web analytics

0

LUNA TEST DE PLASTUIT

Vorig jaar, Dance Valley 2000, moest ik om 23.00 ontzettend plassen. Net toen Carl Cox lekker aan het draaien was. Naar de toiletten lopen zou 10 minuten duren, en weer terug ook tien minuten. Ik had geen puf meer in m’n lichaam om te lopen. Maar ik moest echt heel nodig. Mannen om me heen zag ik lekker makkelijk in de bosjes plassen en ik heb overwogen om tussen die bosjes te gaan zitten, maar de gedachte dat al die pissende mannen mij dan in m’n blote kont zouden zien, weerhield me ervan. Dus de trip al zwalkend naar de toiletten gemaakt, ondertussen op de grond gevallen, kortom; een genante vertoning. En het leek uren te duren. Dat moet anders op Dance Valley 2001 vond ik. De oplossing; er gaat een stapeltje plastuiten mee. Maar die moesten natuurlijk wel eerst getest worden; straks pis ik over m’n mooie party-outfit heen, dat kan ik er niet bij hebben. Gisteren 7 van die tuiten aangeschaft. Ze lijken een beetje op frietzakjes van dik karton en ik heb er vanmorgen eentje geprobeerd. Conclusie; beste uitvinding van de laatste jaren. Ik ben benieuwd of er nog meer vrouwen op Dance Valley staan te plassen met zo’n ding in hun hand. Het aantal plaslocaties voor vrouwen is dankzij dit product in ieder geval vergroot. En volgens mij staat het ook hartstikke gezellig; mannen en vrouwen die samen plassen in de berm. Hulde!
www.plastuit.nl

Dit vind je misschien ook leuk...