web analytics

13

LUNA BEGRIJPT IETS NIET

Als je als bouwvakker de hele dag de tijd hebt om je dingen te doen. Waarom moet je dan in Godsnaam altijd om 7.30 beginnen met heien?

Dit vind je misschien ook leuk...

13 reacties

 1. CasaSpider schreef:

  Om dezelfde reden als dat een tandarts je zodanig verdooft dat de thee uren later nog uit je mond stroomt of dat een ambtenaar met enig leedvermaak zegt: “De computer doet het niet” waardoor jouw zaak vertraagt wordt.
  En zo zijn er nog talloze andere voorbeelden!

 2. Kør schreef:

  Ik volg dat ook niet, kijk ik vind het prima dat je om 7:30 wilt beginnen, maar doe dan tenminste tot 10:30 iets wat stil is.

 3. Koos schreef:

  Eens moet het karwei toch af dus beginnen we wanneer het kan en half 8 vind ik nogal meevallen. Het liefst zovroeg mogelijk……..een heimachinist.

 4. Eddy Kledder schreef:

  Half acht, dan zijn ze al een uur aan het werk geweest zonder herrie te maken. Heel netjes, lijkt mij.

 5. Arjen schreef:

  Omdat ze eerst moeten heien en daarna pas kunnen schilderen. Of omdat het dan zo lekker rustig is op straat?

  Ochtenddauw maakt een heipaal nauw.

 6. Luna schreef:

  Neehee! Ze heien van, pak ‘m beet, 7.30 tot 9.30 en dan gaan ze de rest van de dag andere dingen doen… ik zeg, ga eerst die andere dingen doen en ga aan het einde van de middag lekker heien… het is vreselijk… en dat is het…

 7. Mien schreef:

  Hallo Mevr Maan,
  Ik vind het een grote belediging, mijn man staat om vier uur dertig op, waarna hij heel wat uren moet rijden zodat hij om zeven uur dertig kan gaan heien. En weet je hoe laat hij weer thuis is????????? Om half 7!!!!!! Beetje respect dus voor de bouwvakkers!

 8. Grumba schreef:

  He!

  Van mij hoeft ie niet om 4:30 op!

  Na tienen herrie maken mag niet; wat mij betreft VOOR tienen ook niet!!!

 9. buurman m schreef:

  Bouwvakkers moeten afgeschaft worden

 10. Danielle schreef:

  Alleen mooie bouwvakkers die naar me fluiten niet. Die zijn goed voor mijn ego.

 11. charlz schreef:

  Dat heien doen ze zo vroeg, omdat het gebeuk de man met de hamer verslaat in hun eigen kop. Zo lijkt de kater ineens minder…

 12. F. Nutt schreef:

  Tsja, Ik zit nu zelf midden in de bouwshit en vraag mezelf dus ook iedere morgen af waarom men niet even een uurtje later kan beginnen met funderingen slopen/heien, etc. Tuurlijk, bouwvakkers krijgen ook maar opdracht, maar voor hen is dit werk en voor de omliggende bewoners is het de plek waarop men tot rust moet kunnen komen voor en na het werk. Als bouwvakkers toch om 16.00 stoppen: waarom dan niet een uurtje later beginnen? Ik wordt ook helemaal wappie van dit tyfusherrie altijd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *