web analytics

15

LUNA ZIET DEEP DISH IN DE ARENA

Vorig jaar zei ik bij het verlaten van de vernieuwde Arena: “Ik ga nooit meer naar die ballentent.” Twee weken later stond ik er weer en wederom besloot ik dat het mijn laatste keer was. Afgelopen donderdag was ik er weer. Sommige dingen verdienen een derde kans. Maar geen vierde. Het blijft een ballentent, die hele Arena. Vroeger! Vroeger! Toen stond ik er elke week. Heerlijk te dansen op plaatjes van Madonna en Depeche Mode. Vroeger was de entreeprijs zeer acceptabel! Vroeger, toen liepen daar nog lekkere mannen! Vroeger hadden ze daar 2 plekken waar je je jas op kon hangen! Vroeger, toen kostte een biertje nog gewoon 3 piek, in plaats van 3 euro. Vroeger, toen kon je daar gratis naar het toilet en toen was een toilet ook nog gewoon een toilet! Nu keek ik bij het verlaten van de wc regelrecht in een pissende snikkel! Ik werd er een beetje misselijk van. Het klinkt allemaal heel gezellig en ruimdenkend om maar 1 toiletruimte te hebben, die zowel door mannen en vrouwen gebruikt wordt, maar het is niet mijn idee van een feestje. En fris is het al helemaal niet. Verder is de Arena voorzien van 1 trap die zo hoog en zo smal is dat ik blij was dat ik gympies aanhad. De andere trap heeft dan weer geen trapleuningen, dus het is beter om gewoon beneden te blijven. Maar Deep Dish draaide donderdag en ze draaiden erg lekker. Maar er echt inkomen deed ik niet. Ik irriteerde me. Er waren te veel mensen op de dansvloer, het was gewoon te druk en er liepen te veel mafketels rond. Gewoon te veel van alles. Als je aanpassingsvermogen achteruit gaat dan weet je dat je ouder wordt.

Dit vind je misschien ook leuk...

15 reacties

 1. Markies schreef:

  op zich kut dat de ambiance niet optimaal was. Maar je hebt wel Deep Dish gezien en gehoord! Hoe waren ze? Heb nog een aantal grote Mp3 fles van uitzendingen van hun op de engelse radio. echt super.

 2. verbal jam schreef:

  Ouder worden? Het kan natuurlijk ook zijn dat die Arena een ouwelullenclub geworden is en dat je daar gewoon nog niet aan toe bent… ;-)

 3. Rick schreef:

  Geen gezeik over ‘de leeftijd’ het kan toch een avond tegenzitten, of het is gewoon een ballentent geworden.

 4. Paul schreef:

  Een gezamenlijk toilet?
  Vast het idee van een man!

 5. CasaSpider schreef:

  Ik denk dat je ‘moeder-experience’ gewoon nog in je hoofd zat… :-)

 6. Marti schreef:

  Kwam ff kijken of je virtueel ook weer op was :-)
  En ff vertellen dat ik voortaan op /blabla zit, ’t is maar dat je het weet :)

 7. rogier schreef:

  ahh! de nieuwe arena is juist supervet! lekkere wijven daar. altijd wel in voor iets. leve de gemeenschappelijke wc dus! en je kunt er eindelijk ongestoord coke snuiven zonder dat van die alternatieve studententypes je het kot uit kijken. heerlijk! ha!

 8. Isabella schreef:

  Kijk, dat is dus precies waarom het daar niet meer leuk is.. Dat soort types.

 9. fran schreef:

  Die laatste zin van jouw Luna, die klopt!

 10. Mario schreef:

  Ik ken het gevoel.. Tja ook alweer 31!

 11. Mario schreef:

  Ik ken het gevoel.. Tja ook alweer 31!

 12. Kiki schreef:

  Verbal Jam heb gelijk. Als ze het al ok vinden om vrouwen en mannen in hokkie bij elkaar willen stoppen om te piesen en om 3 euro te vragen voor een biertje dan is het gewoon een ballentent geworden…..Alhoewel ik er binnenkort ook heen ga, dus de vooruitzichten zijn iets minder geworden ;)

 13. buurman schreef:

  Geweldig!

 14. marco schreef:

  Deep Dish in de Arena? Maar……Ronald Koeman dan?

 15. dipzjit schreef:

  De Arena is inderdaad een soort van luxe escape geworden; ik heb het 2x geprobeerd, maar elke keer klote-dj’s, lounge ruimte dicht en drank overpriced.

  Misplaats pretentieus gedoe daar, typisch voor Amsterdam anno nu: ruk.