web analytics

30

LUNA WORDT EEN CAMGIRL

Twee tieten zeggen meer dan duizend woorden. Twee tieten zorgen voor meer dan duizend hits op een dag in ieder geval. Het is helemaal niet nodig om elke dag een leuk stukje te schrijven. Al zou ik de oplossing voor de complete wereldproblematiek online zetten, dan nog zou ik minder bezoekers hebben dan op de dag dat mijn borsten online stonden. Dit maakt niet uit, want ik vind het prima om mijn borsten online te zetten. Scheelt mij een hoop werk en misschien word ik wel ontdekt als borstenmodel voor de Wehkamp-gids. Misschien zijn het niet eens de tieten die belangrijk zijn, maar de suggestie van tieten. Dat zie je aan de bezoekersaantallen van de Nederlandse camgirls. Dames die weinig te melden hebben, nooit een tiet laten zien, maar wel elke dag quasi-geil die cam inkijken. En het werkt, want deze dames hebben bezoekersaantallen waar ik alleen van kan dromen. En wie ben ik om niet op dat succes mee te willen hobbelen? Men wil tieten, dus men krijgt tieten. Elke dag. Per heden zal ik mijn cam dagelijks laten draaien op vooraf te bepalen tijden, vandaag tussen 13.00 en 24.00. Ik heb net gebeld met een lingeriemerk of ze Luna willen sponsoren en een doos met stringetjes en behaatjes is onderweg. Ook P. wil geheel belangeloos meewerken aan het opkrikken van Luna’s hits en is nu op de bank aan het oefenen om zijn zaad op de millimeter precies te kwakken op het lensje van de webcam. Zelf ben ik hard aan het trainen om met het puntje van m’n tong over m’n clitoris en m’n binnenste schaamlippen te likken. Ik kom nog een paar centimeter te kort, maar het gaat me lukken. Over een maandje of 5 live op de cam.

Dit vind je misschien ook leuk...

30 reacties

 1. Frank schreef:

  EINDELIJK !!

 2. ::407:: schreef:

  wat een gek maar oh zo goed wijf ben je toch…haha..

 3. Gilles schreef:

  Jij hete camchick jij!

 4. juansi.com schreef:

  Wat moet ik online zetten dan? Tegen deze concurrentie kan ik natuurlijk niet op! Jullie vrouwen spelen VALS!!!

 5. Chrestomanci schreef:

  Ik wordt camboy…

 6. Linda schreef:

  Ja,

  mooie keuken
  haha

 7. Rob schreef:

  Zolang je maar geen siliconen in je borsten gaat spuiten om zogenaamd aantrekkelijker over te komen, vind ik alles best.

 8. Kika schreef:

  Je lacht er wel lief vrolijk bij hoor! Kika gaat ook maar eens denken aan een cam op haar nieuw te worden weblog. Maar niet voor ik eruit ben wie die dubbelganger van mij is!!

 9. peeg schreef:

  zeer goed idee die webcam, weer extra hulp om een saaie werkdag door te komen.

 10. Flippo! schreef:

  Over 5 maanden pas? We willen het nu. NU!

 11. Croissant schreef:

  :-) lol

 12. slappezever schreef:

  tieten goed. tekst slecht. oemba.

 13. Els schreef:

  Ik zit nu al uren te wachten totdat je eens lekker in je neus gaat zitten wroeten, maar het gebeurt maar niet. Luna, je bent een keurig meisje.

 14. Luna schreef:

  Ik doe m’n best Els :-)

 15. Webpeuteraar schreef:

  nu zal je vast veel kijkers… euh… lezers hebben!

 16. Boer Biet schreef:

  Moeten al deze bezoekers nooit eten?

 17. vinman schreef:

  Luna,
  Met of zonder tieten in beeld, ik blijf je lezen hoor!!!
  En doe alsjeblieft niet te veel tieten of kutten, want aangezien ik nu getrouwd ben, moet ik verantwoorden waar ik naartoe surf. En dan kan ik niet verkopen dat je tussen de tieten door wat schrijft.

 18. Myrddin Emrys schreef:

  This is such a dickteaser…nog 5 maanden! The agony!!

 19. Vanzo schreef:

  we doen alles voor de bezoekersaantallen…

  en de wereld raast weer eens aan me voorbij

 20. Suffie schreef:

  Suffie gaat maar niet vertellen wat hij voor de camera kan doen, want dan hangen er binnen no-time alleen nog maar fysiotherapeuten op Suffie’s webstek…

 21. Ed schreef:

  Misschien zijn jouw borsten wel de oplossing voor de complete wereldproblematiek.

 22. juansi.com schreef:

  Hahaha… Vinman is COOL!

 23. Aliëtte schreef:

  Als je maar blijft schrijven, dan vind ik alles best. ;-)

 24. Trio de twee wezen schreef:

  Ik begrijp in een keer weer waarom er zo weinig mannen met een webcam zijn. Sommige dingen willen we gewoon niet zien…

 25. Alice schreef:

  Ik ben voor! Dankzij Luna doe ik dingen die ik anders nooit aangedurfd had (en ja, ben er blij om).

 26. joke schreef:

  Kijk uit met die autofellatiotrainingen Luun; drie maanden geleden liep vriend P., tijdens een poging linguaal zijn bruine ster te poetsen, een hernia op…ik zie hem nog liggen in die mensonterende houding…arme P.!!

 27. joke schreef:

  voor alle duidelijkheid…ik bedoel ‘mijn’P.

 28. CasaSpider schreef:

  Je hebt gelijk, Luna. Ik heb er zelf ook al over nagedacht, zoek gewoon een paar mooie borsten op Internet en noem me voortaan Linda ofzo. En daar komen de hits…
  Nee, ik doe het toch liever op inhoud, dan maar twee hits per dag, een verdwaalde en ikzelf.

 29. eddie schreef:

  luna je bent een lekkere geile meid…… ga zo door

 30. Tricky schreef:

  Wat je ook doet Luun, ik blijf je bezoeken. Maar als je je tieten laat zien, zal ik zog vaker komen. Ik ben benieuwd naar je acrobatische houdingen. Ik wacht het af. Kus.