web analytics

37

LUNA WORDT OUD

Nadat ik 2 dagen terug kennis maakte met mijn eerste mini-spatadertje drong het tot me door; ik ben aan het aftakelen. Ik word oud en het kan alleen maar erger worden. Ik voel me al 3 dagen ontzettend moe en als dat de prijs is die ik tegenwoordig moet betalen voor een dagje feesten dan denk ik dat ik mijn visie op stappen, drugs, uitgaan en alcohol maar eens moet herzien. Later. Tot 2 dagen terug heb ik me nooit echt zorgen gemaakt om m’n lichaam. Het was er gewoon en het functioneerde prima. Het liet me nooit in de steek, ik voelde me nooit te dik, kon me niet voorstellen dat er ooit cellulitus op billen of dijen zou verschijnen en kon me al helemaal niet voorstellen dat ik verzorgingsproducten zou moeten gaan gebruiken. Nog nooit heb ik gedacht aan het kopen van antirimpelcrème’s, bodylotions, nachtcrème’s of een AbTronics. Ik was wel eens moe, maar dat had altijd een reden; 2 nachten niet slapen, 3 dagen achter elkaar stappen, een week lang 16 uur per dag werken. Nu ben ik moe zonder aanwijsbare oorzaak. Gewoon moe. M’n lichaam doet niet meer wat ik wil. Omdat ik niet van plan ben om rustiger aan te doen, te gaan sporten of te gaan mediteren ben ik vanmiddag samen met mijn mini-spatadertje richting Etos gewandeld. De negatieve signalen van dit lichaam moeten zo snel mogelijk weggeslikt worden. Per heden ben ik in het gelukkige bezit van; 100 jeneverbes-capsules (voor maag, darm en nieren), 50 chroom-GTF-pillen (versnellen de vetafname), 100 vitamine B12-tabletten (bij regelmatig alcoholgebruik), 100 lecithine-capsules (verhoogt de weerstand en voorkomt stress), 80 ijzerlactaat-tabletten (helpt bij slapheid en vermoeidheid), 30 Q-10-softgels (maakt je opnieuw fit) en 250 vitamine C-tabletten. En omdat het afgeraden wordt om deze 710 pillen in een keer achterover te slaan, begin ik nu alvast aan een blikje Red Bull.

Dit vind je misschien ook leuk...

37 reacties

 1. joke schreef:

  Kom op Luun, je hebt gewoon een jou bijzonder charmerende natuurlijke bleekheid…dat zegt niets; het is, dunkt mij, verstandiger je gezondheid af te meten aan je libido! Maar met die dosis anabolen zit dat wel snor voorlopig.

 2. etoile schreef:

  om nog eehmm nog meer chemie nooit gedacht aan iets homeopathisch??? kan ook helpen. Was zelf ook altijd moe heb st. janskruid heet het geloof ik gebruikt ging heel goed!! Suc6 met al je vitamine enz. pillen.

  p.s: heb je wel de vitamine c 1000mg genomen voor rokers???

 3. Tom schreef:

  Uh, er was iets mis met St. Janskruid. Kan me niet meer herinneren wat. Maar het was niet veel goeds…

 4. bart schreef:

  Tsja wat kost dat allemaal wel niet he om gezond te blijven

 5. ro schreef:

  verstandige keus, die Red Bull.
  die opsomming pillen lijkt nl. verdacht veel op ’n samenstelling van de eventuele Drion-pil.
  dat kan toch bijna nie goed zijn, die preparaten!?

  groet,
  ro

 6. Flippo! schreef:

  Wetenschappelijk onderzoek heeft bewezen dat gebruik van St. Janskruid tegelijk met chemotherapie zeer negatief van invloed is op de voortgang van de therapie. Een combinatie van beiden voorkomt genezing van kanker. Op basis van dit onderzoek lijkt het vermoeden gerechtvaardigd dat St. Janskruid mogelijk meer negatieve effecten op de gezondheid heeft.

  BTW: met zo’n levenstijl helpen pilletjes of crempjes niet. ’t Is het een of het ander, Luna :-)

 7. Marc schreef:

  Dat krijg je gewoon van het trieste weer….

  Zodra het weer lekker zonnig wordt, meteen een terrasje opzoeken voor een lekkere wodka en je voelt je waarschijnlijk weer een godin….

  groets,
  Dr. Marc

 8. Rick schreef:

  Werking Sint Janskruid:

  Mensen met een lichte tot matige depressie blijken zich door sint-janskruid energieker te voelen en vinden dat het hun stemming verbetert. Het duurt twee tot drie weken duurt voor u het positieve effect merkt.

  http://www.apotheek.nl/Templates/geneesmiddelen/ frs_3content.asp?MedicijnID=462

 9. LIME schreef:

  Je kan ook gewoon 1 multi-vitamine slikken ben je overal vanaf, anders denk je elke dag dat je een mogelijk fatale overdosis naar binnen werkt…
  Verder effe checken of je niet bezwangerd ben of een laag HB hebt, dit zijn namelijk de meest voorkomende oorzaken van je verschrikkelijk moe voelen…..

 10. Wybo schreef:

  Da’s toch wel een spannende combinatie van pillen.. Maar een mens heeft soms wat extra’s nodig.. :-)

 11. mixologist schreef:

  gezonder wordt je niet van pillen; gezonder leven wel.

 12. Joost schreef:

  Lieve Luna, wat doe je nou!? Helemaal verkeerd, al die zaligheid in potjes. Foute beslissing, vrees ik. Doe als Joke zegt: Libido, of als Marc: wacht op beter weer. Ik stel voor: doe wat minder gauloises.

 13. vinman schreef:

  LIME kan wel eens gelijk hebben Luna, misschien ben je gewoon zwanger!!!! Cool! Wel fotootjes plaatsen als het geboren is hoor!!!

 14. de buurman schreef:

  red bull 4 ever baby

 15. de buurman schreef:

  soms schreeuwt mijn lijf om chocola

 16. Kris schreef:

  Een extra biertje wil ook nog wel eens helpen Luna;))

 17. Chrestomanci schreef:

  Bij mij helpt Chocola. Alleen de volgende dag heb ik daar koppijn van!

 18. Vanzo schreef:

  Water ?…ook handig bij het wegspoelen van de zonden :-)

 19. Zen schreef:

  Stoppen met roken…

 20. Suffie schreef:

  Halveer de sigaretten, verdubbel de drank, kijk wat er gebeurt…

  Suffie rookt niet, drinkt dubbel, maar heeft geen spataderen…

 21. ChrisPelhead schreef:

  Goed punt suffie, en een paar glazen wijn schijnt nog gezond te zijn ook(ze bedoelen Pitchers toch).
  Evenals suffie geen spatader te bekennen!!!

 22. juansi.com schreef:

  Hey, dat is een goed idee!

 23. Wollie schreef:

  ik sluit me aan bij vinman, Luna zou wel eens zwanger kunnen zijn! En ik kan het als vader van 2 kindjes, weten. Typische signalen!

 24. Milaan schreef:

  Alsof het wat uitmaakt om je sigaretten door de midden te breken, suffie!

 25. roderik schreef:

  De oorzaak van jouw moeheid is tweeledig:
  a. de ergernis en onmacht ten gevolge van die schandelijke vernedering van enige dagen geleden (ergernis en vooral onmacht vreten energie!!).
  b. de té lang durende grauwheid, die ons klimaat met zich mee brengt!
  Remedie: één of twee weken zonwaarts!!

 26. Da Bunny schreef:

  Waar zat ’t mini-spatadertje nou eigenlijk?

 27. yuroen schreef:

  Hielp het zonnebankje niet tegen “ouderdom” :-)

  groeten

 28. RUDY schreef:

  “Luna wordt oud”. Luna, dat hoop ik nou echt voor je dat je heel oud mag worden, maar wel blijven schrijven hoor:)

 29. Derek schreef:

  misschien voorjaarsmoeheid?

 30. Suffie schreef:

  Oh Milaan, toch!! Je moet ze ook in de lengte halveren!!!

 31. Bietje schreef:

  de eerste symtomen van zwangerschap bij mijn vriendin: ongelofelijke vermoeidheid …

 32. JW schreef:

  Sorry. Ken niet mikken bij het klikken.

 33. mixologist schreef:

  NOU BEDANKT ALLE ANTI PIM FORTUYN MENSEN HIER!!!!

  DEMOCRATIE? ALS JE DOODGESCHOTEN WORDT ALS JE EENS EEN X WAT ANDERS ZEGT ALS DE REST?

  BEDANKT VOOR HET DEMONISEREN!!!
  IK KOTS OP JULLIE!!

 34. Luna schreef:

  Ik wil iedereen graag heel vriendelijk verzoeken om niet op bovenstaande reactie in te gaan…

 35. LGB schreef:

  Ja die Docu heb ik ook gezien. Die was volgens mij van dezelfde mallooten die vonden dat de pyramides in Egypte wel verdacht veel op die van de Azteken leken. En die waren te mooi om zonder geavanceerd gereedschap te maken, DUS de goden waren kosmonauten en DUS komen onze voorouders van Mars.
  Als ze weer landen zal ik informeren over die spataderen.

 36. Luna schreef:

  M’n moeder zei dat ik niet met m’n benen over elkaar moest zitten…

 37. Carla schreef:

  Weet iemand waar je nog jeneverbes capsule`s kunt kopen. ze zijn er bij kruidvat uitgehaalt.

  Bedankt

  Gr Carla