web analytics

32

LUNA EN EEN LEKKER WEEKEND

Heerlijk tot 13.00 in bed gelegen! Wat een geweldige maandag. Nu al! Kon ik 4 jaar terug nog met gemak een paar nachten doorhalen, nu is dat niet meer mogelijk zonder een flinke hoeveelheid pepmiddelen. Maar wat maakt het uit, het leven lijkt zo een stuk draaglijker en daar valt zeker wat voor te zeggen. Geweldig weekend gehad en me sinds lange tijd weer gedragen als een student. Vrijdag naar Underworld in de Heineken Music Hall, samen met een flinke hoeveelheid vrienden en een flinke hoeveelheid geestverruimende middelen. Superintens concert. Eenmaal thuis om 5.00 bleek zich daar nog een flinke hoeveelheid alcoholische middelen te bevinden en na goed zoeken ook nog een iets minder grote hoeveelheid pepmiddelen. Dit alles zorgde ervoor dat ik pas om 13.30 in slaap viel, maar er om 17.00 weer uit moest om naar het volgende feestje van vriend F. te gaan. Toen het gezellig werd was de laatste trein al richting Amsterdam vertrokken met alle gevolgen van dien. Om zondagochtend 10.00 met de trein richting mijn ouders en ondanks 2 grote bakken cappuccino kon ik bij m’n ouders met moeite mijn ogen open houden. Dilemma; een stacker slikken met het risico dat ik straks niks van de afhaal-Vietnamees eet en zo mijn ouders het idee geef dat ik anorexia heb, of geen stacker slikken met het risico dat ik binnen een half uur in diepe slaap val en mijn ouders zo het idee geef dat ik niet goed voor mezelf zorg. De stacker dus. Na een half uurtje was ik weer enigszins klaarwakker en heb ik een perfect gezellige dag gehad en kreeg ik van m’n moeder een grote ingevroren bak boerenkool mee naar huis! Lekker! Vanavond hoef ik dus niet te koken en momenteel luister ik voor de tiende keer naar Rozalla: “Everybody’s freeeeeeeeeeeeeeeeeee to feel good!”

Dit vind je misschien ook leuk...

32 reacties

 1. Turntablizm schreef:

  Hahahaha Yeah Underworld @ HMH was DOPE
  en zaterdag @ I Love Techno, wederom :)
  Jammer dat ik je niet even ben tegengekomen @ HMH, maar ja mocht de pret niet drukken
  Kiss
  T.

 2. Phantomas schreef:

  Eigenlijk zijn je stukjes leuker om te lezen als het slecht met je gaat. Niet lullig bedoeld hoor. Meerdere schrijvers hebben daar last van

 3. Luna schreef:

  Van zo’n reactie zakt mijn broek af… werkelijk waar… empathie is je vreemd geloof ik Phantomas… het gaat al een paar maanden niet helemaal fantastisch met mij, is ook duidelijk uit mijn columns te lezen… en dan schrijf ik eindelijk eens iets POSITIEFS… dat ik blij ben dat ik leef… dat ik een leuk weekend heb gehad… dat ik vanavond boerenkool ga eten… en dan kom jij hiermee… thanx…

 4. Dean schreef:

  …cult! Rozalla….

 5. Turntablizm schreef:

  Oh ja Phantomas kan alleen maar genieten van andermans ellende?? zielig, heel zielig………

 6. Bemmel schreef:

  Tja, toch heb ik ook weinig boeken gelezen of films gezien die over gelukkige mensen gaan……..
  Doet niets af aan het prima stukje trouwens.

 7. DeanDreams schreef:

  …wat zijn gelukkige mensen…..??

 8. Tequilla schreef:

  Pff.. krijg een flashback. Gelukkig voel jij je okay, zo aan het feel-good-liedje af te leiden. Hey, maar ik ben zo benieuwd hoe het met jouw vetgevecht is. Ik zit namelijk zelf ook midden in de strijd tegen het vet (waarvan het lijkt alsof alleen ik zie dat ik er last van heb) (Ben ook gestopt met roken) Ga je het nog updaten?
  Have fun and feel good! I will ;-)

 9. Suffie schreef:

  GOTVERDRRRRR…!!!! Underworld!! Waarom wist ik dat niet??? Ik vreet uit frustratie mijn toetsenbu8099j 7888—hhhh9893=jbdrx56000767$^^^

 10. de humeurist:. schreef:

  Pas je wel op met al die rare middeltjes…hehe:)

 11. Eveline schreef:

  Dat zijn toch die pillen die je hebt gekocht om af te vallen? Die binnenkort verboden worden? Hmm, je hebt je zeker niet afgevraagd waarom? ik wens je veel plezier bij je eerste hartaanval, want daar steven je op deze manier wel op af. Die pillen da’s rotzooi, maar ws. weet je dat zelf ook wel….

 12. Suffie schreef:

  ~ik wens je veel plezier bij je eerste hartaanval~

  Kijk, voor dat soort uitspraken zou je gestenigd moeten kunnen worden…

 13. Patser schreef:

  Wat heb je een kutpubliek soms, Luna. Zouden ze dat zelf ook weten? Bij deze:

  Hee! jullie zijn eikels!

  (wie de schoen past enzo)

 14. Mariska schreef:

  op zulke commentaren (commentaars?), nee toch commentaren zit je toch niet te wachten? misschien wel omdat je bij iedereen wel ‘bekend’ bent… zou kunnen. Ennieweej… good 4U Luna, eindelijk een heerlijk weekend!

 15. Wybo schreef:

  en ik maar wachten op de lunsj.. nee da’s fijn… ~grom~

 16. Salsa schreef:

  Phantomas, als je het stukje aandachtig leest dan zou je kunnen concluderen dat het helemaal niet goed met ‘r gaat. De term escapisme schiet me altijd te binnen als ik dit soort verhalen hoor/lees. Pep, stackers, drank, boerenkool, al dan niet in overmatige hoeveelheden…

 17. Eveline schreef:

  Suffie: ik wens haar uiteraard geen hartaanval toe, dit was meer een sarcastische waarschuwing. Dat soort pillen is rotzooi. punt.

 18. Christiaan schreef:

  Als ik zou moeten kiezen tussen steniging of een hartaanval, kies ik het laatste.
  (Oh ja.. Stacker is lekker!)

 19. Pietje schreef:

  Wat een bekrompen leven heb jij..

 20. Suffie schreef:

  Misschien niet het juiste soort sarcasme, Eveline. Een beetje te belerend ook….!

 21. Suffie schreef:

  Misschien niet het juiste soort sarcasme, Eveline. Een beetje te belerend ook….!

 22. CK schreef:

  Snap de sarcasme wel, al was het wat te “plat” neergezet. Tuurlijk is dat niet goed, maar wat Luna al eerder schreef het is “niet allemaal echt”.. Toch? toch? toch?

 23. Eveline schreef:

  Bekrompen? Mwa.. Belerend? misschien wel. Helaas heb ik teveel meiden gezien die al het mogelijke doen om af te vallen, met als gevolg een kunstgebit op jonge leeftijd of een stoma waar ze niet meer van af zullen komen. En ja, dan loop je een allergie op tegen dit soort pillen, zeker als vermeld wordt dat ze vanaf januari verboden zullen zijn.

 24. miss bitch schreef:

  Nou zal ik het dan maar doen jongens?

  Luna, ik ben blij voor je dat je zo’n leuk weekend hebt gehad. Enne, chapeau voor de geraniums, op mijn werk denken ze nu dat ik een cursus tuinieren aan het volgen ben hahahaha!

 25. Hans schreef:

  Dat je verdorie een “flinke hoeveelheid geestverruimende middelen” nodig hebt om een concert van Underworld mee te maken is een regelrechte belediging!

  Ik heb helaas nog nooit zelf een liveconcert van Underworld meegemaakt, maar deze wel op TV gezien en op CD gehoord. De enige conclusie die ik daaruit kon trekken is dat tracks als Snake en Born Slippy zelf geestverruimend middelen zijn!! :-)

  Las overigens in de/het Parool dat de flesjes water 4 euro moeten opbrengen!

 26. ransporn schreef:

  Hans, 4 euro, zonder dop!

 27. jp schreef:

  Fraai pillenbeleid heb je Luna. Voor wie leef je eigenlijk: voor jezelf of voor je ouders? Als ze je log lezen hoef je nergens meer schijn voor op te houden. Dát voelt veel beter, lijkt me.

 28. Tuan schreef:

  Herkenbare situatie na een feest…

 29. Suffie schreef:

  Da’s een goeie, Underworld is op zich geestverruimend voldoende…. King of Snake en vervolgens beuken tot je met je kanus op Pluto zit….

  Eveline, wordt wakker. Die pillen zijn volgende jaar voor een driedubbele vergoeding op recept bij de apotheek verkrijgbaar….

 30. Dutchess schreef:

  Stackers..gotta love ‘em. Onderstaande is gecopy-peest van bodyvitaal.nl.

  Een van de belangrijkste echt werkende en vrij verkrijgbare afslankmiddelen is de natuurlijke vorm van efedrine. Dit middel kreeg de laatste tijd nogal wat kritiek te verduren. Het blijkt nu een ‘clean bill of health’ te hebben.
  Efedrine is een stimulerend middel dat is gemaakt om de effecten van de natuurlijke hormonen adrenaline en noradrenaline na te bootsen, waarbij ze voor bepaalde reacties van het zenuwstelsel zorgen. Efedrine heeft een beetje een ‘speedy’ effect op het lichaam.

  Efedrine komt voor in allerlei verkoudheids-en hoestmiddelen, maar ook in kruidenpreparaten die efedra of Ma Huang bevatten. Efedrine is vaak het belangrijkste ingrediënt van allerlei afslankpreparaten. Vaak in combinatie met cafeïne en/of aspirine.

  Omdat efedrine ook een dopinggeduide stof is en er in de loop der jaren veel is geschreven over de vermeende bijwerkingen (hartkloppingen en verhoogde bloeddruk), kreeg de stof een slechte naam.

  Uit onderzoek gepubliceerd in het gezaghebben wetenschappelijke tijdschrift The International Journal of Obesity, waarbij juist op de effecten van efedrine op het hart werd gelet, blijkt echter dat efedrinehoudende preparaten geen kwaad kunnen. In Amerika noemen ze dat ‘a clean bill of health’.

 31. Menno schreef:

  De Federal Drug Administration heeft alle gerapporteerde medische problemen na gebruik van Ephedrine-bevattende middelen op ee rijtje gezet, compleet met originele diagnoses, autopsie enz. Clean bill of health? Denk het niet… Redelijk veilig? Denk het wel.. En hier in Amerika mag het gewoon op de markt blijven. Wel duidelijk is op de FDA website is dat als je al hart- of longproblemen hebt je beter van de Ephedrine af kunt blijven… maar dat geldt ook voor roken, drinken, koffie, neuken, whatever..

  http://www.fda.gov/ohrms/dockets/00n1200/index.htm

 32. marije schreef:

  Toegegeven dat het in principe niet echt nodig is om bij de muziek van Underworld extra stimulans te gebruiken, is het toch wel erg fijn om met een pilletje (en 50 Euro aan water: dat gaat snel als het 4 euro per flesje kost- kan iemand mij uitleggen waarom ik voor dat bedrag het dopje er niet bij krijg?)in ieder geval al die mensen die om je heen op je tenen staan te springen aardig te vinden :-)). En ook die mensen die van die domme bekrompen commentaren geven!