web analytics

10

LUNA HARTJE PETTICOATS

Nog even over die petticoats. Ik ben er namelijk nogal extreem gelukkig mee. En iedere vrouw die ooit getrouwd is in een ‘echte’ trouwjurk, dus zoeentje met een hoelahoep-ding eronder of een petticoat en heel veel kant, of gewoon eigenlijk misschien wel elk vrouw die in wat voor kickass trouwjurk trouwde moet het gevoel herkennen; in zo’n jurk voel je je geweldig! Helemaal vrouw! Helemaal swing-it-baby! Bij elke stap die je doet hobbelt de jurk zo lekker licht om je heen en met elke stap die je doet wordt je eraan herinnert dat je een feestjurk aanhebt! En dat het leven eigenlijk een feestje is, maar dat je zelf die fucking slingers niet op moet hangen, maar aan moet trekken. En trouwens, het hoeft niet eens een petticoat-jurkje te zijn, maar het dragen van wat voor feestjurk dan ook doet wonderen voor je humeur, je vrouwelijkheid en je sexy-ness! Vanaf het moment dat ik de eerste petticoat aantrok riep ik al tegen de verkering; “Ik doe nooit meer iets anders aan! Ik wil alleen nog maar petticoats en ik wil hier ook in begraven worden. Echt. Dit is het beste wat me ooit is overkomen, na de uitvinding van de pil en de tampon en de vibrator, ik zweer het je. En ik wil nu alleen nog maar petticoat-jurkjes bestellen en petticoats in alle kleuren en nu hoef ik niet meer die 10 kilo af te vallen, want kijk, die petticoats vallen gewoon precies over alle chubby plekken heen en ze doen wonderen voor m’n figuur!” De verkering dacht waarschijnlijk; het zal wel, want ik roep wel vaker overenthousiaste dingen; zo heb ik ‘m ooit elke avond seks beloofd, maar na onze seksmarathon van vorige week heb ik er wel weer even genoeg van voor een hele maand. Maar… ik loop nu al wél 2 weken dagelijks in een petticoat en I’m loving every minute of it. Want… het allerbeste van het hele petticoat-gebeuren moest nog komen! De petticoats pasten namelijk ook precies onder zo ongeveer 1/4 van mijn megacollectie van 150 vintage jurkjes! En door een petticoat te dragen onder die jurkjes is mijn collectie ineens uitgebreid met wel 100 nieuwe outfits, want je kan natuurlijk kiezen voor een witte of een zwarte petticoat! En dat komt zo ongeveer neer op een besparing van 1000 euro en daar kan ik dan weer nieuwe schoenen van gaan kopen! En matching tasjes! Geweldig! En dan heb je altijd van die zeikerds die zeggen dat geluk niet in materiële zaken zit. Die mensen hebben overduidelijk nog nooit een petticoat aangehad.

Links: een jurkje van 1 euro, gekocht tijdens Koninginnedag 2011. Niks mis mee. Leuk. Beetje simpel.
Rechts: datzelfde jurkje maar dan met een witte petticoat eronder. Meteen een outfit van 100.000 punten.

Dit vind je misschien ook leuk...

10 reacties

 1. Nina schreef:

  I couldn’t agree more! Petticoats FTW!
  Eigenlijk moet je nu ook op Rock ’n roll dansles, al was het alleen maar om onbeperkt te kunnen genieten van je meedansende petticoat!

 2. Seriouzz schreef:

  ga je nu ook naar die musical Petticoat?

 3. Pedro schreef:

  Geluk zit in heel kleine dingen. Nu nog leren ballroomdansen :-)

 4. darja schreef:

  LIKE!!! hahaha

 5. sandy schreef:

  Staat inderdaad super!

 6. Swampy schreef:

  Hey darling,

  Kijk even op markplaats en zoek onder “petticoat in 8 kleuren”……..totally fab and only EUR 29!!

  Yxxx

 7. patchwork schreef:

  Als kind vocht ik al om de afgedankte petticoat in de verkleedkist! Zelfs zonder iets eroverheen voelde je je meteen prinses!

 8. Swampy schreef:

  Ooooooooooooooh, I have ordered one toooooooooo. The purple one. Yxx

 9. voyante Paris schreef:

  Hallo, uw blog ook! Ik kom elke dag en ik heb echt like it!
  Bedankt en veel succes!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *