web analytics

13

LUNA WORDT SPONTAAN RELIGIEUS

Normaal gesproken houd ik mij verre van alles wat met politiek of ingewikkelde toestanden te maken heeft. Ik heb het zelf al moeilijk genoeg. Dus ik kijk geen journaals en lees geen kranten. Uit zelfbehoud. Maar toen m’n moeder aankwam met een krantenknipsel uit het AD met de titel ‘Gangbang en partnerruil in Jaarbeurs’ en vroeg: "Hé, daar gaan jullie toch volgende week naar toe?", moest ik me toch even verdiepen in de materie. Ik heb zelf immers jaren op de Kamasutra-beurs gewerkt en ga er nu nog steeds met veel plezier naartoe. En dan niet alleen om mijn FOXY-collega’s weer even te ontmoeten, of om te kijken welke nieuwe seksspeeltjes er op de markt zijn, zodat ik die weer kan bespreken in de FOXY, maar ook omdat de Kamasutra-beurs een beurs is die zeer dicht bij mijn persoonlijke interesses ligt; seks en aanverwante artikelen. Aan De Huishoudbeurs kan een vrouw ook heus veel hebben, maar ik ga zelf liever met een dubbele dildo naar huis, dan met een dubbelwandige snelkookpan.

Maar… Wim Rietkerk, voorzitter van de Christenunie-raadsfractie is ten oren gekomen dat er aan seks wordt gedaan op de Kamasutra-beurs! Echte seks hè! Op een erotiekbeurs! Een schande! In het Swingerscafé wordt door bezoekers aan partnerruil gedaan en er zijn gangbangs en er is een darkroom! En voyeurs kunnen al die verrichtingen ook nog zien! Ik wist niet wat ik las! Dan ga je naar een erotiekbeurs en dan kan het je dus zomaar gebeuren dat je, na betaling van nog eens € 20,- extra, mensen ziet neuken! Echt neuken! Ik weet het niet zeker hoor, maar volgens mij is dat precies waar 99% van de bezoekers van de Kamasutra-beurs naar op zoek zijn! Seks, het zien van seks of in ieder geval de illusie van seks! Maar ik kan het mis hebben natuurlijk. "Ik moet meteen denken aan de Griekse Oudheid, toen mensen seks bedreven in tempels, al had dat tenminste nog een religieuze lading", aldus Wim Rietkerk, in het AD van 16 januari. Oh, dus als het een religieuze lading heeft, dan mag het wel?! Gutteguttegut. Dat zogenaamde Swingerscafé bevindt zich al jaren op de Kamasutra-beurs. Nooit iemand een probleem van gemaakt. Maar nu de Christenunie een beetje mag meeregeren is het ineens een probleem. Een héél groot probleem! En héél grote problemen moeten meteen worden aangepakt! Want seks, vooral échte seks natuurlijk, dient te worden bedreven in de slaapkamer zonder pottenkijkers. En in de kamer van een lieve priester natuurlijk, maar die mag het omdat het voor hem allemaal een héél religieuze lading heeft. Persoonlijk heb ik het idee dat zo’n gangbang precies is wat God bedoelde met ‘Heb uw naaste lief’, maar ook dat kan ik mis hebben.

Ik heb mijn huidige verkering trouwens 6 jaar geleden ontmoet op de Kamasutra-beurs. Maar daar hoor je zo’n ChristenUnie dus nooit over hè? Dat het zelfs in zo’n verdorven omgeving als de Kamasutra-beurs mogelijk is om de liefde op te laten bloeien. En dat te midden van de dildo’s, vibo’s, geile wijven en glijmiddel. Dus, sorry meneer Rietkerk, dit weekend gaan m’n verkering en ik lekker samen naar de Kamasutra-beurs. Even naar de darkroom. Om onze eerste kus een keertje over te doen. Maar ondertussen zal ik heel hard aan religieuze dingen denken.

Dit vind je misschien ook leuk...

13 reacties

 1. Aweetje schreef:

  Was dat diezelfde beurs als waar ik mijn toenmalige vriendje liet pijpen door een pornoactrice…wahahahahahaha ;)

 2. Linda schreef:

  You go girl…. Allemachtig zeg, laat die beste minister zich aub bezig houden met echt belangrijke dingen ipv dit non-issue! Veel plezier samen op de kamasutra met je lief…. Komt daar ook nog een stukkie over?

 3. Luna schreef:

  @Linda: Nou, misschien wel… ik had zo ontzettend het plan om in 2010 elke dag te bloggen, maar het komt er maar steeds niet van… maar ik doe m’n best… en op zo’n beurs zie je genoeg gekke dingen (en ik denk dat het storm zal gaan lopen bij het Swingerscafé, al zal ik daar niet zo snel naar binnen gaan)…

 4. Paul schreef:

  Waar maak je je opeens druk over?
  Een kutartikeltje over de christenunie???
  Haiti lijkt me belangrijker, maar ja, dat heb je natuurlijk niet gezien, je leest geen kranten en je kijkt geen journaal …

 5. Luna schreef:

  @Paul: Wat is er aan de hand in Haïti dan?

 6. Paul schreef:

  Uhhh..geen idee, ik hoorde er iets over van mijn moeder dat het daar heel allemaal erg door elkaar gerammeld is, het zal wel een gangbang geweest zijn ….

 7. Luna schreef:

  @Paul: Oh, shit zeg, wat jammer dat ik daar niet bij was… ;-)
  Maar even serieus; natuurlijk zie, hoor en lees ik genoeg van het dagelijks nieuws… meer dan me lief is…

 8. Paul schreef:

  Chantal, dat weet ik heus wel hoor, ik lees je blog altijd en met veel plezier, maar je opmerking dat je geen kranten leest en geen journaal kijkt vond ik opvallend…ook ik heb af en toe een periode dat ik al die ellende ook niet wil horen en zien…
  Maar ja, we leven nu eenmaal in deze wereld, het is niet anders!
  Kan ik even bij je komen uithuilen :-)

 9. Luna schreef:

  @Paul: Misschien had ik ook beter kunnen schrijven dat politiek me eigenlijk niks interesseert… maar dat is ook weer niet waar… Maar ik heb denk ik al wel 4 maanden geen journaal gekeken… en heb geen krant meer tegenwoordig… ik voel me prima, maar dat heeft niet alleen daarmee te maken!
  En je mag altijd bij me komen uithuilen hoor… :-)

 10. Paul schreef:

  Dat is lief van je, en natuurlijk snap ik je.
  Het was een turbulente periode in je leven de afgelopen tijd.
  Ik wens je daarom ook alle goeds voor de toekomst en ik ben blij dat we vrede hebben kunnen sluiten op een koude vrijdagmiddag in januari :-)

  liefs
  Paul

 11. Luna schreef:

  @Paul: Fijn! Dan wens ik jou hetzelfde en een heel goed weekend! Ik ga kijken of ik meneer Rietkerk morgen nog tegenkom in het Swingerscafé! ;-)

 12. Wolf schreef:

  Ach, zo blijft hij ook ergens mee bezig. Zou toch saai worden voor hem als hij zich nergens meer druk over kan maken en Nederland het Christelijke land is die hij voor ogen heeft.

 13. Maurice schreef:

  Weer een geweldig stuk, Luun.
  Tja. Als er priesters – die kleine jongetjes misbruiken – op de beurs zouden rondhangen of uit hun biechtstoel donderen, zouden de SGP en CU er dan ook voor de deur staan?

  Wel leuk dat je je lief 6 jaar daar eerder al hebt ontmoet. Vertel eens wat meer over je nieuwe liefde. Inside info ofzo…Zodat wij een beeld krijgen waar je mee gaat :P

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *