web analytics

59

LUNA OP 3FM

Nadat ik een paar weken bij Martijn Muijs op BNN-internetradio mijn column had voorgelezen belde hij op om te zeggen dat hij ermee zou stoppen. “Oh ja”, zei ik licht beteuterd. “Maar er komt een vervanger hoor”, zei Martijn. “Maar ik wil helemaal geen vervanger”, zei ik, “ik vind jou zo gezellig.” “Ik krijg een eigen show op 3FM”, vertelde Martijn, “van maandag tot vrijdag tussen 4.00 en 6.00 ’s nachts. En het lijkt mij wel leuk om onze gesprekken daar voort te zetten, maar ik denk niet dat jij er zin in hebt om ’s nachts gebeld te worden.” “Oh, jawel hoor”, zei ik, “om 4.00 ben ik soms nog wel wakker en om 6.00 ben ik alweer bijna wakker. Ik kan best de wekker zetten, geen probleem.” Dus Martijn en ik hebben een deal. Hij belt mij 1 keer per week ’s nachts en dan hebben wij het over seks en aanverwante zaken in zijn radio-onderdeeltje ‘Let’s talk about sex’. En afgelopen nacht deed ik mijn intrede in zijn programma ‘Muijst Wanted’. Ik werd wakker van de wekker om 4.45, liep naar boven om een Senseootje te zetten en stopte een bapao met kip in de magnetron. Ik keek naar buiten en Amsterdam was in een dikke mist gehuld. Verdomme, wat was ik goed bezig! Wakker voor 5.00! En nog de hele dag om allerlei dingen te gaan doen! Werken bijvoorbeeld, of een keertje vroeg boodschappen doen, ik kon naar een museum later op de dag of ik zou kunnen gaan joggen in de mist! Ik was in ieder geval wakker genoeg om om 5.15 een enthousiast live-gesprekje met Martijn te voeren. En na het telefoongesprek liep ik naar partner P. om hem te vertellen over mijn nachtelijke gesprek op de radio: “Gewoon over mijn werk bij FOXY en de Kamasutra-beurs en vibrators en dildo’s en Kim Holland”, zei ik, “gewoon over seks dus.” “En dat gaat allemaal onder jouw naam de ether in?”, vroeg P. slaperig. “Haha, ja, geinig hè?”, zei ik klaarwakker. “Oh, I’m so not in control with my wife”, mompelde P. en ging weer slapen.

Dit vind je misschien ook leuk...

59 reacties

 1. Petra schreef:

  Jee, geweldig zo midden in de nacht. Helaas voor je, ik ga niet luisteren. Ik slaap dan meestal.

 2. Anne-Floor schreef:

  Hè verdikkie, ik was ook wakker! Ben ongeveer om dezelfde tijd opgestaan (want geen ritme: te vroeg naar bed, te vroeg wakker). Wanneer moet je de volgende keer? Ik denk namelijk dat ik dan nog steeds geen ritme heb :P

 3. Marloes schreef:

  But that’s the way he likes it, honey :)

  Tof avontuur!

 4. Claud schreef:

  ondanks dat ik een kind heb ben ik NOOIT zo vroeg wakker!!! maar goed van je hoor! en bapao als ontbijt? of was het een late night snack?? hahah….

 5. Luna schreef:

  Volgende keer is zondag op maandagnacht… en 5.15 is ongeveer de tijd… en het gaat over, uiteraard, mijn favoriete seksspeeltje; de Tarzan… :-)

 6. duif schreef:

  goh…ben je er weer ingestonken? of is het je werkelijke bewuste keuze..je sexy bnn imago…je levenskeuze waar je misschien bijna in gevangen bent geraakt in de loop der jaren..hoe oud ben je nu?…wat zou het werkelijk moedig zijn als chantal ineens een serieus diepzinnig wandelende dame zou worden, zonder die plastic tarzan maar met een teder stukje vlees,
  dat Chantal het niet zo nodig meer zou hebben zoveel bevestiging van anderen te krijgen in een jong populair maatschappelijk wereldje..
  een spiritueel sprookje…maar wie weet ooit, er wordt op je gewacht..succes chantal, met alles.

 7. Jezus,wij hebben niet alleen onze naam gemeen maar ook onze lievelings-speeltje :-)

  @ Duif
  Kijk zulke mensen als jou vind ik echt zo diep triest! Als je je er zo aan erger,fuck dan op!
  Wij vinden het leuk om te lezen,en ik hoop dat Luna nog heel lang doorgaat!
  En dan die mensen met dat commentaar die laten nooit eens hun email na ofzo…losers!

  Luna…kom maar op hoor met je vibrators! Trouwens is die Johnny niet wat…die schijnt nog beter te zijn dan tarzan!!

 8. Wolvin schreef:

  Duiven zijn het ongedierte van de grote stad. Vreten zich vol met voer dat ze krijgen van mensen (zelf zijn ze te lui om het te zoeken) en schijten het vervolgens uit bovenop diezelfde mensen. Virtueel zijn ze blijkbaar niet anders.

 9. Maurice schreef:

  Ik vind het gewoon stoer van je Luna. Maar kun je het radiogesprek ook downloaden bij die zender?

 10. koen schreef:

  wilde ik ook net posten, Luna, komen ze in ipod op je blog ?

  op duif na, denk ik dat iedereen daar zit op te wachten …

  succes!

 11. Janssen schreef:

  Leuk Luna!!
  Ik weet uit ervaring dat vroeg opstaan energie geeft,nog geen gezeur van huisgenoten aan je kop,alleen de poezebeesten om je heen,maarre…..de radio heb ik nooit aan op dat tijdstip!!

 12. duif schreef:

  vind ik zo leuk he..dat mensen zo heftig reageren dan..duiven zijn heel slim en de maatjes van vele geestelijken uit de oudheid…en ja ze schijten, net als jij en ik en elka ander levend wezen.. iedereen is vrij om te doen waar die zin in heeft maar ‘ns even een andere toon kan ook weer wat nieuw leven in de brouwerij brengen!!we hoeven niet allemaal hetzelfde populaire gedoe na te streven!
  laat je horen! doei!

 13. Kristel schreef:

  Als duiven slim zijn, weten ze dat verdomd goed te verbergen. Gisteren liep er nog eentje onder m’n wielen … tsja… Maar verder gun ik iedereen z’n eigen mening hoor ;-)

 14. Luna schreef:

  Als je mij zo graag met m’n echte voornaam aanspreekt, duif, dan hoop ik dat je in het vervolg ook de juiste naam gebruikt… enne; ik zorg ervoor dat ik elke dag een leuke dag heb… dat vind ik serieus, diepzinnig en spiritueel genoeg…

 15. Luna schreef:

  En laat P. het maar niet lezen… dat je zijn gigantische apparaat bestempeld als een ’teder stukje vlees’… ;-)

 16. esther schreef:

  Laat die duif maar op de Dam blijven, sjalalalie, sjalalala.
  Ik heb ook een klein kind maar ben niet voor zessen wakker..stoer!! En leuke bijbaan ook!

 17. Els schreef:

  Heee… duif=nove. Zie de schrijfstijl.
  Maar goed, maakt niet uit. Als iedereen nou eens gewoon deed waar ‘ie zin in heeft. En wie wil er nou niet on vijf uur ’s nachts over seks praten? Veel succes!

 18. Ellen schreef:

  Lijkt mij een heerlijk figuur die P. Wrijf je nog maar eens even in je handjes Luna….:-))

 19. Enzo schreef:

  Ik wil ook graag weten of/waar streams van de die uitzendigen voorhanden zijn. Of stuur je ook cassettebandjes op?

 20. duifje schreef:

  ooeeh luna op je tarzan getrapt?
  gevoelig snaartje geraakt..en begeleid P. je dan plots..kan je dat niet alleen..

 21. esther schreef:

  Duif is inderdaad nove. Herkenbaar uit duizenden.

 22. een ander duifje van de dam schreef:

  Hee duif ik vind je te gek, love you..

 23. duif schreef:

  dit duifje gaat deze populaire site verlaten, succes luna met je keuze, ik gun het je, jammer dat het enkel zo popi is.

 24. Michaela schreef:

  Iedereen kan gewoon Luna beluisteren op de site van 3FM. Onder 3FM Home klik je op programma’s en dan wijst het zich vanzelf allemaal. Veel plezier allen!!

 25. nove schreef:

  Esther, Els..jammer maar verhelderend..d’as weer gewonnen. Enne..om 5 uur s’nachts over sex PRATEN ? Ben je frigide ofzo..bedoel rond die tijd wil ik er nix meer over horen of stilletjes nagenieten, alleen of samen.
  En Esther is afgewezen als soldaat in de War On Terror, ze kan nog geen vlo van een vlieg op haar netvlies onderscheiden. Uit duizenden..tss..ik ben uniek en even bijzonder als elk ander, halvegare. Nee ..jij, jij bent zo blaartrekkend NORMAAL..zoals duizenden, zo’n tenenlikkend slaafje. Luna kan zichzelf uitstekend verdedigen. Beschrijf eens zo’n intieme Tarzan ervaring, dat verbreed de ervaring, meid , fleurt het log op weetje.. schare your love with nove..;)

 26. tortelduifje schreef:

  heel veel liefs…ssssmmmmaaakkkkk!!!
  goh wat raak jij opgefokt dame..of heer…

 27. Dank je Michaela. Ik heb helaas maar beperkt toegang tot the www. Weet je ook waar je cassettebandopnamen kunt bestellen van de uitzendingen?

 28. Erwin schreef:

  En wanneer kunnen we Luna in de Nachtsuite verwachten van Christine van der Horst en krijgen we ook live-vibrators te horen op de radio. Hoe je een goede vibrator kan horen, enzovoort?

 29. blue schreef:

  hahahahh ik vind jouw P een toppertje! (en jou ook natuurlijk)

 30. Tom schreef:

  OMG! Een vrouw die ontbijt met Senseo en Bapao Kip? Ik vermoedde het al en weet het nu zeker: je bent een moordwijf! (pardon my French).
  Voor de verandering kijk ik nu eens uit naar mijn ochtenddienst van a.s. maandag die om 05:00 uur begint.

  ;-)

 31. Leugenaar schreef:

  Ik was al bang dat de term reactietrol een beetje in de vergetelheid geraakt was…

  Zelf dacht ik eigenlijk dat het moedig en diepzinnig was om te doen wat je zelf wil! Zelfs als je daarmee de hele torteltuin om je heen in het harnas jaagt!

 32. de laatste vredesduif schreef:

  tja het is maar welke waarheid je zelf het beste uitkomt..
  wat is vrijheid? en doen wat jezelf wilt..? wat is moed…best interessant om ‘ns over na te denken in relatie tot oppervlakkige egozaken…althans… ..om dan gelijk iemand in de hoek van frigide te willen duwen vind ik persoonlijk wel erg zwart/wit en bekrompen.

 33. Hanz schreef:

  zo had je ook tijd om op 7.14 een log te schrijven….

 34. nove schreef:

  leugenaar: iedereen doet het, het is normaal dat ieder doet wat ie wil. Als dat van diepzinnigheid of speciale moed getuigt, tja. Niemand heeft toestemming nodig, mocht u vinden van wel, dan is het niet pluis. Vreemd is dat afwijking van de norm de norm bepaald. Maar goed, dat wordt me te diepzinnig.

  Ik vraag me af of jij nog ergens drempels ziet, is de kut vrij wild als de lul even vrijaf heeft..? Is de kut even vrij te doen wat het wil zelfs als de lul dat niet wil, enfin, laatookmaar.

 35. grijs duifje schreef:

  roekoeroekoeroekoe…heerrrrrlijk die discussies..maarrrrr het niveau is wat laag hoor…roekoerrrroekoe

 36. nove schreef:

  ..overprikkeling is normaal, een maatschappelijke standaard, zie de beursindexen, ophitsen wordt beloond, vervolgens afgestraft, is me dat een erotiserende ervaring..stimulus /response het is het lustprincipe aan het werk en het principe wat in vervulling gaat, waarin ongelijke partijen vereffening vinden. Maar verheffend, nou nee, het is volgens mij, in mijn beleving ook niet apegeil ofzo.
  Abstinentie en masturbatie met lichaamseigen ledematen is ook een vorm van de onbespreekbare sexualiteitsbeleving, tis alleen het stiefkindje maar een lief kind, za’k maar zeggen..je gaat dromen en daar leer je jezelf ook van kennen. Je zelfkennis gaat met sprongen vooruit, let maar op, probeer het maar.

 37. M%n schreef:

  …en wie probeerde het niet…

  Enfin… weet er iemand of die 3FM ook in België te ontvangen valt (ik ben geen radiofreak, dus ik weet het niet). ’s Nie dat ik er extra vroeg voor zou opstaan, maar wel dat ik nog wel ‘ns wakker zou kunnen zijn op dat uur, en dan wil ik wel ‘ns meeluisteren…
  ;)

 38. nove schreef:

  wel, inloggen op de site van 3fm, player downloaden, fragment of actuele uitzending kiezen et voila. Ik ga ga voor straf geen webadres typen. Hoe dom moet internet worden voor jou ?

 39. Oboema schreef:

  Coole bij-baan ik ga zeker luisteren ben ik maandag iig vroeg op m’n werk :-), of ik duik m’n nest weer in.

 40. M%n schreef:

  coole site, van 3FM!

 41. Yell schreef:

  Godskolere Nove: zoek een hobby. Iets waarbij je gewoon zeven volle dagen per week van de straat, of in ieder geval bij je pc vandaan bent. Ik ken anders wel een leuke badmintonvereniging voor je.

 42. Jane, not to be used for you. schreef:

  tja en een badmintonvereniging daar heb jij in ieder geval je oordeel over zo te horen..
  ik kom er in ieder geval voor uit dat ik jullie een stelletje quasi vrije maar ozo maatschappelijke populaire figuren vind die zich telkens weer moeten profileren met dildo’s, vrije sex en bnn gedoe..maar je hebt gelijk Yell, ik kan mijn tijd beter besteden, deze site is niets voor mij..er zijn plekken waar er in vrijheid plezieriger vertoefen is. Succes jullie met je Tarzan! enzo.

 43. Leugenaar schreef:

  En aldus gesproken te hebben keek ze met een minachtende blik om zich heen, slaakte een diepe zucht en trok de deur met een harde klap dicht. Toen ze even later voorzichtig via een kiertje naar binnen keek en zag dat er niemand was die verslagen naar de dichte deur staarde, en dat iedereen weer genoegelijk keuvelde en lachte, verdween ze vloekend en mopperend in het donkere trappenhuis, struikelend over haar ingezakte ego…

 44. jane zwierend aan een liaan. Joepi! heerlijk! schreef:

  ach liefje, ik hoe van debatten met verschillende soorten mensen en dacht dit hier te vinden..maar ‘k heb me vergist.. ik ben iemand die ervan houdt echt te zijn, ook in kontakt, misschien kritisch, misschien te direct voor jou..of te dichtbij je werkelijke gevoelens..
  Jij mag van mij ook winnen, mij gaat het niet zo om het winnen, dus mijn ego, voor zoverre die een rol kan/mag spelen, krenk je er niet mee.. helaas voor jou…ook mag je het laatste woord hebben.
  Veel plezier met gezellig keuvelen..groetjes!

 45. Yell schreef:

  Ah: badmintonvereniging ‘De Wappers’ uit Uitgeest heeft nog plek. Als je je nu inschrijft krijg je 25 procent korting op je eerste contributie!

 46. nove schreef:

  Yell: pardon..? Bij de pc vandaan ? U zegt mij ehh..bij pc’s vandaan te blijven..? Bij mijn online koesrsstockbrokersimperium schermpjes, de makelaars portefeuille, de valuta statistiekjes, de goudprijs,het uranium, staal, chips, mijn olie ? Het nieuws, de actualiteit..zeven dagen per week nog wel ? U weet niets van apegeil, van masturbatie, vriend.

  Maar eerlijk gezegd kan ik me soms beter beperken in weblogland, iets minder surfen..maar badmington doet toch ook niemand de hele dag..en Yell: u kunt u wel inschrijven voor een cursus sketchjes schrijven of zoiets, iets met humor.

 47. koos schreef:

  Bedoelde P overigens niet te zeggen ‘I am so not in control of my wife’?

 48. Foefer schreef:

  Maakt me erg nieuwsgierig, die nachtelijke kletssessies op de radio – helaas ben ik zelden op dat tijdstip wakker, en ALS ik dan al wakker ben, ben ik waarschijnlijk heel dronken of heel moe…

 49. Yell schreef:

  @nove: Nope. Ik mag van mijn ouders maar op een hobby. Helaas…

 50. Hanz schreef:

  @nove…uuhm ik weet ook niet zo`n een hobby, but get a life ;)

 51. Yell schreef:

  @nove: dat is niet helemaal correct. Het zou kunnen dat je na maanden rondbellen, mensen aanspreken bij de tramhalte en het zetten van advertenties uiteindelijk iemand treft die net zoveel van masturberen weet als ik, maar dat is echt erg onwaarschijnlijk.

 52. nove schreef:

  dan ben je vast geschikt om de cursus narcisme en de vergissing van de masturbatie vorm te geven en landelijk uit te rollen.Kost je je hobby.

 53. Leo schreef:

  Nove komt wat manisch over.

 54. Y. schreef:

  Narcisme? Ik? Volgens mij ben ik hier niet degene die anderen slechts als mijzelf bewierokend publiek wil zien, Nove.
  Maar goed, genoeg geteut, ik laat het hierbij. Het ging hier over de 3fm en Luna’s bijdrage hierin.

 55. Erwin schreef:

  Gee, Luna, own reaction soap board.

 56. Flep schreef:

  Kaas iemand? ;)

 57. karin schreef:

  Knap dat je dat gewoon doet. Ik had er namelijk best moeite mee om de audiolog op een vast tijdstip te ‘moeten’ doen. Voelde benauwend.

 58. Erik schreef:

  Nu nog via telefoon. Maar het zal niet lang meer duren voordat Luun lijfelijk aanwezig is in de 3FM studio op het Mediapark.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *