web analytics

23

DILDO GIRL ONTMOET EEN SM-ERT

“Bij mij thuis had je er niet ingekomen zo”, zegt een man in een zwart leren SM-pak. Hij meent wat hij zegt. Zo kijkt hij. “Oh, eh, nou”, zeg ik, “maar misschien wil ik wel helemaal niet bij jou thuiskomen.” Ik geef de man in het SM-pak mijn aandoenlijkste glimlach, maar die werkt niet bij hem. Hij is niet van de lief. Hij is van de SM. “Wij hebben thuis een hele grote SM-studio”, vertelt hij. “En daar geven we ook wel eens feestjes. Dan moet iedereen zich aan de dresscode houden, anders komen ze er niet in.” “Spannend”, zeg ik, “maar dat zijn natuurlijk échte seksfeestjes. Dit is de verjaardag van vriend H. en van hem mocht ik best als Dildo Girl komen.” “Ondanks alle speeltjes die je bij je hebt straal je juist uit dat niemand aan je mag zitten”, zegt de SM-ert. “Dat straal ik dan helemaal goed uit”, zeg ik. “Ik wil ook helemaal niet dat iemand aan me zit. Partner P. en ik zijn niet van de vrije seks. Ik ben van het kijken, maar niet aankomen.” Hij vindt het raar dat ik, als redactrice van de FOXY, zelf niet van de seksfeestjes en fetish en SM ben. En passant laat hij vallen dat hij thuis 150 zwepen heeft. Hij vindt dat iemand die bij een seksblad werkt alles zelf ook aan den lijve moet hebben ondervonden. “Eh, nou, nee, dat vind ik niet, echt niet”, zeg ik. “Maar ik ben nu toch ook hier? En ik praat nu toch met jou? Dat verwerk ik allemaal in m’n artikelen.” Hij is het niet met me eens. “En trouwens. De FOXY is helemaal niet zo van de kinky seks”, ga ik verder. “De FOXY is een blaadje voor de gewone man. Niet voor mannen zoals jij. FOXY is gewoon van de huis-tuin-en-keuken-seks. En daar ben ik zelf ook van.” Hij is het nog steeds niet met me eens. En de rest van de avond kan ik aan niets anders denken dan die 150 zwepen.

Dit vind je misschien ook leuk...

23 reacties

 1. c. schreef:

  hahahahahahahaha! ik kreeg op mijn kop omdat ik onder mijn (toch al zeer korte) lakjurkje een string aanhad.. dat kon natuurlijk HELEMAAL niet! en dat ik mijn hoge hakken uittrok omdat dat lekkerder danst, was ook een zonde. Ik zeg: ga lekker naar je 150 zwepen en hou verder je mond, want van die dikke buik in dat leren geval word ik ook niet blij!

 2. Luna schreef:

  Hahahahaha! Oh! C.! Geweldig… maar hij heeft wel gelijk hoor… je had best wel die stiletto-hakken de hele nacht aan kunnen houden… pijn is fijn… en je moet toch je grenzen ontdekken… :-)

 3. Mannetje schreef:

  150 zwepen? Zou hij zich dan geblindoekt laten afrossen en dan raden dat zijn meesteres zeggen dat ze hem met nummertje 147 aftuigt? En of ze de 74 nu even ter hand wil nemen, want die geeft veel betere striemen dan de 66?

 4. Mannetje schreef:

  excuus voor rommelige zin. moet zijn: “…en dan raden dat zijn meesteres hem met nummertje 147 aftuigt…”

 5. Chantal schreef:

  Goh, je bent wel echt de verkeerde SM-er tegengekomen, schetst toch weer een stereotyp negatief beeld helaas. Maar goed, als het al positief zou zijn, dan was het niet de moeite waard om over te schrijven natuurlijk :)

  150 zwepen slaat nergens op.
  SM betekent niet per definitie dat je aan vrije seks doet.
  SM’ers houden ook van lief.
  Fetishfeestjes houden niet in dat je zomaar aan iedereen mag zitten.

  Groetjes,
  Chantal

 6. Jan F. (de) schreef:

  Ja, die kinky feestjes zijn ook niet meer wat ze geweest zijn. Vroeger was alles beter. Tegenwoordig gaat iedereen er maar naartoe en is er voor de echte sms-ert geen eer meer te behalen, zeker niet als ze opmerkingen gaan maken over dikke buiken in leren broekdingen!
  Had aangeboden om die 150 zwepen eens flink uit te testen op dat leer van’m.

 7. Suffie schreef:

  In de muziekwereld zijn mensen die bv. gitaren verzamelen meestal ook de mensen die slecht spelen en hun omgeving daarom ook op een andere manier moeten imponeren. De echte gitarist heeft één of twee werkpaarden waar hij alles op doet en misschien nog een paar exemplaren voor afwijkende sounds, daarnaast houdt het op.

  Ik zou me dus meer richten op de figuren die zeggen dat ze maar één of twee zweepjes hebben…

 8. Luna schreef:

  Chantal, natuurlijk weet ik wel dat een fetishfeestje niet per definitie inhoudt dat je daar aan iedereen mag zitten… en natuurlijk houden SM-ers ook van lief… ik schets in mijn stukje misschien een stereotype beeld, maar deze meneer gaf mij ook echt dat gevoel… en aan de reactie van C. te zien gaf hij dat gevoel niet alleen aan mij… op het feestje ben ik nog veel meer mensen tegen gekomen, allemaal hartstikke lieverds, allemaal heel gezellig mee gepraat… en nee, het verbaasde me helemaal niet dat het zo’n leuk en relaxt feestje was… met hele leuk en relaxte mensen… wat mij wel verbaasde was het gesprek dat ik had met deze ‘echte SM-er’… en over de dingen die mij verbazen schrijf ik een stukje…

 9. Menno schreef:

  Pff.. ‘k heb er drie, kan ik echt alles mee. Alleen de tijd die je nodig hebt om er een van de 150 uit te kiezen maakt een orgasme onmogelijk, lijkt me zo.

  Ah, oh, Suffie, just read you now, thanks ;-)

 10. Blue schreef:

  hihihi
  moest bij het lezen van dit stukje ff denken aan mijn onwetendheid in het betreden van een chatbox met de naam BDSM35+….Die letters zeiden me niks en dat 35+ sprak me wel aan, dus ik dacht: nieuwe chat..ff kijken…allemaal mensen die rare vragen gingen stellen…snapte er niks van…tot ik een “bekende”tegenkwam die zoiest had van “Hé jij ook?” en me toen e.e.a uitlegde….aaaarghhh….ieder zijn hobby maar ik ben bepaald geen SM-ert…werkt alleen op mijn lachspieren helaas :)

 11. c. schreef:

  er waren inderdaad heel veel leuke en lieve mensen, maar deze meneer stond gewoon niet zo open voor de ik-wil-niet-door-jou-aangeraakt-worden-mens. als je vertelt dat sm gaat over openheid en respect, dan moet je toch ook open kunnen staan voor mensen die op een feestje GEEN zin hebben in fysiek contact..?

 12. c. schreef:

  en trouwens Luna: mij op die hakken laten lopen was pas echt mishandeling geweest!! :-)

 13. Menno schreef:

  (klik link) Meer heb je er toch niet nodig? Vooral in het donker kan dat verwarring wekken..

 14. Jetje schreef:

  Een beetje sm kan af en toe best lekker zijn :p

 15. kiki schreef:

  Je kijkt niet echt blij op de kerstkaart van de Foxy!!! Ik zag hem hangen op het raam bij de balie….. ;-)

 16. Luna schreef:

  Haha! Dat was ook de bedoeling! Naast de hoofdredacteur zit vriendin M. en die kijkt ook niet blij… we moesten héél serieus kijken van de fotograaf… :-)
  Voor niet-FOXY-lezers (of niet-FOXY-kerstkaart-ontvangers); surf naar http://www.foxymagazine.nl en klik dan (links) op ‘Peter J. Muller’… daar staat dus een foto van het FOXY-team…

 17. Kiers schreef:

  Ik zweep je
  op je reet.
  Na 150 zwepen
  en niet één natte scheet.

 18. Mannetje schreef:

  Heeee Kiers!
  Weer op vrije voeten?

 19. nove schreef:

  lekker belangrijk, sm fetish -feestjes, duh. Wat een zelfoverschatting.

 20. H. schreef:

  kind de volgende keer gebied ik je met de zweep in mn hand om de nijmeegse te lopen op die hakken van je! ze waren trouwens helemaal niet zo hoog! en je vindt het wel lekker……morgen oefenen?

 21. c. schreef:

  gebruik je dan zweep 86 of zweep 112..? gnignigni!

 22. H. schreef:

  je mag kiezen kind!

 23. c. schreef:

  maak me gek!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *