web analytics

14

LUNA MAALT EN MAALT EN MAALT

Op m’n rug, op m’n rechterzij, op m’n linkerzij, tegen hem aan, van hem af; alle slaaphoudingen had ik al geprobeerd en toch bleef ik malen. En malen. En malen. Totale irrelevante gedachten kwamen langs; ik moet nog een boekenkast, waar zet ik de kattenbak, wanneer ga ik de poesjes overbrengen, ik moet internet, ik moet m’n mail kunnen ontvangen, m’n computer moet veilig overkomen, ik moet tijdens de verhuizing nog wel gewoon kunnen werken, waar moet ik werken, ik moet genoeg kranten verzamelen om al m’n servies weer in te pakken, ik moet nog een was draaien, en dit en dat en dit en dat. En de gedachte die het meest terugkwam; wat als die makelaar-bitch me morgen niet die sleutel komt brengen, omdat het geld nog niet op de rekening van de verhuurder staat? Allemaal dingen waar in het holst van de nacht niet echt een oplossing voor te vinden is. “Ik kan niet slapen”, zei ik tegen hem. “Wat dan?”, vroeg hij slaperig terwijl hij lepeltje-lepeltje achter me kwam liggen. “Ik zie het even helemaal niet meer zitten, het is gewoon veel te veel en ik heb het gevoel dat ik al een jaar een marathon aan het rennen ben en dat ik nu net 500 meter voor de finish m’n enkel heb verzwikt.” “Het komt allemaal goed lievie”, mompelde hij. “Ik heb er de energie niet meer voor”, zei ik klaarwakker, “ik ben zo moe, maar ik kan niet slapen.” “Zal ik je even lekker beffen en vingeren, dan kun je daarna in slaap vallen”, stelde hij voor met z’n ogen dicht. “Hè? Nee man, daar staat m’n hoofd al helemaal niet naar”, zei ik lachend. “Lievie, ik ben ook moe van alles, maar als het moet heb ik nog wel de energie voor ons allebei om je te verhuizen hoor”, zei hij rustig. Hierop had ik dan heel veel lieve dingen tegen hem kunnen zeggen, dat hij zo goed voor me zorgt en dat ik zo blij met hem ben, maar hij sliep alweer, dus besloot ik om naar beneden te gaan om een sigaretje roken. Een sigaretje in de nacht heeft meestal hetzelfde slaapwekkende effect als een joint, maar dat was dus dit keer mooi niet zo. Een kwartiertje later lag ik weer in bed en nog steeds te malen en te malen en te malen en te malen. “Ik kan nog steeds niet slapen”, zei ik. Zijn oplossing bleek even later wél te werken.

Dit vind je misschien ook leuk...

14 reacties

 1. lin schreef:

  Hé lekker.

 2. Cindy schreef:

  Oh, wat lekker klef ;-)

 3. Brooklyn schreef:

  *grijns*

 4. Honne schreef:

  Haha, dikke grijns hier!
  Heb je hem speciaal ervoor wakker gemaakt of het aanbod nog geldig was? ;-)

 5. janine schreef:

  Gelukkig hebben sommige mannen wel goede plannen.. Alle lezende mannen? Dit is de oplossing op elk vrouwenprobleem!!! Enjoy Luna

 6. Meelezert schreef:

  Hè was alles maar op te lossen met beffen en vingeren.

 7. patchwork schreef:

  ´Als het moet…´ ?

 8. Debby schreef:

  @janine Alleen als het goed gebeurt hoor! Geen geproest en geblaas. Niet 5 cm naast mijn klit zitten. En al helemaal niet er op roggelen!! Hahaha

 9. janine schreef:

  @Debby, arme vrouw, heb nu al met je te doen. Is het lang geleden deze ervaring… Je moet ze gewoon de goede kant opsturen!!! hahaha. Geblaas?? Roggelen?

 10. Debby schreef:

  @Janine: Rochelen omdat je niet nat genoeg ben (er ff op spugen). Jaaaa getver daaaag dan moet je beter je best doen worden we vanzelf nat. (gelukkig al een poos gelden hoor) Maar ik ken maar weinig mannen die goed beffen. Netzo goed als er maar weinig vrouwen zijn die goed kunen pijpen zulen mannen nu zeggen ;-)

 11. blue schreef:

  @Debby: of je valt er bij in slaap ómdat ie het zo slecht doet , bereik je toch je doel ;)

 12. Luna schreef:

  @blue: Hahahahahaha!!!!

 13. Kaatje schreef:

  Misschien niet helemaal on-topic, maar het meeste is al gezegd…..een glas melk is zóóó 2008. Maarre, wilde eigenlijk alleen even zeggen dat je er onwijs goed uitziet op de foto, anders, een open blik….gewoon anders, beter…..ofzo….

 14. Debby schreef:

  Weet je wat me op valt? Als het gaat over verdriet of keuzes die Luna maakt heeft ze 56 reacties. Varierend van herkenbaar tot hoe kan je. Nu gaat het over sex en blijft ‘ie hangen bij 13… Is het niet meer herkenbaar? Kan het me niet voorstellen, sex hebben we allemaal, de een niet zo vaak als de ander maar toch..En zo inslaap gebracht worden is toch een grote heerlijkheid. En ook geen kritische commentaren meer? Kan ook me niet voorstellen dat er niemand met krommen tenen dit stukje las en dacht: “nou nou moet dat nou?.” Viel me op… En ik moet er om grinniken…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *