web analytics

15

LUNA IS NAAR LONDEN!!!


Ik ben vertrokken voor een lang weekend naar Londen met vriendin Sarah! En het plan is om zoveel mogelijk te gaan shoppen en eten! En dan nog een keer shoppen en dan weer eten. Misschien een biertje tussendoor, dat ook. Even weg van alles! Weg van drama’s en toestanden en computers en opdrachten en moeten, moeten, moeten! Op de foto show ik, naast mijn net geverfde brandweer-rode haar, mijn speciaal voor deze gelegenheid gemaakt armband met Engelse postzegels en zoveel glitter en glim dat m’n camera het niet kon vastleggen. Voor Sarah maakte ik een blauwe. Had ik al gezegd dat ik dit weekendje weg ontzettend verdiend heb en dat ik er ontzettend aan toe ben?

Dit vind je misschien ook leuk...

15 reacties

 1. Moeder van Luna schreef:

  En zo is het maar net, geniet er van XX !!!!!

 2. Janssen. schreef:

  Veel plezier!!!

 3. Joyce schreef:

  Hey Luna, ik wens je veel plezier!! Geniet ervan je hebt het méér dan verdiend!

 4. lot schreef:

  ik reageer eigenlijk nooit maar lees je weblog met veel plezier (werk-ontwijkend-gedrag door jouw hele archief te lezen…ik hoop steeds nog een onbekend stukje tegen te komen:))
  geniet van je weekendje weg!

 5. jan schreef:

  Heb het fijn!

 6. Natasja schreef:

  Veel plezier en geniet ervan!!

 7. darja schreef:

  lekker shoppen! ben vorige week een dagje heen en weer geweest met een vriendin en het is toch wel erg lekker hoor!

 8. Maurice schreef:

  Shoppen, eten, shoppen en eten. Ik zou er niet vrolijk van kunnen worden, maar ik gun jou dat pleziertje wel natuurlijk.

  Dit is de kans voor vriend P. om de TV aan te zetten en de boel flink op te ruimen, de leefruimte voor zichzelf te creëren met een biertap, snacks en wat vrienden die ook van biertappen houden en tot in den treuren poker willen spelen tot ze dronken wakker worden en zich afvragen: “Is Luna al terug?”….hahahaha

 9. Rutger schreef:

  Als iemand een kleine vakantie verdiend had, was jij het wel. Heel veel plezier Luna, voor straf moet je telefoon alleen niet mee! :-)

 10. Maurice schreef:

  Rutger. Ze naait poppen. Vriend P. verdiend een vakantie :D

  hahahahaha

 11. angelique schreef:

  Veel plezier!

 12. M%n schreef:

  Have fun Lun!

 13. FrankiePebbles schreef:

  Dát kon je inderdaad wel eventjes bruuk´n, dacht ik zo. Trip ze!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *