web analytics

Dit vind je misschien ook leuk...

8 reacties

 1. Erwin schreef:

  Sloth, dat is toch die mutant uit The Goonies?

 2. Luna schreef:

  Misschien wel, geen idee, maar ‘sloth’ betekent in ieder geval ‘luiheid’…

 3. Saba schreef:

  Oi, elke keer weer wordt mijn eigen falen als creatieveling pijnlijk benadrukt bij het zien van jouw kunststukjes Luna. Maar ik werk hard door en kijk de ‘kunst’ hier en daar af.

 4. nove schreef:

  Naar het junglebeest, de ‘luiaard’, een harige “vegetarier”:http://www.natuurinformatie.nl/nnm.dossiers/natuurdatabase.nl/i000108.html.

 5. nove schreef:

  Ik vind het enigzins misleidend. Bedoel, traag is niet hetzelfde als lui. Typisch een westers maniakaal/hysterische//hijgerige benadering waarin haast en sneller dan de buurman, sneller dan de rest, het snelst van iedereen, elke dag het liefst een verbetering (let op het positieve) van wereldrecords op het menu staat. Behalve in genitale sex, dat moet zonder haast. Al is daarbij, toegegeven, een lui/traag orgaan een afknapper.

 6. Ellen schreef:

  Voor de rest gaat het wel goed met je nove? :)

 7. luni schreef:

  Hej hej, ik heet ook luna en ik ging gister trouwen, maar ik ben weggerend en nu voel ik me een beetje “runaway bride”….. en jij? mja…… toen kwamn ik later thuis staat mijn man er (waar ik dus nog iet mee getrouwd was( hij was dus nog niet mijn man)) met een knuppel alles kort en klein te slaan, maar mijn huis was al heel erg klein, nu nog kkleiner……maja…. dat was minder leuk….. heb jij daar ook last van’… ik wel!!! mijn man (die nog niet egt mijn man was) was dus redelijk laaiend enthousiast toen ik zei dat we tog maar op huwelijksreis gingen…. we gaan nu naar frieslaaah… erg moi da bij de boere en we gaan te waskip (=logeren gaan) bij mien oomke, gezel met zun drie im bet!!…. da van mien man ut leuks!! maja je hoort nog van e!!!
  Groettjes luna!!!

 8. Sanne schreef:

  @luni; luni-tik????

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *