web analytics

18

LUNA EN HET LUIPAARDMOTIEFJE

Ik heb dus iets met luipaardmotiefjes. In kledingwinkels word ik als een magneet naar kleding met luipaardprintjes getrokken. Zo heb ik momenteel zeker 10 complete lingeriesetjes met luipaardmotief. Daarnaast nog was losse luipaardbeha’s, die in de aanbieding waren, want geen bijpassende slipjes meer aanwezig, dus voor de meeste vrouwen niet meer interessant, maar voor mij extra interessant, want in de aanbieding. Een luipaard-kledingstuk in de aanbieding kopen is misschien wel het mooiste dat er is. Zo kocht ik ooit een ultra-foute jurk met luipaardkoppen en luipaardprint voor maar € 1,- op Koninginnedag. Ik kon mijn geluk niet op. Die jurk mag ik trouwens van P. niet dragen als hij naast me moet lopen, maar het is 1 van mijn favoriete kledingstukken en dat voor € 1,-! Maar mijn allermooiste luipaard-aanschaf-moment had ik misschien wel vandaag toen ik een luipaard-corseletje ging afrekenen en dat het meisje achter de kassa alleen het bijbehorende slipje langs de scanner haalde. Een gratis luipaard-velletje! En dan niks zeggen natuurlijk, tegen het meisje achter de kassa. Dat zou het hele mooie moment verpesten. Dat dat hele corseletje thuis niet eens bleek te passen omdat ik het, verblind door de luipaardvlekken, niet had gepast in de winkel, mocht de pret niet drukken, want ik had een grátis luipaard-corselet in mijn bezit! Woehoe! Mijn luipaard-manie is zelfs zo erg dat ik onlangs een allerschattigst luipaard-baby-trainingspakje in maat 56 niet kon laten hangen. “Wil je nu ineens wél kinderen dan?”, vroeg P. hoopvol toen ik hem het net aangeschafte pakje liet zien. “Nee, maar je weet maar nooit. Als het eenmaal zover is, dan heb ik in ieder geval al het eerste trainingspakje in huis. En kijk nou, hoe lief!” “Nee”, zei P., “dat kun je een kind echt niet aandoen.” “Waarom niet?”, vroeg ik. “Jesus, dat snap je toch wel?”, vond hij. Nee, dat snapte ik dus niet. En ik ga het ook nooit snappen waarschijnlijk. Als het over luipaardmotiefjes gaat, dan verdwijnt iedere ratio. Diep in mij, of misschien wel helemaal niet zo diep, schuilt een ordinaire snol.

Dit vind je misschien ook leuk...

18 reacties

 1. Jan F. (de) schreef:

  Laat maar komen dan, die foto’s!

 2. Tamara schreef:

  luipaardmotiefjes zijn lief ^^ *niet zo lief als knalgroen, maar toch :P*

 3. ientje schreef:

  Hahaha… ik kom bijna niet meer bij! Maar ik zie mini-P-Luna al lopen, hihi!

 4. Nina schreef:

  En nu maar hopen dat het meisje uit de winkel dit niet leest! ;-)

 5. Flep schreef:

  Sherrytje? Of een mierzoete witte wijn bij lingo erbij?:P

 6. PaulH schreef:

  Zoals ik al zei, wild word ik van vrouwen in luipaard prints.. Grrrrrr

 7. Lou Zeur schreef:

  Hoor ik daar iemand klantenkaart roepen?

 8. Marloes schreef:

  Nu nog een luipaardlegging en hoge luipaardhakken eronder. Krulspelden in je haar en je bent compleet! :o)

 9. ReZa schreef:

  Ik kan niet wachten om een foto van dat pakje te zien!! Of Luna in een luipaardprintje, doet het altijd goed :-)

 10. Luna schreef:

  Eh, die luipaard-schoenen heb ik al… met een keurig hakje, dat dan weer wel… en met een waanzinnig kitsche, zwarte bloem erop… maar zo’n legging; zucht… die wil ik, natuurlijk… ik heb wel luipaard-kousen… met plakrand… :-)

 11. Wiro schreef:

  anders kun je dat trainingspakje altijd nog voor de open haard leggen

 12. Kris schreef:

  Of Luna in het piepkleine trainingspakjepakje natuurlijk…zou best ook wel sexy kunnen zijn ;)
  (ja ik weet dat zoiets praktisch gezien redelijk onmogelijk is, maar anders doe je het jasje aan je hand en het broekje aan je teen, leaves us with: een bijna naakte in tijgerprint gehulde Luina. En dat kan geen kwaad…:)

 13. Eveline schreef:

  Ik heb dat met spulletjes met koeienvlekken erop. Op een of ander manier is dat toch niet zo snollertig/sexy als luipaard- of tijgerprint….

 14. Aad Meijer schreef:

  Op advies van Eveline : Luipaardprintjes op http://www.alledaagse.nl !

 15. chantal schreef:

  Ik ken het probleem. Ik ben nog steeds ontroostbaar over het feit dat ik mijn favoriete luipaardmotief-string kwijt ben.

 16. Renate schreef:

  Hier nog zo’n luipaard-liefhebster! Ik ben 2 jaar geleden van Antwerpen naar Amsterdam gesjeesd om een geweldige panterjas te bemachtigen die ze in Anvers niet meer in mijn maat hadden…..en ik had er al 3 in de kast hangen, maar ook weer allemaal anders, dus die ene kon er nog wel bij…….ik begrijp je wel geloof ik!

 17. Eric schreef:

  Partner P. wordt er vast niet blij van als ik vertel dat ik een stropdas met luipaard en -motief heb en dat ‘ie die zo mag hebben?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *