web analytics

10

LUNA IS 35, HOERA, HOERA


Er is er een jarig, hoera, hoera! Dat kun je wel zien dat ben ik! Vannacht werd ik 35! In de bioscoop, tijdens de Premiere van Harry Potter 7, Part 1! Bij de ingang van de bioscoop werd ik verwelkomd door een echte nep-Harry Potter en een heks met een dikke poezenpers met de naam Ad op haar schouder! Allemaal voor mij! Vriendinnetje A. en haar zusje E. hadden een muffintaart mét parapluutjes en kaarsjes geregeld en toen moest ik bijna huilen, maar dat doe je natuurlijk niet als er een echte nep-Harry Potter naast je staat! Ik ben 35 geworden, maar daar merk je verder niks van.

Dit vind je misschien ook leuk...

10 reacties

 1. Ed schreef:

  Van harte gefeliciteerd !!
  Dat je nog maar lang leuke stukjes blijft schrijven.

 2. Tinycat schreef:

  Hieperdepiep hoera, maak er een leuke dag van! Dat je haar maar net zo goed mag blijven zitten als de afgelopen 35 jaar! ;)

 3. Nadja schreef:

  Van harte gefeliciteerd! Ik ben jaloers op je verjaardagsfeestje :D

 4. Irene schreef:

  Van harte!!!xx

 5. Central Scrutinizer schreef:

  Werd ik verwelkomt met een ‘t’? Fuck me…

 6. Jannie schreef:

  Mooie manier om je verjaardag te beginnen! Gefeliciteerd meid.

 7. Lindalala schreef:

  Jippieeeee! Van harte gefeliciteerd met het belanden aan de andere kant van de 30. Ik wens je nog veel gelukkig blije liefdevolle jaren! En een gezellig verjaardag!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *