web analytics

18

LUNA ZINGT HOLLANDSE HITS

“Zondag! Zondag! Vandaag blijf ik de hele dag dicht bij je! Je fluistert woordjes die ik zo graag van je hoor! Een kroeg, een juffrouw op de fiets, het zegt u hoogstwaarschijnlijk niets, maar het is waar ik geboren ben. Dit dorp ik weet nog hoe het was. Jij denkt alleen maar aan je eigen zaken. En dat is toch beneden alle peil. Maar warmer zijn je lippen die me kusten. Jij wou altijd, altijd naast me staan. Je hebt ontzettend veel voor mij gedaan. Jij gaf mij wat je beloofde. Een leven waar ik in geloofde. Vluchten kan niet meer. Ik zou niet weten waar naartoe. De verre landen zijn oorlogslanden. Hoe ver moet je gaan? Vluchten kan niet meer! Laat me alleen, alleen met al m’n verdriet. Het is beter dat ik nu geen mensen zie. Niemand, niemand, niemand, die me troosten kan. Wat kan er mij in Godsnaam gebeuren met een vrouw zoals jij aan mijn zij? Blauwe ogen en een natte mond, stralende tanden en een lekkere kont. Een tong die pas spreekt als anderen zwijgen. Laten we weer eens vrijen op de hei. Maar ik ben nu bang dat ik stoor. Je loog tegen mij, alsof ik een kind was, ik geloof dat je dacht, dat ik helemaal blind was. Geef mij maar Amsterdam, dat is mooier dan Parijs. Geef mij maar Amsterdam, mijn Mokums paradijs. Geef mij maar Amsterdam, met z’n Amstel en het Ij! Nachtzuster! Wat moet ik zonder jou beginnen. Nachtzuster! Ik brand van binnen. Nachtzuster! Doe iets aan de pijn! En waarom fluister ik jouw naam nog? Hoor ik steeds je stem? Ik zie je levensgroot hier staan nog. Omdat ik niets vergeten ben.” Net een uurtje Hollandse hits geluisterd. M’n humeur van 0 naar 100 in 10 seconden. Instant pleasure, just add Benny Neyman.

Dit vind je misschien ook leuk...

18 reacties

 1. Wouter schreef:

  Je zegt ik ben vrij maar jij bedoelt ik ben zo eenzaam
  Je voelt je te gek zeg jij maar ik zit niet te dromen
  Want die blikken in je ogen zegen alles tegen mij
  Ik voel me precies als jij dus jij kan eerlijk zijn
  Je voelt je heel goed zeg jij je mond begint te trillen
  Ik weet dat ik jou kan helpen maar je moet zelf willen
  Elkaar nu een dienst bewijzen dat is alles wat ik vraag
  Zet weg nu die angst ik wist het al het is mijn dag vandaag

  Geef mij nu je angst ik geef je er hoop voor terug
  Geef mij nu de nacht ik geef je hem morgen terug
  Zolang ik je niet verlies vind ik heus wel de weg met jou

 2. Luna schreef:

  Ook een topper!!!

 3. Suffie schreef:

  Ja, Omsk is een mooie stad, maar net iets te ver weg…

 4. Boer ofzo schreef:

  Het weer is net wat opgehelderd, kom boertjes ga toch naar uw velde de bieten staan mooi en goedgezaaid, daartussen is het kaal en open, de boer en de boerin die lopen er eenzaam en verliefd en koud.

  Ik sta te dromen op de brug, ik zie de vogels en het water, ik zie de lucht en even later voel ik de blikken in mijn rug, van al die buren die mij vragen: Waarom staan jouw bieten zo mooi?

 5. Luna schreef:

  Boer Biet; ik heb je gemist!

 6. joke schreef:

  uche, uche, uche, het stikt hier van de mugge

 7. Wollie schreef:

  Laat ik dit toevoegen:

  Bijna……
  Bijna raak
  oftwel
  helemaal
  HELEMAAL MIS

  (Eddy Zoë)

 8. paul schreef:

  We reden door de nacht de radio heel zacht, het kon niet mooier zijn het leek een eeuwig refrein. Ik raakte zo verward en reed opeens te hard, ze lachte nog naar mij maar toen was het voorbij….

 9. bees schreef:

  Geef mij een teken van leven
  Laat me horen hoe het met je gaat
  En laat me weten waar je staat
  En waar je over praat

 10. Chrestomanci schreef:

  Ramses Shaffy

 11. Suffie schreef:

  Biet!!! Wij hebben nog een afspraak!!

 12. Ingrid schreef:

  Het was wel even pijnlijk, het leek zo onwaarschijnlijk dat ik jou moest laten gaan, voorgoed!

  Ik ben weer alleen. Maar dit overkomt mij nu niet meer, ik leg mijn gevoelens naast mij neer.

  Vanaf nu hou ik mijn hoofd erbij en vraag ik aan mijn hart, alsjeblieft wordt nooit meer verliefd.

  (Damn, die ene vrouw is zo mooi)

 13. Seriouzz schreef:

  In het donker zien ze je niet, als je zwijgt dan horen ze je niet, dus hou je adem nu maar in en stik niet

 14. seriouzz schreef:

  1 keer trek je de conclusie, vriendschap is een illusie, vriendschap is een droom, een pakketje schroot met een dun laagje chroom

 15. Suffie schreef:

  De zure stank is niet te harden
  Evenmin als het lawaai
  Daar waar zij dagelijks de deksels
  Op mayonaisepotten draait..

 16. Britt schreef:

  Maar jouw gezicht
  En je mond
  Het is zo vertrouwd
  Het is ondraaglijk
  Die afstand
  Ik zou zo graag..
  Met jou
  Oh liefste..

 17. joke schreef:

  vuile huichelaar,
  pak jij je koffers maar!!

 18. Wollie schreef:

  jezus Luna, je hebt hier wel een beerput open getrokken hoor…