web analytics

20

LUNA ONTMOET WALTER

Als ik niet verliefd zou zijn op P. dan zou ik verliefd zijn op Walter. Zonder twijfel. Omdat hij zo mooi kan schrijven. Omdat ik na iedere tekst van hem altijd even stil ben, om na te denken over mezelf. Of over hem. Van alle ‘loggers’ is hij degene voor wie ik het meest bewondering heb. Ik lees hem elke dag, maar durf nooit te reageren, bang om zijn mooie stukje te verpesten met een niet-gepaste opmerking. Er staan vaak al genoeg reacties die zeggen dat het een mooie tekst was. En dat is het ook altijd. Zijn teksten zijn af, en perfect in hun zijn. Reageren is niet nodig. Maar ik wilde hem wel graag ontmoeten. Vandaag hadden we afgesproken in café De Jaren. Ik vond het best spannend. Zomaar meneer ‘vandenb’ ontmoeten. Ik vond dat ik mijn haren even moest bijkleuren en mijn nagels even moest lakken. Niet dat dat hem zou opvallen, maar toch. Walter bleek in het echt net zo eerlijk en lief als in zijn teksten. Dat was fijn. En we hebben fijn gepraat. Over de dingen. Walter dronk sinas en ik dronk wijn. Ik rookte sigaretten en Walter niet. Ook dat was fijn. Ik hoop dat Walter een boek gaat schrijven. Of een verhalenbundel. Omdat hij dat kan. En omdat hij dat wil, maar niet zo doet. Zodat ik later kan zeggen; “Met die mooie man heb ik ooit nog eens wat gedronken in café De Jaren.

www.vandenb.com

Dit vind je misschien ook leuk...

20 reacties

 1. mcj29 schreef:

  Niets is zo leuk als gelijkgestemde zielen die waardering hebben voor wat je schrijft…Je schrijft omdat je diep in je ziel denkt, vindt zelfs, dat andere mensen daar deelgenoot van moeten zijn. Excorcisme, narcisme, hoe je het ook wilt noemen. Goed gedaan!

 2. RUDY schreef:

  Hé Luna, ik wist niet dat je een concurrent hebt, bedankt voor de tip, maar ik blijf jou ook trouw!:)

 3. slappezever schreef:

  ja is inderdaad een grote conculega. leuk om ook eens andere weblogs te lezen. maar deze blijft gebookmarked.

 4. mixologist schreef:

  Wat ben jij toch een ongelooflijke domme doos.

 5. xember schreef:

  kunnen mensen die luna beledigen ook gewoon van deze log worden geflikkerd??

 6. Chrestomanci schreef:

  Je mag best een beetje verliefd zijn hoor. Als je tijdens een relatie nooit verliefd op een ander bent is dat niet gezond. Nou ik ga eens kijken bij Walter

 7. Cunningham schreef:

  He Mix,
  Ik heb even het idee gehad dat er iets diepers in jouw school maar die ballon heb je zelf net feilloos doorgeprikt.

 8. 10e schreef:

  welke school is dat?

 9. 10e schreef:

  *sorry* kon het even niet laten :)

 10. sharmeen schreef:

  He Luna,
  leef je nog???????

 11. Flashheart schreef:

  mixologist moet maar eens contact zoeken met een praatclubje, Dumbasses Anonymous lijkt me een goeie

 12. Luna schreef:

  Mensen die Luna beledigen kunnen inderdaad van deze log worden weggehaald…

 13. KJ schreef:

  Luna,

  Ik lees dat je nooit reageert omdat je de column van Walter niet wilt verpesten met een opmerking. Hoe moet ik deze opmerking interpreteren? Is een reactie altijd een aantasting van een column? Toont de ware fan zich in zijn/haar zwijgzaamheid? Zijn wij geen echte fans? Hoe was het bij Luka?

  P.S Als Lunafan heb ik Walter geprobeerd maar ik kan het niet. Ik heb het echt geprobeerd maar het lukt me niet. Het gaat niet. Het wil niet. Het zal ook niet gaan lukken.

 14. boer biet schreef:

  Waarom verdwijnen er soms stories?

 15. miki schreef:

  inderdaad wat kan die jongen schrijven, maar jij ook. jullie beide stukjes lijken nu op elkaar, ondanks fris en wijn toch nog op hetzelfde level. tot morgen! levert vast wel weer een stukje op.

 16. jacksquad schreef:

  k vin ‘em helemaal nie zo goed.

 17. Puar schreef:

  Quote: “Ik lees hem elke dag, maar durf nooit te reageren, bang om zijn mooie stukje te verpesten met een niet-gepaste opmerking.”

  Huhuhu! Een volgend slachtoffer dient zich aan!!!

 18. mixologist schreef:

  hee welke sucker zit er steeds onder mijn naam te posten????

  dit is geen grap!

  Luna kijk maar eens naar de ip nr’s ( als je die tenminste logt)

  kunnen we op dit log geen unieke namen toegewezen krijgen???

 19. yorus schreef:

  is geen goede optie mixologist!
  ik was zelf bij de oprichting van forums.nl, dat uitgroeide tot het beste en grootste forum van nederland (easyrider zette het op nr. 1 met een 9,2) daar gooiden mensen uiteindelijk elkaar ook de hersens in, ltrlijk op de persoon aanvallen. Al die beledigende replies op mensen hier, luna boven alles zijn bijzonder vervelend.
  btw. forums.nl is niet meer.

  yorus

 20. Suffie schreef:

  Suffie denkt dat iedereen te prikkelen tot het schrijven van nog mooiere dingen. Zelfs verhalen die ‘af’ zijn hebben misschien wel een overtreffende trap..

  Als onze reacties (nee, de echte reacties) er toe bijdragen dat een Walter, Luna of wie dan ook, nog beter gaat schrijven, moeten we vooral niet blijven zwijgen.

  Suffie denkt niet je met IP nummers moet doen. Het zijn de zwarte vlekken die het wit mooi doen uitkomen.