web analytics

28

LUNA POMPT EEN PUSSY

“Nee, wij geven voorlopig geen feestjes meer thuis”, zeg ik tegen een erg aardige dame in een latex outfit. “De vorige keer is het helemaal uit de hand gelopen. Toen kwam ik in mijn badkamer en daar stond een vreemde kerel van links naar rechts over de rand van m’n wc te pissen met zijn pik in de ene en een blikje Heineken in de andere hand.” “Die heb je toch wel naar huis gestuurd, mag ik hopen”, zegt de latex-dame. “Nou, op een bepaald moment waren er zoveel vreemden in m’n huis dat ik niet meer wist wie bij wie hoorde. Ik heb het uiteindelijk maar allemaal gewoon laten gebeuren.” “Hé, is dat een pussy pump?”, vraagt de latex-dame en ze wijst naar mijn gordel met seksspeeltjes. Ik kijk naar beneden en verrek, aan mijn gordel hangt inderdaad een pussy pump. En terwijl ik naar beneden kijk valt het me ineens valt op dat de latex-mevrouw helemaal geen slipje draagt! Ik keek recht tegen haar geschoren schaamlippen aan. Ik sta al een half uur te babbelen over koetjes en kalfjes met een latex-dame in haar blote kut! “Ja, maar ik vind het maar niks, zo’n pussy pump”, zeg ik. “Nee, daar moet je geluk mee hebben hoor, met die pompen”, zegt de latex-dame. “Wij hebben er thuis ook een paar, maar geen van allen doet het echt goed. Dat is wel jammer.” Voor ik het zelf in de gaten heb haal ik de pussy pump van mijn gordel en duw de zuigmond tussen de benen van de latex-dame. Even later ben ik druk bezig haar schaamlippen op te pompen door in een roze balletje te knijpen. En verrek; het werkt! Hij doet het! Haar schaamlippen trekken langzaam vacuüm. “Hij doet het”, zegt de latex-dame en ze gaat het resultaat even aan vriend H. laten zien. “Meid”, zeg ik even later, “ik zie dat jij veel gelukkiger bent met die pussy pump dan ik. Stop ‘m maar lekker in je handtas!”

Dit vind je misschien ook leuk...

28 reacties

 1. Jan F. (de) schreef:

  Dit is allemaal niet echt gebeurd eej? Ik heb er trouwens geen idee van a) hoe zo’n ding werkt en b) wat de lol ervan is.
  Enlighten us please :)

 2. c. schreef:

  En ook van je douche-dildo hadden veel dames nog plezier… Met die collectie van jou is voortaan geen feestje meer compleet, Luun!
  ps: in januari ben ik jarig. :-)

 3. Linda schreef:

  Inderdaad: wat doet en hoe werkt de Pussy Pomp? Tell us please! Spannend…

 4. Luna schreef:

  Dit is wel echt gebeurd natuurlijk… Luna is niet zo van het liegen op haar log… en als je wil weten hoe die pussy pump werkt moet je even op de link klikken in het stukje… dan kom je bij een ouder stukje van mij ‘LUNA TEST DE PUSSY PUMP’!

 5. Jan F. (de) schreef:

  Aha! Die link was nogal verstopt. Ik dacht meer aan dichterlijke vrijheid. Ik heb nu wel een beeld van hoe dat zou moeten werken. Lijkt me wel iets dat vanuit een mannelijk OOGpunt is bedacht?

 6. Rick schreef:

  Goed dat die pomp uiteindelijk bij de juiste persoon terecht komt. Ik kan daar niet zo goed tegen, pussy pumpen die verwaarloosd worden.

 7. bokbok schreef:

  Nog altijd geen foto’s van het feest.
  Verdulleme!

 8. Maantje schreef:

  Misschien moet Luna maar een asiel beginnen ;)

 9. Ik word altijd zó BLIJ van jouw verhalen, je weet niet half met hoeveel plezier ik binnensluip en even zit te schateren! Ga vooral zo door en geef het geheel ooit in boekvorm uit, je gaat gegarandeerd een boel mensen behoorlijk wat blijer maken dan ze nu zijn! Heb je weblog viavia ontdekt, maar je staat in mijn favorietenlijst en daar ga ik je ook niet meer van verwijderen, volgens mij moet je een heerlijk mens zijn, alleen al omdat je zo volkomen ontspannen en met zo vreselijk veel humor naar het leven kijkt! Chapeau dame!

 10. Suffie schreef:

  U kunt er zeker van zijn dat u bij uw volgende visite zult worden gefouilleerd en dat uw tas zal worden nagekeken..!!!

 11. Jan F. (de) schreef:

  Wat Errin zegt! Geef alles aan een uitgever en wordt schat-hemeltje rijk! Ik denk dat het een succes kan worden, echt waar. Of had je dit zelf al eens bedacht? U werkt immers in de uitgeverij?

 12. Kiers schreef:

  Ik had laatst een feestje thuis en daar stond een blokje kaas op tafel. Met een plakje leverworst en wat wat mosterd. Op de tafel tegen de muur stond een bierpomp, of Bier Pomp, zo je wilt een Beer Pump en die deed het in ene keer!

 13. Erwin schreef:

  Ha, grappig, dat ze een handtas bij had.

 14. Menno schreef:

  Suffie, *zucht* you’re not getting it. Anyway, ik zal je matsen, jij mag de handtasjes inspecteren, zorg ik wel voor de pussies.

 15. frommel schreef:

  wat heb jij toch een fascinerend beroep…. pussy pomp?????

 16. CiNNeR schreef:

  Wellicht handig om de link een iets opvallender kleurtje te schenken? Ik heb me wezenloos moeten zoeken :)

  En het klinkt om te kokhalsen moet ik eerlijk zeggen, plus een pietsje eng. Vind ik ook met die penisvergroters, alsof je de penis in een keukenapparaat stopt!

 17. Maks schreef:

  Die verjaardag van vriend H. zorgt inmiddels al voor een hoop leuk leesvoer Luna! Maar ik blijf het een rare scene vinden, die van de rubber- en latexfetishisten.

 18. lap schreef:

  pump up the volume.

 19. Suffie schreef:

  Dat er mensen zijn die liever tegen een blozende kipfilet aankijken dan tegen een standaardkut, dat valt nog wel enigszins binnen mijn voorstellingsvermogen. Maar loop je bij al te fanatiek gebruik niet het risico dat je het complete binnenwerk naar buiten zuigt?

  What a way to make a party!

 20. buurman m schreef:

  hahaha! hilarisch!

 21. Marco schreef:

  Jammer dat ik er niet bij was!

 22. poker rooms schreef:

  Please visit some relevant pages in the field of empire poker empire poker http://www.razordude.com/empire-poker.html

 23. poker games schreef:

  Please check some helpful info dedicated to poker games poker games http://www.jmhic.com/poker-games.html

 24. poker games schreef:

  Please check some helpful info dedicated to poker games poker games http://www.jmhic.com/poker-games.html

 25. texas holdem schreef:

  Please check out some helpful info in the field of texas holdem texas holdem http://www.ua-princeton.com/
  – Tons of interesdting stuff!!!

 26. free poker schreef:

  Take your time to check out some information dedicated to free poker free poker http://www.poker-adventure.com/free-poker.html
  .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *