web analytics

40

EN ER WAS LICHT

“Dus als ik nu meteen betaal, dan word ik weer aangesloten?”, vroeg ik woensdagochtend 12 februari allerliefst aan het UPC-meisje. “Zo gauw we uw betaling binnen hebben, wordt u ogenblikkelijk aangesloten”, zei het meisje. “Dat zou fijn zijn”, zei ik tegen het meisje. Nog geen half uur later stond ik met cash € 350,12 bij de balie van het postkantoor. “Meteen overmaken aan de UPC”, riep ik gehaast, “en kom maar op met dat bewijs van storting, dan ga ik dat meteen faxen!” Precies 12 dagen later ben ik weer aangesloten. Ondertussen heb ik iedereen van alle afdelingen gesproken en ken ik het tingeletangel-in-de-wacht-muziekje uit m’n hoofd. Ik heb zelfs 2 uur op een bankje van de UPC-winkel op de Ceintuurbaan gezeten. Gezellig, met nog 20 wachtenden voor en na mij. Daar werd ik maar weer eens in mijn vermoeden gesterkt dat UPC vooral problemen heeft met het automatisch incasseren van rekeningen. Ha! Maar goed dat ik dat nooit heb laten doen. Dan maar lekker de acceptgiro’s niet betalen, maar mooi niet dat ik UPC automatisch dingen laat doen op mijn rekening. Ha! Mij werd de afgelopen 2 weken van alles beloofd. Gouden bergen; “U wordt vanavond nog aangesloten.” Iets minder gouden bergen: “Zo’n 2 dagen na ontvangst van uw fax kunt u gewoon weer internetten.” Tot: “Het duurt standaard 6 werkdagen na ontvangst van uw betaling dat u weer aangesloten wordt.” Ik snapte het allemaal niet meer, maar gelukkig snapte de UPC-mensen het zelf ook niet. Vanmorgen hing ik om 8.30 maar weer eens aan de telefoon. Kon mij het schelen. Na 2 keer bij een verkeerde afdeling terecht te zijn gekomen en 2 keer gewoon van de lijn af te zijn gegooid kreeg ik contact met een topkerel van UPC. Iemand van de technische dienst. Hij kreeg voor elkaar waar ik al 12 dagen op zat te wachten. Communiceren blijkt moeilijk voor UPC, maar deze topkerel gaf mij weer contact met de buitenwereld. Ik zie weer licht.

Dit vind je misschien ook leuk...

40 reacties

 1. nic schreef:

  welkom terug…. we hebben je gemist

 2. Marieke schreef:

  Lekker dat je er weer bent!

 3. Coby schreef:

  Yessss!

 4. ErHa schreef:

  En UPC ziet ook weer even licht..

 5. Erwin L schreef:

  communicatie is inderdaad niet de sterkste kant van UPC

  zie overigens log Ransporn, en Adam Curry die ineens een toepasselijke link naar het Parool maakt. maar dit weten jullie allemaal natuurlijk al – als webloggers;-)

 6. Demos schreef:

  Veel felicitaties! Gelukkig maar… Straks hadden we je nog langer moeten missen…

 7. Rnow schreef:

  en nu gelijk online adsl aanvragen?

 8. Erwin schreef:

  Jaja, God schiep de mens, de mens leerde leven en vond intelligentie uit. Onze hersentjes creëerde ontwilling. De ontwikkeling internet en internet is God. I=mc

 9. Erwin schreef:

  In het kwadraat dan maar…

 10. Erik schreef:

  Welcome back!
  Tja, Joe Pee See is inderdaad niet van de snelste. Maar @Slome kan er ook wat van hoor. In de afgelopen maand ben ik maar 8 keer!!! offline geweest, door een storing die ze bij @Slome maar niet konden traceren, maar waar ze wel het bestaan van wisten !? En maar iedere maand euro’s incasseren…..

 11. Erik schreef:

  Oeps foutje…
  Ik bedoelde dus dat ik maar liefst 8 keer off line ben geweest afgelopen maand. En erg genoeg ook nog eens binnen één en de zelfde week.

 12. Erwin schreef:

  Joepie C. = kabelcrimineel.

 13. Vanessa schreef:

  Welkom terug! Ben ik blij dat ik niet bij UPC zit, maar bij Essent! :)

 14. Ewald schreef:

  Welkom terug in cyberspace

 15. Sheevar onlijn schreef:

  Het duurde even, maar ben blij dat je weer terug bent… Hoera

 16. JW schreef:

  JW zegt: WB!

 17. Ray schreef:

  In ieder geval weer een zorg minder en weer de mogelijkheid de rest hier van je af te schrijven. Gefeliciteerd!

 18. rRijk schreef:

  … bij deze alvast een herrinnering voor je volgende betaling ;-) … voorkomt een boel ellende en voor ons een gemis …

 19. gnfntrutyeUFJHFJHws

 20. online poker schreef:

  Please check some information on poker games poker games http://www.allabout-poker.com/poker-games.html
  … Thanks!!!

 21. In your free time, take a look at the sites dedicated to online partypoker online partypoker http://www.upthekazoo.com/online-party-poker.html http://www.upthekazoo.com/online-party-poker.html
  – Tons of interesdting stuff!!!

 22. In your free time, take a look at some relevant pages dedicated to party poker deck cheats party poker deck cheats http://www.bitlocker.net/party-poker.html http://www.bitlocker.net/party-poker.html … Thanks!!!

 23. You may find it interesting to take a look at some helpful info dedicated to free downloadable full version poker games free downloadable full version poker games http://www.cafexml.com/free-poker-games.html http://www.cafexml.com/free-poker-games.html … Thanks!!!

 24. Please take a look at some helpful info dedicated to party poker promotion party poker promotion http://www.moneydetails.net/ http://www.moneydetails.net/ … Thanks!!!

 25. Please take a look at some helpful info dedicated to party poker promotion party poker promotion http://www.moneydetails.net/ http://www.moneydetails.net/ … Thanks!!!

 26. games schreef:

  Take your time to visit the pages in the field of win .

 27. You are invited to check some information in the field of bet – Tons of interesdting stuff!!!

 28. poker schreef:

  You may find it interesting to check out the sites on promotion Party poker companion software … Thanks!!!

 29. phatmacy schreef:

  You may find it interesting to check some information dedicated to pill – Tons of interesdting stuff!!!

 30. You can also visit some helpful info about store – Tons of interesdting stuff!!!

 31. In your free time, take a look at the sites in the field of deflivery … Thanks!!!