web analytics

10

LUNA EN HET EINDE VAN EEN TIJDPERK

"M’n tong doet een beetje pijn", had ik ’s ochtends tegen de verkering gezegd.
"Oh, dat is niet zo best liefie", zei hij.

Pas in de middag herinnerde ik me dat ik die nacht had gedroomd over m’n tongpiercing. Dat ik hem eruit had gehaald en ‘m weer verkeerd om terug had gedaan. En dat dat niet lekker zat, omdat dan het grootste bolletje boven zat in plaats van het kleine bolletje. En toen moest ik hem weer omdraaien. In werkelijkheid is er helemaal geen verschil tussen het bovenste en onderste bolletje.

’s avonds was er ineens het besef; ik haal dat ding eruit. Voor altijd.
"Ik haal ‘m eruit", zei ik tegen verkering.
"Je hoeft ‘m er voor mij niet in te laten", zei de verkering.
"Oh, vind je het niet lekkerder met pijpen dan"?’, lachte ik.
"Liefie, ik vind alles lekker wat je doet."

Dus na 13 jaar draaide ik de bolletjes los en friemelde wat met m’n tong langs m’n tanden en door de rest van m’n mond. En ik voelde dat het goed was.

Ik had die piercing genomen tijdens m’n studenten- en stapperiode. En oh, wat vond ik het leuk als er mannen waren die ‘m dan zo stiekem zagen zitten en dan vroegen of ik een tongpiercing had en dat ik dan heel stoer m’n tong kon uitsteken en lief kon lachen en oh, wat vond ik het dan spannend als die mannen gingen fantaseren over tongzoenen of pijpen en oh, wat vond ik het heerlijk als mannen na afloop zeiden dat ik de eerste was die ze had gepijpt met tongpiercing. Was ik toch bij heel veel mannen nog ergens de eerste mee en oh, wat vond ik het een prettige gedachte dat ze me nooit meer zouden vergeten.

Ik geloof dat ik daar nu wel klaar mee ben.
Het einde van een tijdperk.

Over een paar maanden laat ik een klitpiercing zetten.

Dit vind je misschien ook leuk...

10 reacties

 1. janine schreef:

  Je clit vraagt er om!

 2. Honne schreef:

  Hahah, denk ik …goh nu gaan we het beleven, Luna wordt burgerlijk… en dan die laatste zin haha!
  Gelukkig ben je niet zo burgerlijk als mij! Piercings, tattoo’s zijn gewoon niet mijn ding, al vind ik ze (behalve als het overdreven wordt) wel leuk hoor.
  Mijn oudste van net 13 wil graag een navelpiercing, nu heeft ze er ook best wel een mooi figuurtje voor maar we hebben overlegt dat ze er zowiezo nog 2 a 3 jaar mee wacht.

 3. zesje schreef:

  Hopelijk een clitHOODpiercing dan Luna want met een clitpiercing heb je kans op verlies van gevoel en dat wil je niet.

 4. Minca schreef:

  Vooral die laatste zin, priceless!

 5. Leila schreef:

  @Honne: Alsof je burgerlijk bent als je geen piercings of tattoos hebt. Je bent burgerlijk als je dat denkt. Wat een denkverwarring.
  Hartstikke spannend natuurlijk, een voor altijd kaal kutje met een clitpiercing.
  Ook niet erg origineel.
  Ken een vrouw die nu geen gevoel meer heeft in haar clit. Dus…Luna, ga naar een HELE goeie zetter!!!

 6. janine schreef:

  Gevoel weg na klitpiercing?? Bij mij niet hoor! Ik gilde het uit de eerste weken. Voor mij persoonlijk heb ik meer gevoel gekregen en duren mijn orgasmes langer. Ik merk het als ik mijn piercing eruit haal!

 7. Michiel schreef:

  Ik zou nét tikken “Zoenen met een meisje met een tongpiercing is gewoon lekker”, tot ik in de lach schoot van je laatste zin. ;-)

 8. CiNNeR schreef:

  En het afsluiten van dat tijdperk, is voor de verkering waarschijnlijk ook een fijn plan ;) Of wil je met de clitpiercing een nieuw tijdperk starten?

 9. Honne schreef:

  @Leila Je hebt lezen en lezen, ik was bezig met een dolletje :-P .
  (Maar denk dat Luna dat toch wel door had ;-) )

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *