web analytics

18

HET LAATSTE TABOE IN BED

Van een beetje bondage, rimmen, elektroshock-seks, trillende eenden of vibrerende aapjes tussen de lakens is niemand meer onder de indruk. En ach, dat je man het ook best wel eens lekker vindt om met een voorbinddildo in z’n kont geneukt te worden: moet kunnen. Een beetje wurgseks; ah joh, zolang er niemand écht stikt kan het een toegevoegde waarde aan je seksleven zijn. Nee. Het laatste taboe in bed is het slapen met een knuffelbeest! Althans, volgens de Viva dan. Want… deze week in de echte Viva én bij de online versie van de Viva een wedstrijd. Een wedstrijd waarbij je moet vertellen, in woord én beeld, over jouw knuffelbeest. En de inzender van het leukste verhaal en foto wint PloesiePoesie #069, Charles! Nu is het volgens Dr. Phil dus helemaal niet de bedoeling dat je als volwassen vrouw of man nog steeds met een knuffelbeest slaapt. Is volgens hem iets met geen verantwoording durven te nemen voor je eigen leven, niet volwassenen willen worden en het niet open willen staan voor een serieuze relatie. En nu ben ik het heel vaak met Dr. Phil eens, want hij zegt best goede en geinige dingen tussendoor, maar in deze knuffelbeer-kwestie is mijn antwoord: “Fuck you Dr. Phil.” Want ik schaam mij geenszins voor het feit dat ik al 31 jaar met beer in bed slaap. Ik schreef er 3 jaar geleden al over: ‘Mijn naam is Luna, ik ben 28 en ik slaap nog met een knuffelbeer. Hij heet Monks en Monks is een vriend. Ik hoef niet naar een praatgroepje, maar er zijn ex-vriendjes geweest die meer moeite met Monks hadden dan ik.’ En 3 jaar later, ik ben 31, slaap ik nog steeds met Monks. Zeker in tijden van ernstige stress, zoals een doodzieke kater die een nacht bij de dierenarts moet blijven, of in tijden van milde stress, een partner P. die voor z’n werk een nacht of 2 ergens anders slaapt, grijp ik nog altijd naar mijn knuffelbeer. Veilig. Mijn Monks voelt veilig. Als ik hem vasthoud dan kan ik, al is het maar heel even, terug naar een tijd waarin er nog helemaal geen ingewikkelde dingen gebeurden in m’n leven. Dus op volwassen leeftijd slapen met een knuffel, daar heb ik helemaal geen problemen mee. Maar seks met m’n knuffelbeer? Dát is pas écht mijn laatste taboe in bed.
Klik voor artikel.

Dit vind je misschien ook leuk...

18 reacties

 1. jan schreef:

  ik zou willen dat ik het zou durven, slapen met een knuffelbeer. maar ja, man van middelbare leeftijd hè . . .

 2. Janssen schreef:

  Aan Dr.Phil besteed ik geen tijd,zie alleen soms het eind,waarop hij steevast zijn vrouw aan het handje heeft,tenminste,neem aan dat het zijn vrouw is, want het is steeds dezelfde!:):)
  Altijd gedacht;Laat Dr.Phil maar lullen,dat denk ik nu dus ook,want de man boeit me voor geen meter!!:):)

 3. chell schreef:

  Ik ben chell, 28 jaar en ik slaap lekker ook met een knuffelbeest! Heerlijk :) En ik ben niet van plan er ooit mee op te houden. Lekker puh! :P

  Wat is dat toch altijd, dat volwassenen geen kind meer mogen zijn. We zouden allemaal eens wat vaker weer kinder moeten zijn, dat zou de wereld een stuk vrolijker maken!

 4. Eveline schreef:

  Het ligt er wel een beetje aan hoe en wat. Hier in de UK hebben we er net weer een Big Brother op zitten, en een van de latere kandidaten was Jonty, een volwassen man, nog maagd, die een hele groep knuffels bij zich had waarmee hij niet alleen sliep maar ook speelde. Het was een tikkeltje eng, eerlijk gezegd. Vooral ‘Monkety Tonkety’, een aapje, kreeg van hem een enge lage stem en was vooral sarcastisch en soms zelfs agressief bezig….

  Een andere kandidaat, Gerry, de standaard homo die in ’t huis moest, had ook een teddybeer, Freddy, die hij af en toe een leuk leren setje aantrok en met wie hij zat te knuffelen, maar op een of andere manier kwam dat een stuk natuurlijker over…

  Het verbaast me dat Freddy en Monkety Tonkety nog niet in de winkels verkrijgbaar zijn…

 5. henkbovekerk.nl schreef:

  Leuk verhaal. Ik slaap niet met een knuffelbeer. Mijn buurjongen had wel een knuffelbeer. We denken dat hij nog maagd is. Ik had vroeger een knuffelzeehond en hij heette Siebert. Siebert is niet meer. Ook had ik Pop. Die ligt nog bij mijn ouders op zolder. Onder het stof. Alleen.

 6. besje schreef:

  En groot gelijk heb je Luna! Ik slaap ook al 22 jaar met mijn knuffel ‘Beerrie’, niets aan veranderen!

  Groetjes besje

  ps. Dr. Phil snapt wel meer niet!

 7. Maurice schreef:

  Ik ga hier woorden aan vuil maken, maar gezien de omvang van je borsten, zou ik me aanmelden als knuffel.

  Gewoon om te plagen. hahahahahaha

 8. Rolandow schreef:

  Misschien je tekst nog even aanpassen?

  “Charles is going to be a price for Viva Magazine, so he cannot be sold.”, maar 5 zinnen later staat er “If you want to buy him, please send me an e-mail”.

 9. Virginie schreef:

  Het zal wel aan mij liggen, maar ik snap a) niet zo goed hoe dat zou moeten, seks met een knuffel, en b) al helemaal niet hoe dat bevredigende seks zou moeten zijn… Laat dat dus maar mooi een taboe blijven, wel zo vielig voor alle knuffels ter wereld ;-)

 10. seriouzz schreef:

  opblaasknuffels met gaten op de juiste plaatsen? straks heb je mensen die met ploesiepoesies sex hebben!!!!

 11. patchwork schreef:

  De 1 grijpt naar de slaappillen of de drank, de ander naar een knuffelbeer- wat is nou gezonder.

 12. Buurman M schreef:

  Hahah goed man. Is Monks nog niet uit elkaar gevallen? Heb je dat doekje ook nog trouwens? :)

 13. Marloes schreef:

  Loep Loep groet Monks!

 14. esther schreef:

  Rimmen???

 15. Ben schreef:

  Hahaha! Nee, dat lijkt mij ook niets, sex met de knuffel. Maar ehm, hoe zit het met Monks? Is die al aan de scharrel dan? Je gaat mij toch niet vertellen dat je hem knuffelsex ontzegt he!!!

 16. henk de boef schreef:

  Ja Esther, rimmen.

 17. Bite Me schreef:

  Nou dan zal ik er ook maar eerlijk voor uitkomen….ik ben Bite Me ik ben 30 jaar en slaap nog steeds met Pim het roze knuffelkonijn!

 18. Joyce schreef:

  Ik slaap al jaren met Gans (vriend van kikker). Hij is niet alleen mijn knuffelgans maar ook mijn adviseur aan bed. Als er weer eens een man bij mij in bed lag, dan vroeg ik altijd eerst aan Gans wat hij ervan vond. Dat vonden mijn bedpartners altijd raar. Ik vrees dat dr Phil ook hier zou concluderen dat ik geen verantwoordelijkheid voor mijn eigen leven durf te nemen.

  Fuck dr Phil! (over sekstaboes gesproken :))

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *