt, zonder resultaat. I: “Nee, ik kan echt geen broek aan, dat wordt een drama met die plastuiten.” L: “Deze jurk staat me niet, daar krijg ik een dikke reet van.” I: “Dit vestje is hartstikke leuk, maar het is van wol, als het warm wordt, dan zweet ik me kapot.” L: “Ik moet wel een ding met zakken, anders kan ik die pillen nergens kwijt.” Vandaag een nieuwe ronde dus, waar we de winkels die we gisteren hebben overgeslagen een bezoek zullen brengen. Waarschijnlijk zullen we ook vandaag niet slagen en trekken we morgen gewoon iets aan wat we al jaren in de kast hebben liggen. Een goeie party outfit lijkt een onbelangrijk detail, maar is toch zeker het eerste uur heel belangrijk. Daarna beginnen de recreatieve drugs zich meester van mij en de wereld te maken dus maakt het weinig uit wat ik aan heb. Dan vind ik het zonde van de tijd om me druk te maken over m’n haar, make-up of kleding. Maar vooralsnog is het kopen van een leuk pakje vandaag een belangrijke missie. En als we niet slagen, dan kunnen we altijd nog terugvallen op de accessoires; boa’s, glitters, hoeden, zonnebrillen, nog meer glitters, etc. Het is belangrijk om morgen een aantrekkelijke vrouw te zijn. Al is het maar voor een uurtje.

Dit vind je misschien ook leuk...