web analytics

62

LUNA IS BETER

Ik ben net in de stromende regen richting drankhandel gelopen. Afgelopen moet het zijn met deze zwakke lichamelijke toestand. Ik ben het zat. De wandeling van 10 minuutjes was eigenlijk net iets te ver voor mijn afgetakelde lijf, maar het was het waard. “Een fles whisky en een fles Bailey’s”, mompelde ik tegen de drankenman. “Zit er een cadeautje bij?” vroeg de drankenman. Cadeautje? Cadeautje? Rot op met je cadeautjes, zie je niet hoe slecht ik eruit zie? Allebei voor mezelf natuurlijk, lul, en ik drink ze allebei deze avond nog op als het moet. Ik heb al 5 dagen niks gegeten, ik heb 5 dagen niet gerookt en als er iets is wat me uit deze erbarmelijke toestand kan redden dan is het wel een mix van whisky en Bailey’s, dus schiet een beetje op. “Nee, geen cadeautjes”, zei ik lief en ik liep naar huis met mijn nieuw verworven hoestdrankjes. En ik moet zeggen; het beste medicijn voor verkoudheid, hoesten, griep en algehele zieligheid is toch echt een lekker glaasje whisky met Bailey’s met twee ijsblokjes. Lekker. God, wat voel ik me goed. De schade van de afgelopen dagen; 5 kilo. En als ik zo naar beneden kijk, dan zijn die kilo’s allemaal van m’n tieten afgegaan. Nooit van m’n kont, nee, nooit van m’n kont. Verder heeft dat ‘stoppen met roken’ me ook lang genoeg geduurd. Gerookt moet er worden, anders kan er niet worden geleefd. En verder heb ik alle kutklotebaggerfilms die er op televisie waren gezien en daar ben ik ook niet beter van geworden. Een lekkere B-film gaat er in als koek, maar wat ik de afgelopen dagen voorgeschoteld kreeg was echt om te huilen. Ik ben het op de bank liggen zat. Ik ben het zielig zijn zat. Ik ga aan het werk. Ik ben weer beter.

Dit vind je misschien ook leuk...

62 reacties

 1. Trinity schreef:

  En het zal eens tijd worden!!

 2. astrid schreef:

  Het gaat inderdaad altijd van je tieten af.. Gdv… :(

 3. Chrestomanci schreef:

  Het gaat nooit van mijn tieten af!! verdomme

 4. Juul schreef:

  Luna heeft tiet zat

 5. Suffie schreef:

  Suffie wil graag het recept van die griep…

 6. bastaard schreef:

  Hahahahaha!

 7. astrid schreef:

  HAPPY!!! :)

 8. Jim schreef:

  Go get those drinks tiger and make your day!

 9. juansi.com schreef:

  Dat is in ieder geval duidelijk, Luna!

 10. Mirjam schreef:

  Chrestomanci….. hep jij tieten joh? ;-))

 11. k1m schreef:

  van je tieten af?????? sjit ik ga flink aan de vitaminepillen.. ziek zijn NOOIT NOOIT

 12. Boer Biet schreef:

  Blijft kont altijd rond?

 13. pattyone schreef:

  jaaaaaaaaaaaaa f*** het gaat inderdaad van je voorgevel af grgrgrgrgrgrgrrrrrrrr; van bier schijn je toch borsten te krijgen (of was het nou een bierbuik?): anyway, ik ga weer bourgondisch genieten van alles, in de hoop dat……:)

 14. Djois schreef:

  Nou van mijn tieten mag er iid ook wel wat af :)
  Maar blij dat we weer van je stukkies kunnen genieten…

 15. mixologist schreef:

  misschien als je eens wat gezonder zou gaan leven zou je ook niet 5 dagen ziek zijn.

 16. Chrestomanci schreef:

  Mixologist als jij nou eens voor eeuwig oprot.

 17. Mario schreef:

  Als je alweer de perfecte kix kan drinken dan zal het vast weer goed gaan met Luna. Ik ben blij om te horen en te lezen dat je weer terug bent in het land der actievelingen.

 18. mixologist schreef:

  och och och arme chrestomanci, zodra iemand ook maar een iets afwijkende mening heeft. Ik lijk pim fortuyn wel.

 19. e-liner schreef:

  er kan bij mij nix meer van me tieten af….zo wel dan heb ik deukjes in plaats van bobbel(tje)s

 20. Luna schreef:

  Mixologist, ben je het zelf nou niet zat om hier te komen? Word je niet moe van je voortdurende negatieve houding? Je hoogtepunt is echt voorbij…

 21. Chrestomanci schreef:

  Mixologist, je hebt altijd een afwijkende mening. Als je terug kijkt, nog niet zoveel postings terug, dan zal je zien dat ik ook wel eens kritiek lever op Luna. Maar jij komt hier alleen maar OM kritiek te leveren. Jij vindt altijd alles verkeerd. En als je nou ballen had, dan zou je ook je e-mail adres of je webpagina publiceren. Maar je bent laf. Trouwens er staan in je gastenboek maar 6 reacties over een heel jaar. Zegt mij genoeg. Meer dan die hele pagina van je.

 22. tijger schreef:

  fijn om te zien dat je weer beter bent Luna, we hebben je gemist…

 23. Poesje schreef:

  Luna is beter!!!

  lief kusje,
  Poesje

 24. mixologist schreef:

  Kijk dat een of andere grapjas ook onder mixologist post wat je aan de url van de provider kunt zien, daar ben ik niet voor verantwoordelijk.

  >En als je nou ballen had, dan >zou je ook je e-mail adres of je >webpagina publiceren.

  >Maar je bent laf.

  >Trouwens er staan in je >gastenboek maar 6 reacties over >een heel jaar. Zegt mij genoeg. >Meer dan die hele pagina van je.

  Jouw bovenstaande uitspraken zijn in contradictie:
  1) Eerst beschuldig je me er van dat ik geen email of adres durf te posten omdat ik te laf zou zijn.
  2) Vervolgens beweer je dat er in m’n gastenboek (waar dat ook mag zijn) maar 6 reacties staan.

  Wat bedoel je nu eigenlijk? Uit je 2e reactie kan ik afleiden dat ik kennelijk wel een webpage beschik, maar je eerste uitspraak beweert het tegenovergestelde.

  En waarom zou ik uberhaupt een webpage moeten hebben? of mag je alleen commentaar geven als je zelf ook een weblogger bent? Beetje rare gang van zaken lijkt mij? Ik zou b.v. geen kritiek op automobilisten mogen hebben als ik zelf ook een automobilist zou zijn?

 25. Luna schreef:

  Mixologist/Eelke, hou toch op! Je hebt een webpage… Waar het hier om gaat is dat jij altijd loopt te zeiken over de kwaliteit van mijn stukjes of de kwaliteit van de reacties hier… Als jij eens goed naar je eigen ruksite zou kijken, dan zou je tot de conclusie komen dat jouw site zuigt en alle reacties in jouw gastenboek ook…

 26. original_mixologist schreef:

  het enige wat ik heb gezegd is dat het misschien verstandiger is om gezonder te gaan leven zodat je niet 5 dagen ziek zou zijn, maar kennelijk heb ik daar zo’n gevoelige snaar geraakt dat het jou een vrijbrief geeft om maar een tirade jegens mijn homepage af te steken.

  ik zie hier de logica niet van in maar als het jou een fijn gevoel geeft: ga je gang! Het boeit mij niets.

  overigens wat ik nu al tig keer heb geprobeerd te vertellen, alles wat onder mixologist is gepost en niet relateert aan (—.kabela.oprit.rug.nl) is niet van mij en daar ben ik ook niet verantwoordelijk voor.

 27. Chrestomanci schreef:

  Mixologist. Ik ga toch de rector magnificus van de Rijksuniversiteit Groningen aanschrijven. Om een aantal zaken.
  Ten eerste. Omdat studenten oneigenlijk gebruik maken van de internet faciliteiten van de RUG, om op redelijk anonieme wijze mensen behoorlijk lastig te vallen.
  Ten tweede. Omdat ze hun studenten maar eens beter moeten screenen. Ze kunnen niet eens lezen. Er is helemaal geen contradictie. Er zijn andere mogelijkheden om mensen op te sporen. Bovendien zijn er mensen die wel gewoon normaal reageren, met de ene keer kritiek en de andere keer lof, die jou kennen. Die wel gewoon een weblog bijhouden, omdat ze het ook gewoon leuk vinden. Die mensen, en één in het byzonder, daar heb ik respect voor. Die weten dat ik het nu over hun heb. Via hen kwam ik o.a. te weten wat je pagina is. Overigens weet ik voor een feit dat iedere student op het RUG een e-mail adres van zijn faculteit krijgt.

  O ja, je kan mij niet meer raken vandaag hoor. Of de komende tijd. Ik heb de laatste dagen mijn portie al gehad. Dus het kan er allemaal wel bij. Maar om Luna geef ik heel veel. Ik ken Luna en ze is een hele goede vriendin. Dus laat je nakijken, voordat ik het ga doen.

 28. Luna schreef:

  Zeg Mixologist, was jij niet dat stoere mannetje dat, toen die halve IP-hostnamen net zichtbaar werden op m’n site, zo z’n best deed om via andere IP-hostnamen te posten?

 29. Chrestomanci schreef:

  Citaat Mixologist: “Kijk dat een of andere grapjas ook onder mixologist post wat je aan de url van de provider kunt zien, daar ben ik niet voor verantwoordelijk.”

  Citaat Mixologist verderop: “overigens wat ik nu al tig keer heb geprobeerd te vertellen, alles wat onder mixologist is gepost en niet relateert aan (—.kabela.oprit.rug.nl) is niet van mij en daar ben ik ook niet verantwoordelijk voor.”

  Zou hij zijn blunder met het 2e citaat willen herstellen. Wat denk je nou Mixologist? Dat wij zo naief zijn?

  Citaat 3: “het enige wat ik heb gezegd is dat het misschien verstandiger is om gezonder te gaan leven zodat je niet 5 dagen ziek zou zijn, maar kennelijk heb ik daar zo’n gevoelige snaar geraakt dat het jou een vrijbrief geeft om maar een tirade jegens mijn homepage af te steken.”

  Het is de taak van Mixologist dit soort opmerkingen te maken. Ik zie ook nergens in de reactie van Mixologist dat hij zegt: “Fijn dat je weer beter bent!”

  Dit is voor mij een bewijs dat je hier alleen maar komt om een sneer uit te delen.

  p.s. De klacht is inmiddels ingediend bij het RUG. Ze gaan het onderzoeken. Er is mij ook gevraagd een brief te schrijven naar Prof Dr. T.F.J. Bosscher. Rector Magnificus. Die ken je toch wel?

 30. Poesje schreef:

  Chrestomanci is niet lief!
  Dat mensen een andere mening hebben is niet erg, maar er een groot probleem van maken wel.
  Je kunt er dan beter niet op ingaan lijkt me

  Poesje

 31. mixologist schreef:

  Je gaat je goddelijke gang maar chrestomanci. Ben benieuwd met welke reden je me gaat aanklagen bij de RuG?

  “Hij poste zijn mening?/ Hij sprak negatief over een goede vriendin?”

  Ze zullen daar krom liggen van het lachen bij de RuG. Er bestaat zoiets als vrijheid van meningsuiting in dit land zoals je je je misschien zou moeten realiseren!

  Ik vind het toch vrij zielig dat het hele gesprek uitloopt op een tirade jegens mijn persoon en niet op een discussie over de inhoud van het bericht wat ik poste waar jullie je zo druk over maken.

  En Chrestomanci, het is leuk voor luna dat je jezelf zo voor haar opwerpt. Maar ik ben beter op de hoogte van internetwetgeving dan jij en jij kunt mij helemaal niets maken. Ik heb geen enkel strafbaar feit gepleegd (Spammen/racisme/bedreiging of wat voor strafbaar feit dan ook).

  Dus kom maar op met die aanklacht!

  …Overigens jouw “bedreiging” gericht naar mijn persoon kan wel als strafbaar feit worden gezien.

 32. Luna schreef:

  Verdomme, dit is beter dan een gemiddelde aflevering van ‘Jerry Springer’!

 33. Gizmo schreef:

  Go Luna Go !!!!!

 34. Chaos schreef:

  Geweldig dit! We moeten blij zijn met mensen zoals Mixologist en Chrestomanci. Ga vooral zo door! Hou echter dan aanklagen er buiten, dat slaat helemaal nergens op. Vrijheid van meningsuiting is de grondslag van onze samenleving, zonder dat waarschijnlijk ook geen weblog van mevrouw Luna. Ik ga weer even verder genieten van de aankomende posts :-)

 35. JW schreef:

  Wanneer wordt er aan de haren getrokken en met stoelen gesmeten?

  Jerry! Jerry! Jerry! Jerry!

 36. Dominique schreef:

  Chrestomanci heeft gelijk. Blader maar terug. Maar Luna vindt dat toch ook?

 37. NKOTB: Horzel schreef:

  Mixologist heeft vaak, heel vaak gelijk.

  Als hij ben ik van mening dat wanneer je gezonder leeft, je minder ziek bent.

  Dat is wat Mixologist zegt, niet meer, niet minder.

  Uw gezamenlijke tirade tegen Mixologist is een smet op dit interessante weblog.

  Mixologist, keep up the good work, maybe I’ll join you.

 38. Myrddin Emrys schreef:

  Je zult het misschien moeilijk geloven, maar ik ben in de weekenden een slijter en, jawel, ik ben nu ziek. Ik ben misschien degene die vraagt of het een cadeautje is…Maar dat doe ik omdat dat misschien je weer opvrolijkt. Ik ga niet aan de whisky of Baileys, kots ik geheid uit, maar toch fijn om te weten dat ik ook nog dingen verkoop die goed doen ;-) M.E.

 39. Gilles schreef:

  Mixologist: *gaap*

  Luna: fijn dat je weer beter bent! ik neem er 1 op jou!

 40. Cunningham schreef:

  Stelling: als je gezonder leeft ben je minder vaak ziek.

  Klinkt bijzonder logisch.
  Toch zien de macrobioten er altijd afgetrokken en witjes uit.

  Ik ga voor ongezond leven. Bouw je een zeer hoge weerstand mee op. Ik hou mij altijd vast aan het verhaal van het door-de-plee-gespoelde baby alligatortje die in het riool zoveel smerigheid vrat en inademde dat hij wel heel groot en sterk werd.

 41. Boer Biet schreef:

  Het wordt er niet beter op qua internetteelt.

 42. vinman schreef:

  Luna ik ben blij dat een mixje je goed doet en dat je er weer helemaal bent, en het zal me een klote zorg zijn wat mixoloogogojeut of hoe die druif zich ook noemt er van vindt. Steek van mij ook maar een peuk op. 5 dagen niet roken, is gewoon kut en ik kan het weten!
  En Chrestomansi, ik ben het volledig met jou eens. Ik vind het eigenlijk wel zielig voor miksonixologie of zo, dat hij niet in staat is ook maar een positief woord te uiten op deze site. (Nu en in het verleden)
  Misschien moet hij eens met iemand gaan praten? Iemand in een witte jas? Iemand die hem begrijpt? Luna, is er niet een optie: BAN THIS COMMENT FOREVER, of zo???

 43. D.W. schreef:

  Alcohol ontsmet (micoobjes dood)
  en gerookt vlees bewaart langer.

  Lang leve Luna :-))

 44. bastaard schreef:

  Hahahahahahaha!

 45. Sandra schreef:

  Ben blij dat je weer beter bent!
  Kusje,
  Sandra

 46. Boer Biet schreef:

  Sterkte Mixologist.

 47. Suffie schreef:

  Suffie moet stilletjes een beetje besmuikt lachen om alle tirades, maar als men met wetskennis begint te smijten, dan doet Suffie het pas echt in z’n broek.

  Internetwetgeving: Hahahaha!!!!

 48. juansi.com schreef:

  Ik heb mij vermaakt. Dit is geweldig! Alleen moet ik wel zeggen dat dit keer Mixologist (en niet omdat het een goede vriend van mij is Chrestomanci, ik ben objectief) helemaal gelijk heeft. Hij wijst Luna (wat hij wel vaker gedaan heeft) slechts op het feit dat gezond leven belangrijk is om niet ziek te worden. En daarin kan niemand hem tegenspreken. Ik weet dat Mixologist vroeger ook wel vaak genoeg drugs heeft gebruikt, tegenwoordig keurt hij dat af, waar Luna niet zo goed tegen kan. Erg jammer, want ik vind Luna net zoals vele die op deze log komen geweldig. Het feit dat Luna haar drank/drugsgebruik/roken probeert goed te praten wijst natuurlijk erop dat dit leven haar ook niet lekker zit zo. Je gaat je immers ook niet verantwoorden voor de glazen melk die je per dag drinkt.

  ps. Chrestomanci: lees eens goed wat helemaal onderaan deze pagina staat: GEEN HTML!!! En dan heb jij het over lezen… hehehehe :) wat doen die ’s en ’s in jouw posting?
  [quote van Chrestomanci]Omdat ze hun studenten maar eens beter moeten screenen. Ze kunnen niet eens lezen.[/quote van Chrestomanci]
  ps2. Vinman, van jou had ik niet zo’n reaktie verwacht… Straks wordt ik nog boos en kom ik niet mee rop je log… hehehehehehe…

  En als laatste nog tegen Luna: “Meisje, fijn dat je weer beter bent.” En ik =i>meen het. Kijk of ik wel in italic kan posten :)

 49. Suffie schreef:

  Juansi, zullen we Chresto, Mixy en Luna vooral zelf laten uitmaken wat ze bedoelen???

 50. Luna schreef:

  Ik zal voor 1 keertje inhoudelijk ingaan op de opmerking van Mixologist dat ‘ik gezonder zou moeten gaan leven, zodat ik dan ook niet 5 dagen ziek zou zijn’… Ik werk in de gezondheidszorg… een plaats vol bacillen, ziekten en hoestende gehandicapten (zonder hand voor de mond)… Ik vind het niet gek dat ik dan eens per jaar een keertje zelf de griep krijg… en dat zo’n kortzichtige eikel als Mixologist dan meteen een verband gaat leggen met mijn levensstijl, dat zegt meer over hem, dan over mijn drank-, drugs- of nicotine-inname…

 51. vinman schreef:

  Juansi,

  Ik vind het gewoon jammer ik van dat ik van mixologist (en misschien kijk ik wel niet goed) nog nooit iets positiefs heb gelezen. Als iemand ziek is, wil dat in mijn ogen niet meteen zeggen dat het aan de levensstijl ligt. En als ik je teleurgesteld heb met mijn reactie, vind ik dat heel erg jammer, dat was niet mijn bedoeling, maar mix had ook eens een reactie kunnen plaatsen die niet negatief overkomt, toch?

 52. mixologist schreef:

  Beste Luna,
  Ik snap niet waar je je in hemelsnaam druk om maakt. Ik heb slechts de volgende woorden gezegd:

  “misschien als je eens wat gezonder zou gaan leven zou je ook niet 5 dagen ziek zijn.”

  Het is toch algemeen bekend dat een gezonde levenstijl er voor zorgt dat je minder ziek bent. Onder gezonde levenstijl zou je ook kunnen opvatten:
  – meer sporten
  – gezond eten
  – geen overgewicht
  – op tijd naar bed
  – b.v. niet voor een ‘risico’ beroep kiezen (gezondheidszorg/mijnwerker etc)

  maar nee hoor, jij relateert dit gelijk aan jouw drugsgebruik. Wat maar weer laat zien dat het je meer dwars zit dan je laat blijken. Volgens mij heb jij gewoon een verborgen schuldcomplex en zit jij absoluut niet lekker in je vel gezien de schizofrene en paranoide reacties die aansnijdingen van dit onderwerp bij je oproepen.

  Kijk het maakt mij niet uit wat je doet maar op mijn uitspraken op zo’n uiterst bevooroordeelde manier te interpreteren vind ik raar.

  Als ik hoor dat iemand 5 dagen lang ziek is denk ik dat het misschien wel met een ongezonde levenstijl te maken kan hebben.

  En op dit log maar klagen over dat je zo ziek bent en dan komt er iemand met een in jouw ogen “foute” oplossing en dan is het weer niet goed. Naja kennelijk is alle kritiek jegens jouw persoon een groot taboe hier.

  Blijf je frustraties hier vooral posten, Ik hoop dat je lezers er snel achter komen dat het hier eenrichtingsverkeer is qua meningen.

  Overigens vond ik je log veel leuker toen je niet op iedere slak die hier gepost werd een emmer zout kieperde.

 53. Luna schreef:

  Mixologist: talk to the hand baby…

 54. Chaos schreef:

  Jouw reacties vallen mij een beetje tegen Luna, er is kennelijk niet veel voor nodig dat jij je van deze defensieve kant laat zien. Als jij eerlijk bent zit er natuurlijk wel wat waarheid in de woorden van Mix, vreemd dat jij jezelf dit zo aantrekt, je zou toch denken dat jij wat flexibeler met zo’n reactie om zou gaan. Eigenlijk snap ik niet waar jij je druk om maakt, het is niet dat Mix je persoonlijk krenkt ofzo, gewoon een mening, eerder een (goed)advies. Enne, je komt inderdaad ietwat gefrustreerd over, of je zou jezelf wat genuanceerder moeten uitdrukken. Als je zo’n stuk schrijft is dat voor sommige lezers een open deur, en daar heeft Mix gebruik van gemaakt. Kom op Luna, beetje flexer hoor… Neem nog een MIXJE :-)
  Gr Chaos

 55. Dude schreef:

  Okee, nu is het genoeg. Ik krijg zo langzamerhand het idee dat hier 12 jarigen lopen te klieren over hoe-gezond-je-moet-zijn om maar zo min mogelijk ziek te zijn. Waar haalt iemand het idee vandaan om een ander te vertellen dat als ze ziek is, dat wel aan haar levensstijl ligt? Misschien is ze wel bijna nooit ziek! En wat dan nog? Rot dan op hier! lees het niet!

  Luna, ik zou een blokkering overwegen op IPadres ofzoiets. Het is toch wel duidelijk dat niemand zin heeft in zijn geneuzel?

 56. slappezever aan -luna weet raad- schreef:

  he luna ik zou wel eens willen weten of die pillen die je slikt nog een beetje leuk zijn anno nu. De laatste paar keer voor mij was het allemaal bagger en ik merk er geen hol meer van. gevolg: ik gebruik geen pillen meer. Dit is een zorgwekkende ontwikkeling.

  Heb je niet het gevoel dat je een gevoel najaagt wat allang niet meer te krijgen is? Is het niet gewoon een beetje over met pillen? of ligt het helemaal aan mij?

  een anoniempje…

 57. Dude schreef:

  Pillen zijn best wel goed nu, maar de liefhebber heeft een zakje pure MDMA poeder. En wat Coke om je weer op aarde terug te krijgen :)

 58. JW schreef:

  Begint hier meer op een Oprah Winfrey show te lijken in plaats van een lekkere aflevering van Jerry Springer. Tijd om weer eens verder te zappen.

 59. Boer Biet schreef:

  Blokkering en ban this comment knoppen. Bleeeeeeeeeeeeeh, deden de andere geiten.

 60. Kris schreef:

  Ik moet zeggen dat, hoe je het ook draait wendt of keert (m.a.w. wie er nu ja of nee gelijk heeft, of het oprah is of jerry..enz.)ik gewoon heel erg om jullie allemaal heb gelachen

  :P

 61. JW schreef:

  Maar zelfs aan lachfilms komt een einde, dus regie: start de aftiteling maar.

 62. p schreef:

  hier leest men het beschreven verleden