web analytics

26

LUNA HAKT HAAR BADKAMERVLOER ERUIT

P. en ik hebben 1,5 maand geleden de aannemer ontslagen. Het werd niets meer met die kerel, met zijn onderaannemer en met alle andere bouwmannetje. “Je hoeft niets meer te doen hier en je krijgt ook geen geld meer”, zei P. vriendelijk tegen de aannemer. Het voelde als een bevrijding om hem en alles wat hij hier aan mannetjes had binnengebracht buiten de deur te zetten. Eindelijk rust. Voor even dan, want het huis is nog steeds niet klaar. Dat betekent dus dat in plaats van de aannemer en zijn consorten er nu weer andere mannetjes langskomen. Voorlopig nog om te praten, kleurenstaaltjes te laten zien, dingen op te meten en dingen uit te leggen. We vertrouwen niemand meer en willen van te voren weten hoe, wanneer en voor bedrag iemand aan de slag gaat. Dat blijkt wederom erg moeilijk voor een aantal mannetjes: “Ja, nee, misschien, ik laat het je weten.” Om vervolgens weer 2 weken niet op te dagen. We lijken echter de goede kant op te gaan met de badkamer. Daar ligt namelijk nog steeds geen goede vloer en de vloer die er wel ligt, die moet eruit geslagen worden, want de vorige mannetjes hadden geen verstand van cement, zodat wij al 3 maanden niet kunnen douchen. “Wat kost dat om die eruit te halen?”, vroeg ik het mannetje. “Eh, ja, eh, ja, nou, die moet eruit geschept worden”, zei hij. “Wat kost dat?”, vroeg ik. “Eh, ik kost € 32,50 per uur, exclusief BTW”, zei hij. “Oh ja, zei ik, “dan doen we dat eerst zelf wel, dan doe jij de rest.” Hij had gelukkig zelf ook niet zo’n zin in het verwijderen van een cementen vloer. Dus Luna is vandaag druk in de weer geweest met hamer en koevoet. Ondertussen dacht ik aan onze ex-aannemer. Prima agressietherapie.

Dit vind je misschien ook leuk...

26 reacties

 1. ErHa schreef:

  Een aaneenschakeling van ellende… Luna, wordt het nog steeds mooi? De foto’s geven wel die indruk.

 2. carin schreef:

  En al die hak-activiteit is ook prima voor de lijn!

 3. Zwever schreef:

  Succes met hakken en scheppen. En ja het is inderdaad goed voor je conditie.

 4. Suffie schreef:

  Ik zie eigenlijk weinig verschil… ;-)

 5. Ray schreef:

  ’t Is ook wel triest hoor, wat een beunhazen, zelfs ik kan een vloertje uitvlakken. Goed idee om die prutsers eruit te smijten. Als die vloer niet goed gestort is, gaat ‘ie er hopelijk ook weer eenvoudig uit, maar mocht het werk te zwaar worden, huur dan bij een bouwmarkt zo’n boorhamer met steenbeitel, gaat het wat sneller en spelen met powertools is altijd leuk. Alleen geen extra hulpstukken monteren he! ;-)

 6. terence schreef:

  ‘k vind jou wel een échte bikkel hoor Luna!

 7. poppie schreef:

  wauw luna wat een mooie badkamer!!!

 8. miss bitch schreef:

  You go girl!

 9. Michiel schreef:

  Wauw! Een bad waar je omheen kan lopen, cool! Mooie kleur groen ook.

 10. lijn schreef:

  Hak! Hak!
  :-))

 11. replay schreef:

  wist je dat je bij adam curry in ze favoriete website lijst stond ?

 12. Ab schreef:

  Stoffig klusje, gelukkig staat het bad er nog. ;-)

 13. os schreef:

  dat wordt een vette badkamer

 14. paul schreef:

  ja ik ben het met ray eens ga naar de bouwmarkt huur een kleine sloophamer en leef je uit. Zakje of wat egalisatie mortel erover en klaar is klara. Klaar om betegeld te worden. Klaar in een wip. Maar het is wel heel lekker om al rammend op die beitel je frustratie er uit te slaan (zolang wel al je vingers en duim niet een oorlogswond oplopen)

 15. Erwin schreef:

  Mogen wij als het af is allemaal even een blik in Luna’s huis?

 16. verbal jam schreef:

  Ik dacht later: je kunt er natuurlijk ook gewoon een paar kuub zand overheen storten voor het echte strandgevoel ;-)

 17. verbal jam schreef:

  Tot de rand van het bad, dan kun je nog een kuil graven ook.

 18. Huug schreef:

  Lijkt wel een badkuip op een maanlandschap, leuk toch ?

 19. Ab schreef:

  Kuilengraven? Dat is voor badgasten!!

 20. Flippo! schreef:

  Eindelijk gedaan wat ik je 3 maanden geleden adviseerde: kappen met die Poolse aannemer. Heb je hem aan Adriaan Jeaggi overgedaan? Zo lees ik in de kleurenbijlage van de Volkskrant.

 21. brillie schreef:

  Het is ook wel een klein badje. Dat kan veel groter gemaakt worden in een heerlijke ruime kamer. Veel plezier met het ombouwen.

 22. You may find it interesting to check some information in the field of bonus code deposit party poker review … Thanks!!!

 23. Take your time to take a look at some information dedicated to prescription … Thanks!!!

 24. teens schreef:

  notebook Ottawa.knell authenticity:augments,Tigris blabs bellwethers!scouted lynx!dissension lady lady http://www.realestateseller.net/bad-credit-mortgage-refinance.html http://www.realestateseller.net/bad-credit-mortgage-refinance.html promoter