web analytics

9

LUNA BLIJFT ZIEK

Ik dacht er echt met twee daagjes in bed vanaf te zijn. Het wordt alleen maar erger. Ik ben zo slap als wat. Ik word er nu ook nog eens bloedchagrijnig van. M’n lijf moet het gewoon doen en graag precies zoals ik het wil. Ik heb sinds vrijdag alleen maar in m’n bed gelegen. Daarom heb ik mijn bed verplaatst. Niet naar een andere kamer, maar een paar kilometer verderop. Omdat ik mezelf ervan verdenk lichtelijk overspannen te zijn heeft vriendin I. me liefdevol opgenomen in haar huisje. Thuis zat ik namelijk alleen maar naar m’n computer te staren en te balen dat ik niet in staat was om te werken, of te koken, of op te ruimen, of boodschapjes te doen. Nu heb ik echter gisteren ontdekt dat boodschapjes doen ook mogelijk is via internet. Bij Max Foodmarket heb ik gisteren online m’n boodschapjes besteld. Nu had ik zelf alleen maar behoefte aan sinasappelsap, beschuitjes met kaas en een kopje kippensoep, maar de katten moesten een blikkie. Nog geen 2 uur later kwam een mannetje alles brengen. Pinpas erdoor en klaar! De boodschappen bij Max Foodmarket zijn zelfs goedkoper en ze hebben meer producten dan bij het AH-filiaal bij mij om de hoek! Daarnaast was het mannetje bereid om het kratje ook naar de eerste verdieping te dragen. Maar de komende dagen maak ik gebruik van de boodschappendienst, de kookdienst en vooral de gezellige dienst van vriendin I. en de buurman voert mijn katten. Het is heerlijk om vertroeteld te worden, maar van mij mag het snel over zijn. Ik moet namelijk dingen doen.
www.maxfoodmarket.nl

Dit vind je misschien ook leuk...

9 reacties

 1. Gizmo schreef:

  Beterschap Luna !!!
  Maareuh… Partner P. heeft je toch hopelijk ook beterschap gewenst of je zeker wel extra aandacht gegeven zodat je snel weer de oude bent, want hem kom ik niet tegen in je verhaal :o)

  Grtz Gizmo

 2. kj schreef:

  Beste Luna,

  Geef elk verzet tegen deze persoonlijke toestand op. Alleen een volledige berusting met de huidige stand van zaken kan een vorm van verlichting brengen. Met het accepteren van al je negatieve gevoelens over het leven en je lichamelijke conditie ontstaat er tegelijkertijd weer ruimte voor positieve gevoelens. En als dit alles ook niet helpt, dan draai je je nog een keer om en vervloek je gewoon het ellendige menselijk leven. Sterkte!!

 3. jeroen schreef:

  Nou Luna, volgens mij is dat internetsupermarktje van je, net als alle andere winkels, op maandagmorgen gesloten. Ik kom namelijk niet op hun site terecht!? Gaat het trouwens al weer wat beter? Groeten aan vriendin I.

 4. Wicky de Viking schreef:

  Zo, Lun, je bent nogal blij met Max, dat je er reclame voor gaat maken, zal Dick de Groot blij mee zijn. Beterschap meid

 5. Yorus schreef:

  Lieve Luna,

  ik hoop dat je je inderdaad snel weer beter gaat voelen. zoals Kj al schreef, het process vna je beter gaan voelen, zit voor een groot deel tussen je oren. netzoals ziek worden. Behalve als je simpelweg teveel van jezelf (je lichaam) hebt gevraad. ease down, geef t effe de tijd, dan kun je weer klappen!

  sterkte!

  Joris

 6. Suzanne schreef:

  Hoe oud we ook zijn, hoe volwassen we ook worden als we ons ziek, zwak of misselijk voelen willen we gewoon vertroeteld worden (of dat door mams, vriendin of vriendlief is doet niet ter zake als deze personage maar vol in zijn/haar verzorgende rol opgaat). Er moeten sinaasappeltjes geperst worden en stripboeken gehaald, kippesoep en de hele dag films. Pas dan kun je je beter voelen. Kheb zelf ook een I gevonden voor mijn snotneus en algemene lamlendigheid (kheb alleen nog geen honderdje gevonden…)

 7. Ed schreef:

  Nee, als je echt lichtelijk overspannen bent moet je helemaal geen dingen gaan doen.
  Duik eens de natuur in, neem een warm bad, lees een boek of staar ’s avonds gewoon eens naar de hemel en verwonder je over het feit dat er verder geen planeet met leven te vinden is….

 8. Maschax schreef:

  De natuur in? Weet je hoe koud het is buiten? Ik breng mijn dip het liefst door in een dikke pyama en met dikke sokken, dicht bij de verwarming met een kop warme thee/(chocolade)melk.
  Maar vertroeteld worden en aandacht wil ik wel, net als een warm bad, een boek lezen of nietig naar de hemel staren, zoeken naar mijn lievelingsster.
  Luna beterschap, en ga vooral door met het laten vertroetelen van jezelf!
  Enne Suzanne… jij vindt geen honderdtje, jij vindt andere dingen; Belgische francs, eendjes, de weg terug naar de auto… :-). Weer een positief punt om aan te denken voor het slapen gaan! X

 9. Maschax schreef:

  sorry, honderdje..