web analytics

26

LUNA IN HET ART HOTEL

Nadat je als FOXY-team een hele dag op de Kamasutra-beurs hebt gewerkt, wil je natuurlijk wel in een lekker hotel slapen. Maar de vorige keer, tijdens de Kamasutra-beurs in Utrecht, was het helemaal misgegaan bij de hotelkeuze. Het hotel was te klein, te gehorig en er was geen warm water. Daarnaast werd het karige ontbijt tussen 7.00 en 9.00 geserveerd, terwijl wij na 12 uur werken op de beurs en nog een paar uur naborrelen op de hotelkamer, het liefst tot een uur of 11.00 in bed blijven liggen. En met dat zeer matige hotel waren wij van FOXY niet zo blij. En daarom was de hoteleigenaar uiteindelijk niet zo blij met ons van FOXY. De hoteleigenaar stuurde zelfs een gezellige brief naar onze hoofdredacteur; ‘Ik vind het jammer dat ik moet concluderen dat FOXY-mensen hypocriet zijn en collega’s het brood niet gunnen, maar ik moet met deze realiteit leven. Uw werknemers hebben opgemerkt hier nooit meer te willen komen. Dat komt goed uit, want ik wil ook geen onredelijke gasten.’ Om die brief hebben wij van FOXY samen met de hoofdredacteur hartelijk gelachen en het was uiteindelijk aan vriendin M. om een beter, fijner, mooier en gezelliger hotel te regelen voor de beurs van afgelopen weekend in Rotterdam. En dan ook nog graag goedkoop. En verdomd, dat is haar nog gelukt ook. Afgelopen weekend verbleef het gehele FOXY-team op de bovenste etage van het Art Hotel in Rotterdam. En dit 4-sterren Art Hotel heeft alles! Zo hadden wij een werkelijk idyllisch en panoramisch uitzicht op de skyline van Rotterdam. Wij hadden ’s ochtends een superuitgebreid ontbijt. Wij hadden worstjes en poffertjes! En het hotel was mooi! Niks steriele fabrieksmeubels en witte muren, maar een overdaad aan opgeknapte antieke stoeltjes en tafels. En dit alles kostte slechts € 90,- per tweepersoons kamer per nacht. “Ik vind dit een briljant hotel”, zei ik tegen het receptie-meisje toen we uitcheckten. “Zegt het voort”, zei het receptie-meisje. “Zal ik doen”, beloofde ik.
www.woonhotelrotterdam.com/new/arthotel.html

Dit vind je misschien ook leuk...

26 reacties

 1. Martijn schreef:

  Dit is een heel speciaal talent van M.
  Zo kwam ze ooit met een camping vol meditatiepyramides en panfluitmuziek onder leiding van een akela die dezelfde kleermaakster als Jomanda frequenteerde, azzubegrijpwa-ikbedoel.
  Toen heb ik mijn vetorecht moeten gebruiken.

 2. Janssen schreef:

  Dat ziet er geweldig uit!!!
  Al die kleuren……geen doorsnee hotel:):)

 3. Foefer schreef:

  * noteert meteen *

 4. Agnes schreef:

  Er is in z’n algemeenheid veel goeds te zeggen over Rotterdam.

 5. bliss schreef:

  ziet er zeker goed uit. maar wat zie ik nog meer? je mag er niet roken!?

 6. Ellen schreef:

  Helemaal te gek hotel in een heerlijke wereldstad. Ziet er grandioos uit. :-)

 7. Wolvin schreef:

  Ik zie toch echt 105 euro staan voor die twee persoons kamer… (en dat is zelfs exclusief ontbijt want die kost 12 euro!)

 8. els schreef:

  Groepen hebben een fantastisch effect op de prijs… Of last minute-inchecken.
  Ik ben er ook weleens geweest, en inderdaad: we moesten er bijkans uitgemept worden. Nu alweer op zoek naar een goed excuus om voor mijn werk toch echt per se in dat hotel te moeten overnachten. (anyone?)

 9. Hemaworstje schreef:

  kut kut kut , wat een kleuren.

 10. Maurice schreef:

  Voor 90 euri een tophotel. Maar niet roken, dan is het weer een kuthotel. Het bed ziet er FOXY proof uit, dat dan weer wel. En stiekem roken is altijd spannend. Yep. Ik zal dit hotel onthouden Luna :-)

 11. Chantal schreef:

  Tja Rotterdam is ook gewoon oke..zucht,ik hou van mijn stad.En als iemand uit Amsterdam het er dan ook naar der zin heeft ben ik helemaal trots :-)

 12. Claud schreef:

  Ziet er mooi uit hoor! Ik kom eigenlijk nooit in r’dam! X

 13. Pollie schreef:

  Geweldig hotel om te zien en ook qua lay-out site zeer gelikt!

 14. Janssen schreef:

  Sterker nog Chantal,ik ben Amsterdamse van geboorte,getrouwd met een Rotterdammer en heb jaren met plezier in Rotterdam gewoond,niks mis met die stad hoor!!:):)

 15. Nina schreef:

  Wow, gaaf! Niet roken rules, voor mij een extra reden om er eens te slapen!

 16. Hanz schreef:

  €105 euro ipv €90

  (A)

 17. koen schreef:

  @Chantal,

  kan jij niet onder een pseudoniem posten, ik vind het sinds kort allemaal heel verwarrend ;-)
  dank

 18. Chantal schreef:

  @ Koen
  Volgens mij was het bij Luna:Chantalle toch? ;-)

 19. Luna schreef:

  Haha, nee, Chantall… :-)

 20. peet schreef:

  Eigenlijk wist ik altijd al dat er een verschil is tussen Utrecht en Rotterdam,
  voila, bewijs geleverd, een hotel is toch altijd een afspiegeling van de heersende cultuur?

 21. Helena schreef:

  Binnenkort in Rotterdam: Europa’s grootste knolbegonia-tentoonstelling (dat kan natuurlijk al snel). Misschien een excuus om in dat hotel te blijven logeren?

 22. Marloes schreef:

  Je hebt toch eens eerder in Rotterdam in een tof hotel geslapen? Of ben ik nu danig in de war?

 23. Wat is er, artistiek gezien, mis met “hotel Winston”:http://www.winston.nl/ in onze hoofdstad? En is Rotterdam nu helemaal de bom omdat er 1 tof hotel is ontdekt? Ik ken er ook zat kut hotels.

 24. koos schreef:

  het hotel staat natuurlijk wel ‘op zuid’ zoals dat hier heet, en zuid, tja, de metro rijdt er doorheen, dat is zo’n beetje het vlijendste wat ik er over kan zeggen.

 25. Wiro schreef:

  Optie voor de weblogmeeting?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *