web analytics

6

LUNA LAAT DE VOGELS LOS

Met mijn Tielse Tinten-project zit ik momenteel in een vogelperiode! Nog steeds laat ik bijna elke dag een schilderij los in ziekenhuis Rivierenland Tiel! En… mijn project is opgepikt door de lokale media! Aanstaande vrijdag kom ik in de krant! Superleuk! Wat ik ook superleuk zou vinden is als ik heel veel LIKES krijg op mijn Tielse Tinten-Facebook-pagina! Ik verloot een schilderij bij 250 LIKES! Dus; klik even naar www.facebook.com/tielsetinten en druk op LIKE en maak mij gelukkig. Of stort een leuk bedrag op giro 26000 t.n.v. KWF Kankerbestrijding. Dat like ik ook namelijk en maakt nog veel meer mensen gelukkig.

Dit vind je misschien ook leuk...

6 reacties

 1. esther schreef:

  Ze zijn adembenemend mooi. En zodra ze te koop zijn wil ik graag vooraan in de rij..

 2. Lotte schreef:

  Wauw! Ze zijn echt super mooi! =)

 3. Johannet schreef:

  Weet je, ik ben het met Octavie eens. Ze krijgen meer diepte met die vogeltjes. Echt… ze worden steeds mooier. (dat ik dus geen kunstkenner ben, dat is dan weer jammer)

 4. inge schreef:

  ik vind ze zo mooi – en het idee en alles, ik heb je al gepromoot ook op twitter, en ik ben zo benieuwd waar ze nu hangen, jij ook? ik zie een fotoboek voor me met verhalen erbij van iedereen die er eentje meenam.. heb je wel je emailadres overal achterop gezet? ^^

 5. Laurent schreef:

  Die zijn gewoon heel erg MOOI!

 6. Anja schreef:

  Wauw! De schilderijen vind ik echt supermooi!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *