web analytics

0

LUNA HOUDT NIET VAN AFHANKELIJKHEID

Om te kunnen werken (lees: computeren) ben ik afhankelijk van ex S. Een keer per maand breekt er grote paniek uit in huize Luna: “Hij doet ’t niet meer!!!!” Ex S. komt dan braaf opdagen om mijn stekker in het stopcontact te stoppen of om even op een paar knopjes te drukken. Twee minuten later kan ik meestal weer gewoon aan het werk. Om te kunnen internetten ben ik afhankelijk van UPC. Nu staat dit bedrijf al niet zo goed bekend, maar ik weet het zeker; ik ben hun meest ontevreden klant. Ik heb ze ook nog nooit betaald. Dat hebben ze niet verdiend. Een kabel-verbinding die het minstens 4 dagen per maand niet doet en mij dan machteloos naar m’n beeldscherm laat staren, daar ga ik geen 100 piek voor betalen. Nu kan ik overstappen op een ADSL-verbinding, maar dan moet ik ex S. eerst bellen. Om iedere dag een stukje op deze site te zetten, ben ik weer afhankelijk van een push-button-publishing-programma (Blogger). Ook dit programma doet niet altijd wat ik wil. Soms kan ik een paar uur, of een hele dag, niets op electricluna.nl zetten. En dat is hun schuld. Maar de afgelopen dagen lag zelfs m’n hele site uit de lucht; dankzij m’n server. En ook daar kon ik helemaal niets aan doen. Ik hou er niet van om afhankelijk te zijn van anderen. Niks is verdomme stabiel in dit leven, behalve ik zelf.

Dit vind je misschien ook leuk...