web analytics

11

LUNA HANGT 100 POEZEN OP


Ja, nog 1 keertje dan! De meisjes die de tentoonstelling organiseren waar de 100 PloesiePoesies deel van uit maken, vonden die 100 poezen toch wel ietwat intimiderend! Of ik misschien zelf mee zou kunnen helpen en nadenken over de manier van ophangen en tentoonstellen? Ehm, nou, eigenlijk niet, want ik zit net midden in een psychologisch-ADD-experiment, maar ja, ik doe het eigenlijk ook weer liever zelf dan dat een ander het doet, en ook daarvoor moet ik in therapie, of niet, fuck it, maar zie hier! Samen met de verkering, die speciaal vrij nam om mij te helpen, want ik zag het even allemaal niet meer zitten, heb ik een wand voorzien van 100 PloesiePoesies! Hoera! Zaterdag 20 november is de opening om 16.00 bij Corrosia! in Almere-Haven… De poezen, en nog veel meer moois, zijn dan te zien en te koop tot 22 december. Uiteraard ben ik (en de verkering) aanwezig tijdens de opening… En tijdens die opening heb ik wel een wijntje verdiend!

klik voor groter

Dit vind je misschien ook leuk...

11 reacties

 1. henk schreef:

  Prachtig! Als dat geen mooi verjaarscadeautje is…
  Gefeliciteerd!

 2. Branwen schreef:

  Helemaal goed. Bijna verleid om er heen te gaan. Helaas, heb andere date.

 3. Maurice schreef:

  Er zitten Ploesies in haar BH..

 4. Rolien schreef:

  gaaaaaaaaf!!!!!

 5. Pauline schreef:

  Het ziet er fantastisch leuk uit!.

 6. patchwork schreef:

  Mooie presentatie! Met een beetje mazzel wil iemand/een bedrijf die hele wand als kunstwerk afnemen! Kleurrijk, grappig, warm, zacht en goed om galm te reduceren. Misschien ook wel iets voor de wachtkamer van ADHD-peuten…

  Nog even en ik ga commissie vragen :-)

 7. Brooklyn schreef:

  Ziet er gezellig uit hoor!! En jarig begrijp ik? Happy Birthday!!

 8. darjahoog schreef:

  cool! dat ziet er mooi uit! toch maar weer iets van je to do lijstje af voor de 35e!

 9. Irene schreef:

  Wow impressive, kga zeker kijken:-)

 10. janine schreef:

  de roze ploesiepoes met roze boa springt er voor mij echt uit! Cute! lekker kitch! Ik hou ervan!

 11. Neneh schreef:

  Wat ziet het er toch geweldig uit! En die verkering moet je goed vasthouden, die is goud waard!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *