web analytics

33

LUNA IS EEN NU-FEMINISTE

Ik heb een grote hekel aan thee-wijven die ‘opkomen voor gelijke rechten’, omdat ze ‘net zo behandeld willen worden als mannen’. Hou toch op. Vrouwen mogen blij zijn dat ze anders behandeld worden dan mannen. En dan vooral dat ze anders behandeld worden dóór mannen. De tief met alle vrouwen die denken dat ze dezelfde rechten nodig hebben als mannen. De tief met vrouwen die denken dat een opleiding belangrijker is dan een goed stel tieten. Vrouwen die lopen te zeiken over een onrechtvaardige behandeling, een niet gekregen promotie of een lager salaris dan haar mannelijke collegae hebben ergens iets verkeerd gedaan. Die zijn vergeten de bovenste knoopjes van hun bloesje open te doen, het sperma van hun baas door te slikken of een beugeltje te nemen toen ze 12 waren. Dat je vrouw bent is een gegeven, dus stop met huilen, gooi die Opzij aan de kant en zorg dat je je vrouwelijkheid uitbuit. Lippenstiftje, haarlakje, parfummetje en laat je verrassen. Als vrouw kun je alles voor elkaar krijgen als je je vrouwelijkheid maar de ruimte geeft. Zo heb ik gisteren van de Spaanse ober een heerlijk gratis likeurtje gekregen omdat collega M. en ik zo lief naar hem lachten. De twee meisjes aan het tafeltje naast ons kregen niets, want die keken chagrijnig. Luna is een nu-feministe. Een nu-feministe is zich optimaal bewust van het verschil tussen mannen en vrouwen en weet haar vrouwelijkheid aan te wenden wanneer dat nodig is. Die weet wanneer ze haar bek moet houden, wanneer ze verleidelijk moet glimlachen en wanneer ze een pijpbeurt moet geven om te bereiken wat ze wil.

Dit vind je misschien ook leuk...

33 reacties

 1. D.W. schreef:

  Wat zit er voor de lezers van je log in ???

  :-)

  D.W.

 2. Aliëtte schreef:

  Ik ben wel benieuwd naar jouw persoonlijke ervaringen op dit gebied. Hoe ver ga je zelf om iets te bereiken wat je wilt? Die blowjob, bijvoorbeeld?

 3. Yorus schreef:

  Kan me niet aan de indruk ontrekken dat de Baas van Luna het goed getroffen heeft.

  denk dat ik ook maar mensen in dienst nemen.

  Ben het met je eens Luna, er wordt te veel gemekkerd, maar of dit nou een oplosing is… kweetetniet

  :)
  hiep hoi!

 4. wicky schreef:

  klap-klap-klap!!!!!

 5. miss bitch schreef:

  Amen to that! Luna rules!

 6. gast schreef:

  Nice close-up bij “see”.
  Je moest een before and after foto tonen om het verschil van 5 kilo te accentueren.

 7. wilhelm schreef:

  Je lult lekker Luna ,maar de wereld zit ook vol met harktanden(problemen met zuigen) non-slikkers,tutjes ,angsthazen en niet aantrekkelijke vrouwen .Daar gaat you stelling niet op .Je predikt als Sam.(sex and the city) dat siert je.Kus franz

 8. Chrestomanci schreef:

  Shit hé, ik wou dat ik baas was van een afdeling vol vrouwen. (Moet ook maar eens eerlijk zijn!) Maar eh, in plaats daarvan heb ik een vrouwelijke baas. Enorm lekker ding. Dus mijn vraag is, werkt het ook andersom? Kan ik het ook op andere manieren gebruiken? Ik kijk vol spanning uit naar je antwoord, maar ga nu voorlopig maar even onder de koude douche ;)

 9. Tussenhaakjes schreef:

  Vrouwen hebben alle macht van de wereld zolang ze hun eigen vrouwelijkheid niet ontkennen. Heerlijk om deze woorden te lezen ontsproten uit de handen van de vrouw!

 10. semtex schreef:

  Draai t hele verhaal om, laat het schrijven en ondertekenen door een man en binnen no-time heb je “pim-fortuyn”-achtige discussies in je reactieform staan.
  En terecht.

 11. dus schreef:

  er moet gewoon meer geneukt worden!

 12. gast schreef:

  ….vraag is hoeveel is MEER? of BETER?

 13. astrid schreef:

  Deze kant van feminisme vind ik eigenlijk veel aantrekkelijker..
  Niks geen bh’s verbranden! (het enige wat je daar aan overhoud zijn hang-tieten en daar kom je helemaal nergens mee..)
  Go luna!

 14. Sandra schreef:

  Dus het is eigenlijk best feministisch om d.m.v. je harde tepels je tentamen cijfer op te schroeven ;)
  Hmmmm…goed dat ik het weet!
  Kusje,

 15. LIME schreef:

  Moet je dit nu wereldkundig maken, Luna? Ik doe dit al jaren zonder dat die eikels daar ooit zicht op hebben gehad maar nu weten ze dat ze belazerd worden….
  Bedankt!

 16. slappezever schreef:

  Een ex-huisgenoot van mijn vriendin die is zon meisje. Ik geeft toe, een lekker ding waar ik nog behoorlijk smerige gedachten over gehad heb, maar dit terzijde. Ze heeft in de paar maanden dat ze in nederland woont (ze is duits) een heleboel “vrienden” gemaakt. Ze is alweer verhuist omdat het een ongelooflijk lauwe lamme kut is, en iedereen (met name de vrouwelijke, wat meer huisvrouwachtige, huisgenoten) haar niet konden uitstaan. Maar er stonden wel 6 gasten om het hardst te werken om haar te verhuizen, terwijl ze alleen maar een beetje lief rondloopt en ze met haar speciale blik aankijkt. (en geloof me, van die blik van haar werken me hersenen gelijk niet meer, omdat al me bloed dan ergens anders nodig is).

  Altijd wanneer ze iets nodig had, kreeg ze dit geregeld puur door haar vrouwelijkheid. Gelukkig doorzag ik haar en wilde haar alleen maar hard nemen, en liet me niet voor haar karretje spannen. Maar ja, als je vriendin mee zit te kijken werkt dat ook niet zo (…)

  Een laatste troost voor alle vrouwen die er niet lekker genoeg uitzien om on-feministisch te doen, karakter blijft.

 17. Myrddin Emrys schreef:

  Kijk dit is pas girlpower! Vrouwen: go ahead! Maak gebruik van die mannen! Manipuleer (what’s in a word?) zuig, sleur, betuttel en neem. Want we hebben zoveel te geven…

 18. vinman schreef:

  LUNA IS BACK!!!!

 19. Suffie schreef:

  Suffie is chef van een hok vol dames. Suffie ondersteunt elke activiteit van Luna om haar ideeën te verspreiden….

 20. Boer Biet schreef:

  Eindelijk is het licht aangegaan in het kippenhok.

 21. maya schreef:

  ja, leuk …
  alleen blijf je met die rare na-smakje en ik bedoel niet alleen je mond

 22. Kris schreef:

  Is the tide to high for you…
  or is my attitude your size?

  ::strong sense of self::

 23. Chrestomanci schreef:

  Ik kom even terug, want ik vraag me opeens af of de hulk er ook baad bij heeft ;)

 24. klaverhand schreef:

  Waarschijnlijk kom ik uit een ander tijdperk, maar salarissen horen eigenlijk in verhouding te staan met wat iemand kan en niet met hoe iemand zich gedraagt. Ik vrees dat sommige mensen teveel televisie kijken. Daar worden die twee knoopjes immers het duidelijkst te gelde gemaakt.

  Eerlijk gezegd loop ik ook wel eens rond met twee knoopjes open, maar dat is omdat ik te onhandig ben om ze er terug aan te naaien en mijn das te scheef hangt om de gaatjes te verbergen. Vermoedelijk is dat ook de reden waarom ik nooit het salaris krijg dat ik hoor te verdienen.

  Anderzijds prijs ik me wel gelukkig dat ik over niemand hoef baas te spelen. Scheelt in de schuldaflossing.

 25. esther schreef:

  yo ! Gaat het wel helemaal lekker met jou Luna ? Wat is er gebeurt joh….. ik geloof dat ik even een teiltje nodig heb…
  En Astrid : hangtieten, dat heeft te maken met zwaartekracht (wel eens van gehoord ?) Een b.h. verbergt hooguit het hangen van borsten, helpt geen moedertje lief aan, meid.
  Nix mis met pijpen hoor, lekkerrr zelfs, maar om het in te zetten als carrieremove, mwoah, kan ik niet zo enthousiast over zijn. Ik kies m’n sexpartners uit op aantrekkelijkheid en niet op status.
  Ik vind dit ’n beetje ’n dom stukje, spijt me zeer.

 26. Dude schreef:

  Ik zag Luna laatst, en ze danst leuk, maar ze is mijn tiep niet. En dan werkt het niet. My loss.

 27. dazz schreef:

  Je kunt erover van mening verschillen natuurlijk, maar feit is wél dat het zo werkt … en ook zal blijven werken zolang mannen met hun piemel denken. En let’s not kid ourselves … dat zal eeuwig zijn ;-)

 28. Es schreef:

  Tijdens pijpen van baas schoot (te laat genomen) beugel-haakje door zijn voorhuidje. Geen goede carriere move…..

 29. semtex schreef:

  Anyway, goed om te horen. Hoeven we ons ook niet meer schuldig te voelen als we jullie je een weg naar de top laten wippen. Jullie wilden t kennelijk zelf :) Of konden geen andere manier bedenken om je doel te bereiken…

 30. p schreef:

  Ik nam nog maar eens een diep snuif voordat ik me nogmaals liet gaan. Z’n zin alleen zou mensen wel op verkeerde gedachten kunnen brengen. De lezer projecteerd.

 31. Arnout schreef:

  Wat een toeval! Had dit nog niet gelezen.
  Heb juist tussen mijn andere terzijdes op mijn site een soortgelijke stelling gepost.

  Wat blijkt: ben het vrijwel helemaal met je eens…

 32. Nyn schreef:

  Wat een een onzin lult die Luna. Je moet goed behandeld worden om wie je bent en wat je doet. Als jij niet zo hard werkt als die mannelijke collega verdien jij die promotie net zo goed! al zou je je trui helemaal dicht ritsen! ooit gehoord van ‘NOT FOR SALE’ Misschien ben je zelf wel zo slecht? moet je wel pijpen om die promotie te krijgen… ik zou er een opleiding tegenaan gooien, want je maakt jezelf belachelijk! Show some dignity Girl!