web analytics

11

LUNA EN EEN VERRASSING

“Ooh, we hebben zo’n leuk cadeau voor je”, zei vriendin M.
“Wat dan, wat dan?”, vroeg ik.
“Nee, ik zeg niks.”
“Wat dan! Wat dan?”
“Nee, maar ik weet zeker dat je het leuk vindt.”

“Schatje, zeg nou, wat hebben ze gekocht?”, probeerde ik bij de verkering.”Zeg het nou, zeg het nou! Dan kan ik me er geestelijk op voorbereiden, want straks is het niet leuk en dan moet ik toch doen alsof ik het heel leuk vind, dus zeg het nou maar gewoon.”
“Nee, ik zeg niks.”
“Aaaaaaah?”
“Nee.”
“Maar vind ik het leuk?”
“Ik weet het niet, het is nogal persoonlijk.”
“Oh, nee! Nee! Echt?”
“Ja.”
“Oh, nee! Nee! Dat wil ik niet hoor! Het is toch geen schilderij? Iets wat ik neer moet zetten of op moet hangen en dat ze hebben gedacht; nou, Luna, die houdt zo van felle kleuren en dat het dan een heel lelijk schilderij is of iets wat nét niet het goede kitsch is? Of een lelijke lamp? Ze hebben toch niet iets voor in huis gekocht hè? Nee toch, hè? En dan moet ik het wel neerzetten en dan moet ik er de rest van m’n leven naar kijken en dan baal ik en dan moet ik het per ongeluk laten vallen! Zeg het nou!”
“Nee.”
“Maar vind ik het nou leuk?”
“Nou, ik weet het niet.”
“Vind jij het leuk?”
“Ik heb het niet gezien.”
“Ja, maar de Tielse meisjes zeggen dat ik het leuk vind.”
“Liefie, ik weet ’t echt niet.”

Afgelopen zaterdag kreeg ik van mijn Tielse vriendjes en vriendinnetjes dé bananengele asymmetrische jurk van Lanvin! De jurk die binnen de kortste keren uitverkocht was bij de H&M. De jurk die eigenlijk veel te duur is.

De jurk die ik écht graag wilde hebben!

Dit vind je misschien ook leuk...

11 reacties

 1. sanneke schreef:

  You lucky woman!

 2. Neneh schreef:

  Tielse vriendjes en vriendinnetjes verdienen een PLUIM!

 3. Honne schreef:

  Omg die jurk is echt wel chiqita geel!!!
  Nu nog blauwe schoenen er onder en een fruithoed?
  Hahaha wat bof jij met zulke vriendinnen!
  Wanneer zien wij jou in die jurk op de foto?

 4. Esther schreef:

  En van wie is die hond dan?

 5. Lies schreef:

  Ik lees hier al zooo lang. En al tijden wil ik typen dat alles op zn plaats lijkt nu bij je. En na zo’n kado moet ik het wel zeggen!
  Ik ben blij te lezen dat anderen nu net zo enthousiast voor jou zijn als je zelf bent. Je bent een bofkont dat je zo snel zulke lieve vriendinnen om je heen verzameld hebt. Tiel? Niks mis mee volgens mij!
  Geniet ervan!

 6. Laura schreef:

  En dat zijn met recht Vriend(inn)en met een hoofdletter V

 7. Lindalala schreef:

  Ahhhh, en toe, wees eens lief en doe dan binnenkort eens een foto met jou in die jurk? En dan ook meteen van je atelier? Al die kleurige stofjes en lintjes en knoopjes. Dus eigenlijk een foto van jou in je nieuwe jurk, in het atelier. Gewoon omdat het kan. Ooit plaatste je een foto van je oude atelier. Wow! De veelheid aan alles. En vooral aan kleur. Dus mag het? Want ik ben zo nieuwsgierig, en ja, je geeft je al heel erg bloot enzo, en dat is ook erg tof, maar het lijkt me gewoon leuk. Dus. Wat zeg je ervan? Ja? ;-)

 8. Brooklyn schreef:

  Ik ben echt te schijterig voor de kleding van Lanvin. Doe mij maar gewoon, dan doe ik al gek genoeg :-).
  Maar tof kado hoor, toffe vrienden!

 9. Annojo schreef:

  Jeetje, die hele Lanvin for H&M lancering is mij totaal ontgaan, en nu is bijna alles al ‘sold out’, wat ik leuk vind in elk geval wel. Ik dacht dat het crisis was? #jaloers

 10. Anna schreef:

  Ik zeg alleen maar: foootooo!

 11. Trijntje schreef:

  Ik heb een T-shirt, rokje en ketting (met extra tepel) van Lanvin. Maak er de blits mee! Phew!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *