web analytics

49

LUNA HOEFT GEEN BESNEDEN LUL

Ik studeerde net in Amsterdam, was net van mijn ex af en lag ineens op mijn studentenkamertje met een lange en dunne penis in mijn handen. Zo eentje waarvoor de naam ‘snikkel’ gemaakt lijkt. Ik deed verwoede pogingen om die snikkel af te trekken, maar er viel niets te trekken. Hij miste z’n voorhuid. Heb ik weer, dacht ik toen, een besneden lul. “Maar jij bent toch geen Moslim?”, vroeg ik met een intelligentie die door mijn geilheid nogal ver te zoeken was. Complicaties bij z’n geboorte, vertelde hij. Vandaar. Na de snikkel-man heb ik nog 2 keer het bed gedeeld met voorhuidloze mannen. Allebei Joods en allebei Amerikaans. Geen succes-verhalen. Bij alledrie de besneden mannen bleef het toch behelpen in bed. Zij waren waarschijnlijk de uitzonderingen op de regel dat besneden mannen langer en beter kunnen neuken. Helaas. Dat een besneden lul hygiënischer zou zijn, zou kunnen, maar wat heb je, als vrouw, aan een lekkere frisse lul als je er tijdens het pijpen toch niks mee kunt? En iedere vrouw die wel eens een pik zonder voorhuid in haar mond heeft gehad weet wat ik bedoel. Je mist het roetsjen. Het roll-in-roll-out-gevoel. Je kan wel een beetje op-en-neer-en-heen-en-weer, maar zonder dat velletje is er dus helemaal niets aan. Nog erger is het als tijdens de besnijdenis ook nog het toompje is weggesneden. Dat minuscule, maar meest gevoelige stukje huid, waar je als vrouw zo leuk met je tong langs kan glijden, dat wordt gewoon op sterk water gezet! Het is je reinste verminking. Welke God heeft de man geschapen en daarna bedacht dat er eigenlijk een klein stukje te veel aan zit? En dan nog wel het lekkerste en leukste stukje van allemaal? Door deze ingreep onder de noemer ‘traditie’, ‘cultuur’ of ‘God’ wordt de pijp-beleving van een hoop dames flink verpest. Vrouwen zijn zo niet alleen de dupe van vrouwenbesnijdenis, maar ook van mannenbesnijdenis.

Michael Schaap (zelf besneden) maakte voor ‘Het Geluk van Nederland’ de reportage ‘Mama, waarom ben ik besneden?’ Zondag te zien op Nederland 3, 23.10 -23.45. http://geluk.vpro.nl

Dit vind je misschien ook leuk...

49 reacties

 1. Hans schreef:

  Voorhuid is okee olee olee! Ik zou ook niet weten wat ik zonder zou moeten doen hoor. Geen amputaties aan mijn lijf :)

 2. Paul H schreef:

  Volgens mij is dat zoiets als een vrouw zonder schaamlappen. Lijkt mij ook niets….

 3. Erwin schreef:

  Ode aan de Voorhuid!

  o jij stukje vel
  jij huidplooi
  van mijn geweldig lid,
  mijn pielemans

  en het toompje
  en de eikel

  jij geil
  en lik op stuk
  zij met tong
  wij pril geluk

 4. Maks schreef:

  Als niet besneden man stemt dit hoopvol :-)

 5. Menno schreef:

  Laat ze maar lekker besnijden, hoor! Want Amerikaanse vrouwen vinden het dus best geil als je niet besneden bent, maken ze niet zoveel mee…. ;-)

 6. CasaSpider schreef:

  Ik ben een man (jazeker!), maar ik moet eerlijk bekennen dat ik hier toch een lesje van jou krijg in onze anatomie. Ik had er geen idee van dat besnijden zo ingrijpend was! Dacht dat alleen het voorste stukje erafging, maar zeker niet het toompje. “Je mist het roetsjen”… geniaal!
  (Ik ben steeds blijer dat ik niet Joods ben)

 7. Pollie schreef:

  heb er nooit bij ngedacht dat roetj gevoel, maar een man zonder voorhuid heb ik nooit mogen smaken.

 8. thefreeze schreef:

  Mijn complimenten voor de term “roetsjen”. LOL!

  Volgens jaar in de Dikke van Dale.

 9. gerardenmia schreef:

  Ik vind niets heerlijkers dan langs de gladde lul van mijn Marokkaanse vriendje met mijn lippen te glijden.
  Echt hoor Luna, je moet het eens een keer echt doen i.p.v. erover fantaseren.
  Voor een homorelatie gaat er niets boven zo’n heerlijke besneden piemel die je als een haring klokkend in je keelgat laat glijden.
  Overigens is een kipsleverworst ook lekker en die is per slot van rekening ook besneden.

 10. Luna schreef:

  Hoe bedoel je; i.p.v. erover fantaseren? Bovenstaand verhaal is echt gebeurd hoor…

 11. Marnix schreef:

  En wát als je besneden bent, maar je wast je deel nooit? Volgens mij koekt dat toch wel degelijk aan.

  Overigens vind ik ’toompje’ geen briljant woord. Alsof het uit een Annie M.G. Schmidt boek komt. Zelf dacht ik aan ‘lullenkrul’. Of ‘floddertje’.

  Veel nut heeft het natuurlijk niet.

 12. Jenny schreef:

  @Marnix: nou kijk ik ineens toch met heel andere ogen naar Floddertje van Annie M.G. Schmidt…

 13. Marnix schreef:

  Annie was nogal sexueel gefixeerd. Vandaar.

 14. gerardenmia schreef:

  Oh dus toch echt gebeurd….omdat er staat “dunne penis” en dat lijkt me nou niks voor jou, Luna. Trouwens een andere oplossing om toch het aftrekken van een besneden penis te ervaren is dat je een poosje aan “pro-an” gaat doen. Dat is bewust anorexia beleven voor de schoonheid. Als je handen dan aan de binnenkant zo dun worden dat de vellen er bij hangen dan ervaar je beslist ook het aftrekgevoel, zelfs bij een
  gladde paal!
  Ik hoop dat het goed gaat met je Lunaparkje en wil er graag nog eens komen spelen. Gerardenmia kusjes.

 15. Marloes schreef:

  Ik heb ook nooit een besneden penis “gehad”, vandaar misschien dat ik het plaatje ook niet goed voor me kan halen… als de voorhuid eraf is gesneden, moet er toch ergens een “gat” in het vel komen te zitten. Dat zal dan wel dichtgenaaid worden, maar ik vraag me dan af of er geen litteken ontstaat. Zo’n lelijk litteken rondom je lul. Nou ja, d’r zal vast wat op verzonnen zijn. :)

 16. bloot schreef:

  een vrouw die een onbesneden lul niet kan pijpen, kan überhaupt niet pijpen.
  roetsjen is voor types die maar heel matig weten hoe de lul werkt.

 17. moof schreef:

  Luna hoeft geen besneden lul, jazeker, maar wat hebben we aan die informatie?

  Immers, de besnedenen onder ons kunnen er niks meer aan doen, en de onbesnedenen zijn toch al niet van plan zichzelf te verminken, tenzij ze dolgraag willen bekeren tot het jodendom, en de sexuele voorkeur van Luna legt dan weinig gewicht in de schaal vrees ik..

  En om nou het al dan niet besnijden van je pasgeborene van Luna’s voorkeuren af te laten hangen kun je hem ook niet aandoen; tegen de tijd dat je kind 18 is, is Luna 46!

  (Ik ben onbesneden, dus kom niet in aanmerking om Luna een cursus hoe-pijp-je-zo’n-besneden-lul-nou-wel te geven..)

  Belangwekkendere informatie is natuurlijk: kaalgeschoren lullen, ja of nee?

 18. Waffeltje schreef:

  Bonk heeft nog geen besneden lul, al gedroeg hij zich gister wel als een besneden lul. Ik denk dat ik de strafmaat opeens weet :) Al gelezen hoe ons potje demonstreren is afgelopen? Damn!

 19. vliegtuigmeisje schreef:

  ow shit, en dan te bedenken dat over twee weken naar het buitenland vlieg om daar mijn voorhuidloze internetcrush te ontmoeten.
  HELP!

 20. suuzzzz schreef:

  Ik persoonlijk heb heel goede besneden ervaring. Ook pijpsgewijs, maar dat van het toompje, al noem ik het liever snaartje, ja daar heb je gelijk an, er zijn grenzen.

 21. Suffie schreef:

  Plotsklaps schiet mij te binnen dat deze ingreep wellicht een mooie manier is om wat gewicht kwijt te raken…..

 22. Laantje schreef:

  Ik ben gek op duidelijke taal!

 23. Ron schreef:

  Deze vrouw likt er wel eens aan, maar ze weet dus niet wat echt pijpen inhoud.
  Ze is te veel eikel gericht, maar zoals ze nog niet gezien heeft zit er onder de eikel ook nog wat en daar mag je ook aan likken, strelen,etc. Ik ben zelf besneden en ij ervaar het als zeer fijn, maar de vrouwen die het gedaan hebben en doen ontdekken het vanzelf dat het fijner en schoner is zo besneden pik. Ten eerste is het veel schoner, er zijn veel mannen die niet de moeite nemen om hun snikkel ook te reinigen achter de voorhuid (smegma) dat stinkt en kan bij de vrouw na langdurige tijd baarmoederhalskanker veroorzaken.Zie die leuter als een kaneelstok,lekker de heerlijk er om heen likken, onder de eikel(Corona,ook een lekker biertje) en dan lekker toehappen.
  succes.
  Groet Ron

 24. Suffie schreef:

  Dus wat vies is haal je gewoon weg? Wat is er mis met wassen???

 25. Kikkertje schreef:

  Als vrouwen pijpen, is het lekker, als ze er over schrijven, dan krijg ik daar gelijk een slappe van.
  Een man vindt het lekker. Waar het genot van de vrouw ligt, dat snap ik nog niet. Krijgen we een vervolg hierop Luna?
  Of zal ik een befverhaaltje typen? Het liefst niet, maar als jij ja zegt, dan maak ik een uitzondering

 26. Suffie schreef:

  Van besnijden schijnt de eikel ongevoeliger te worden. Zou er toch niet aan moeten denken om die fijne, tussendoorse twee-minuten-flitsorgasmes te moeten missen…

 27. Luna schreef:

  Ja, Ron, natuurlijk vindt jij dat besneden lullen veel fijner en schoner zijn… je hebt er immers zelf 1… maar heb jij er zelf wel eens eentje in je mond gehad? Of heb jij wel eens een onbesneden lul in je handen gehad? Ik kan het mis hebben, maar volgens mij nog nooit… dus weet je niet wat je mist! Het roetsj-gevoel! (Vrouwen die tegen jou hebben gezegd: ‘Oh, maar schatje, ik vind een besneden lul écht fijner’, liegen… denk hierbij aan; ‘Nee, hoor, schatje, ik vind het echt niet erg dat je een kleintje hebt…)

 28. Carrie schreef:

  ik heb er meerdere “mogen smaken” maar ik heb er echt absloluut geen problemen mee, ik herken ook echt helemaal niet wat je zegt.

 29. novecento schreef:

  Aha, een stukje Eros & Thanatos, jewel.

 30. Stille Genieter. schreef:

  Dat is nou nog eens goede informatie. Als ik ooit nog eens een besneden lul in de mond krijg weet ik alvast wat mij te wachten staat.

 31. Bonk schreef:

  Volgens mij worstelden onze (groot)ouders veertig jaar geleden ook al met dat dilemma, alleen toen over haardracht: schoon en gekortwiekt, of ruig en naturel!

 32. ches schreef:

  En ik wil geen tepelhof zo groot als een koffieschoteltje met daarop een slappe tepel als een speldeknop…Pûh

  Luna, wat doe je nou, je trapt op mijn pik! En das lastig want hij is al zo klein!

  Heb van de (om medische redenen) ingreep er als jochie van 6 veel last van gehad.
  Of het nou kwam door het gemis aan uitleg dat het vrij ‘normaal’ was.
  De plaats waar de ingreep plaatsvond: in een duitsch krankenhaus.
  Of de pijn: van het genezen.
  Tot je 13e denken dat masturberen niet kan ( zie je het werkt…Hufters!)
  Schuren van de je eikel langs de ruwe binnenkant van de jutten onderbroek.
  Het formaat: hij wordt zóóó ontzettend klein als mijn eikel het water van een zwembad voelt!

  Kortom het zuigt major!!

 33. ches schreef:

  zo dat lucht op, ik ben er klaar mee

 34. Aatje schreef:

  Je houdt van kaneelstok of je houdt er niet van, da’s simpel. Ikke niet.

 35. ches schreef:

  @ aatje

  met of zonder wikkel

 36. Linda schreef:

  Nou Luna, wat dacht je van de lekkere pik van Peter North?
  Besneden, lang en dik. Dan vergeet je dat roetsjen wel!

 37. Eveline schreef:

  Jaaaaaaa, ik ben ’t zooooo met je eens! En dan dat sneue idee dat het hygienischer zou zijn. Ouders: leer uw mannetje z’n pikkie te wassen en er is geen probleem! In am. chatrooms is ‘uncut’ een aanbeveling, terwijl dat niet meer dan normaal is. Waarom zou je dan bij ’t verwijderen van de voorhuid blijven? Je kunt ook zonder amandelen, zonder appendix. Alle ‘overbodige rommel’ er dan maar op voorhand uit?
  zo’n voorhuid zit er natuurlijk niet voor niets!
  *zucht* Ik draaf geloof ik altijd een beetje door bij dit onderwerp.

 38. Gryts schreef:

  Heb vele penissen mogen ervaren en ben idolaat van de penis van mijn huidige besneden vriend. Kwam ik bij andere mannen nogal eens smegma tegen (ook al waren ze hygiënisch, dat spul ontstaat sneller dan je wilt), deze lul smaakt heerlijk, is niet uitgedroogd, verschrompeld of wat besneden mannen ook mogen hopen en pijpen is hemels. Seks is lekkerder dan met ‘onbesnedenen’. En oever dat “roetsjen” gesproken, gebruik je creativiteit eens. Ik ben pro-besneden man, wil nooit meer anders!

 39. Zijookweer schreef:

  Vreselijk lachen met jou en je reacties! Ik ben natuurlijk ook een van de mensen die er een logje over schreven, en een van mijn reageurs verwees naar jou log. :) Maar.. Mijn besneden ex komt nog steeds in mijn top 2 voor.. besneden en wel. Nr. 1? Een onbesneden geval, maar niet dáárom. ;)
  (he, he, eindelijk gaan de discussies eens niet over borsten!)

 40. Pasja schreef:

  Persoonlijk vind ik besneden (en geschoren) bij een man een absolute meerwaarde. Pijpen gaat net zo goed, aftrekken vergt wat creativiteit :-) Maar ja, dat is niet alle vrouwen gegeven…

 41. Suffie schreef:

  Wat ik, gezien de inspirerende inhoud van deze discussie, dan wel weer schokkend vind, is dat Jurgen Rayman gisteren op televisie verkondigde dat besnijden een mooie manier is voor negerjongetjes om overgewicht kwijt te raken…

 42. Bloempje schreef:

  Hoi Luna,

  Ik wil hier ook graag even mijn bescheiden mening over kwijt…
  Mijn vriend is geboren zonder voorhuid (jaja, die zijn er ook!) en ik ben er superblij mee! Altijd schoon, toompje zit er dan nog wel, maar ik vind dit prettiger pijpen dan een lul met veel vel. Zelfs in ruste ziet ie er geil uit, niet zo’n verschrompelde salami, maar een altijd-klaar-voor-gebruik leverworst!

 43. Eveline schreef:

  Geboren zonder voorhuid? Wat raar…. Daar heb ik echt nog nooit van gehoord.

 44. sim schreef:

  ik heb er zelf 1 en alle vrouwen tot nu toe vonden heb heeeeeeeel geil

 45. eikeltje schreef:

  ik ben besneden, ook het toompje is verwijderd, en ik kan je vertellen dat ik hele goeie sex heb,pijpen en aftrekken is geen enkel probleem, het overtollige haar is ook verwijderd dus het ziet er ook nog eens mooi en verzorgd uit, vrouwen zijn er gek op kan ik je zeggenen ik ben trots op mijn piemel al is hij wel klein in koude toestand

 46. haico schreef:

  ook ik heb een besneden piemel en heb lange tijd een piercing door mijn toompje gehad. Dor de piercing is het toompje gescheurd en verschrompeld, ik vind mijn piemel er nu veel mooier uitzien, ik zou niet anders meer willen en mijn vriendin ook niet, pijpen is absoluut geen probleem, heerlijk zelfs

 47. ijdeltuit schreef:

  ook ik heb me laten besnijden. Ik heb een besneden lul altijd mooi gevonden en wilde er ook zo een. Mijn lul is altijd schoon en stinkt nooit. ik heb lange busreizen van 5 dagen gemaakt naar marokko zonder mijn lul te wassen. Die gelegenheid was er niet. mijn lul was nog even schoon en stonk ook niet. Een onbesneden lul zou allang naar rotte haring ruiken. Ik vind het een lust om te kijken naar besneden lullen en ik neem ze ook graag in mijn mond. Een onbesneden lul vind ik erg lelijk, ik word er niet opgewonden van, hij ziet er erg lelijk uit, als ik naar een onbesneden lul kijk moet ik altijd aan een tuit denken, nee geef mij maar een besneden lul.

 48. Bobby schreef:

  ik ben geboren zonder voorhuid, en heb helemaal nix te klagen! vooral omdat ik dus nie weet hoe het is om er een te hebben. voor de rest heb ik vrouwen nooit horen klagen! Ik vind het alleen een beetje raar dat er zo weinig te vinden is over geboren worden zonder voorhuid…best raar toch eigelijk?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *