web analytics

7

LUNA EN HET HUILEND ZIGEUNERJONGETJE


P. en ik bevinden ons in de luxepositie dat we ons de komende tijd volledig kunnen richten op elkaar en onze familie. Geen werk en geen grote verplichtingen. En dat is heel erg fijn. Ondertussen maak ik nog wel dingen. Superkitsche dingen. Omdat ik het niet laten kan. Ik draai buttons van Bragolin’s beroemde huilende zigeunerjongetje. En ik draai er meteen wat meer van zijn andere huilende jongetjes én meisjes. En ik prik ze op een zelfgemaakt lijstje van stof en goud kant. Per 4 en per 10. Later ook te koop. Als ik mezelf ertoe weet te zetten om te leren hoe een échte online-shop te bouwen.

Dit vind je misschien ook leuk...

7 reacties

 1. Cindy schreef:

  Het ziet er heel mooi uit hoor, maar wat is het nou precies?

 2. juul schreef:

  kjoet!

 3. Dré schreef:

  Ik vind het heel mooi, maar ik zie wel veel verdrietige gezichtjes..

 4. lisa schreef:

  heel mooi.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *