web analytics

14

LUNA IS KAPOT

Vandaag was de tweede dag van de Kamasutrabeurs in Amsterdam. Ik ben kapot. Ik heb gisteren van 10.00 tot 0.00 gewerkt en vandaag van 13.00 tot 0.00. En morgen moet ik weer. Ik ben echt kapot. Mijn voeten, knieën, enkels en bovenbenen doen pijn, van het rondlopen op hoge hakken. En de hele dag met een glimlach op je gezicht tasjes met een FOXY uitdelen is trouwens ook erg vermoeiend. Vandaag was de jellyfight, oftewel twee worstelende lekkere wijven in een kinderbadje met 800 liter geleipudding. Die geleipudding zit nu nog in mijn haar. Ook op mijn armen en benen trouwens. Ranzig, maar het ‘gevecht’ was erg leuk om te zien. Gisteren zijn we met de FOXY-meisjes na de beurs nog uitgeweest in de Powerzone. Daar zou namelijk een ‘erotic night’ zijn en wij waren uitgenodigd. Ik was daar al snel weer weg. Er was namelijk niets erotisch aan. Ik verwachte naakt, geile wijven en travestieten, nogmaals naakt, geile wijven en travestieten en in die volgorde. Ik kreeg; Arno Kolenbrander. Een omlaag gevallen musicalster. Die stond voor een ongeïnteresseerd publiek liedjes van Jodi Bernal te zingen. Dat was heel zielig. De organisatie van deze ‘erotic night’ vroeg nog of collega M. en ik hem wilden interviewen, maar dat wilden we niet. Ook probeerden ze op deze ‘erotic night’ een of ander familiespel te verkopen; een spel om de euro een beetje onder de knie te krijgen. Dit familiespel werd natuurlijk door niemand gekocht, want er was ook niemand. Het was een sneu feest dus. Ik ga nu in bad en zet een fles wijn naast me neer. Ik wil wat ik deze dagen heb meegemaakt zo snel mogelijk weer vergeten en daar is veel alcohol voor nodig. Morgen sta ik er weer. Gezellig.

Dit vind je misschien ook leuk...

14 reacties

 1. Brave Heart schreef:

  Ach Luna,
  Een goed glas wijn doet alles vergeten.
  (inclusief Arno Kolenbrander).

 2. DarkShades schreef:

  he jakkes, gaat het eindelijk weer eens over iets erotisch, gebeurt er weer nix (Kolenbrander, daar word je ook niet happy van…)
  ( is dat iets typisch nederlands of zo?, schrijf daar eens een stukkie over? :-)

  ken dat gevoel, van meer dan 12 uur staan (net trug van me werk) met een gastenstrelende smile op mn bek geplakt (alleen hoef ik daar geen hoge hakken bij aan, gzd…. :-)

  kom je thuis, blijkt de boiler stuk… no hot shower…. :-( (altijd in het weekend natuurlijk…)

  laif in the enterteenmuntbizzines is hard….

  sterkte met de komende 2 dagen, :-)….

 3. stockie schreef:

  ff lekker chillen op bed met een blowtje en een alcoholische versnapering en je bent er zo weer bovenop!!

 4. DirtyDiana schreef:

  Met behulp van de beautycases van de andere Foxymeisjes dwingen Luna en collega M. Arno Kolenbrander tot een travestie act. Nadat hij compleet met jarretels en schoudervullingen in b.h. “I will survive” van Gloria Gaynor ten gehore heeft gebracht mag hij de restjes geleipudding van Luna’s blanke huidje aflikken.

 5. Suffie schreef:

  Suffie jaretellen aantrekken en badzout komen brengen???

 6. Jaco schreef:

  Is er nog een van de weblog lezers naar de Kamasutrabeurs geweest? Luna gezien? Durfde je haar aan te spreken?

 7. Johan (alastor933@planet.nl) schreef:

  Als ik naar de Kamasutra zou gaan.
  Als ik zou weten hoe ze er uit ziet.
  Als ik haar tegenkwam.
  Dan zou ik me zeker voorstellen.
  Da’s geen kwestie van durven, da’s een kwestie van beleefdheid.
  Ennehhhh…..Tsja, spannend hoor….maar niet heus.
  Er is gewoon maar heel weinig geils te beleven op openbaar terrein.
  Daarvoor moet je echt naar de besloten feestjes gaan.
  De hele dag met folders leuren en nog “lief” glimlachen ook.
  Chapeau, ik zou vanaf een zeker moment tegen de geil grijnzende folder-aanpakker zeggen dattie met het lezen van de folder MIJ niet tussen de lakens krijgt……

 8. Patrick schreef:

  Hoi Luna,

  Mag ik je vragen, had de Kamasutra-beurs nog iets te maken met het “De Kamasutra?” Ik heb altijd begrepen dat dit een oud boek uit India was over de techniek van het vrijen in de ruimste zin van het woord. Als ik het begrijp van eerdere verhalen, is het wel een erotische beurs, maar gaat het veel verder dan “De Kamasutra” zelf.

 9. 407 schreef:

  wat heb jij een leuk leven zeg luna..

 10. Trinity schreef:

  Je kunt je afvragen wat de Kamasutra in deze tijd nog met India te maken heeft (behalve dat er verschillende erotische tempels staan die zijn voortgekomen uit de Kamasutra)? Oké, historisch gezien is er een connectie. Maar ik ben er twee keer voor langere tijd geweest en de Indiërs zijn wat de Kamasutra betreft zwaar in de ontkenning. Zij beweren zelfs dat Kamasutra en de vrije seks in het algemeen uit het Westen komt. Preutsheid staat daar nu toch echt voorop.

 11. Fien schreef:

  Johon

  Als je wil weten hoe Luna eruitziet kun je dit bekijken boven aan de pagina bij See!!!

  Als jullie Luna tegen komen kunnen jullie je gewoon voorstellen ze is heus wel aardig! Ze eet je niet op!!!

 12. Suffie schreef:

  Suffie is niet geweest, maar had best willen gaan. Suffie zou Luna niet aanspreken, want Suffie vindt dat het magische van het mysterieuze naar twee kanten werkt.

 13. DarkShades schreef:

  ..LOL… you go, DirtyDiana!

 14. ome willem schreef:

  hoi luna, k zat van de week partycrash .?(.ofzoiets..iniedergeval op V8)te kijken. rarara wie zag ik daar rond lopen met een matras onder dr arm??? Jammer dat dat oude dikke vrouwtje niet won met het gevecht tegen de nederlanse champ. jellyfight. Heb ik de primeur?