web analytics

0

LOWLANDS, DEEL 2; EEN BIERFEEST

“Wij komen hier om bier te zuipen”, lijkt het credo van het overgrote deel van de Lowlands-bezoekers. Lowlands is geen dancefeest met pillen dus. En daarom niet helemaal mijn ding. Tien redenen waarom een dancefeest beter is dan een bierfeest.
1. Het is goedkoper. Je neemt drie pillen ( 30,-) en de rest van de tijd drink je gratis water. Op een Lowlands-dag drink je gemakkelijk voor 100,- aan alcohol weg.
2. De mensen zijn mooier of lijken mooier. Pas toen P. en ik zaterdagnacht in de dancetent stonden kwamen we erachter dat er ook op Lowlands mooie mensen rondliepen.
3. Met een pil op, heb je geen honger. Een stuk watermeloen kun je misschien nog net weg krijgen, maar een broodje hamburger gaat niet lukken.
4. Er wordt minder gekotst. Waarschijnlijk omdat er minder gegeten wordt.
5. Je wordt niet zo snel moe. Een pilletje is dus ideaal voor een 3-daags-feest als Lowlands.
6. Je hoeft niet zo vaak te plassen. Op de een of andere manier lijkt je lichaam je blaas-functie tijdelijk stil te zetten wanneer je xtc slikt.
7. Een pillenfeest is een féést! Bij de concerten op Lowlands werd vooral veel gestaan en gekeken. Ik heb wel genoten, maar uitbundig feesten zou ik het niet kunnen noemen.
8. Een dag later heb je geen kater. Hoogstens voel je je twee dagen later een beetje depressief.
9. Mensen onder invloed van xtc zijn aardiger tegen andere mensen.
10. Van een nachtje feesten met een pilletje op val ik drie kilo af. Van Lowlands ben ik 2 kilo aangekomen.

Dit vind je misschien ook leuk...