web analytics

18

LUNA EN DE GOOCHELAAR

Er komt natuurlijk altijd een moment op zo’n weblogmeeting dat je denkt; wat doe ik hier. Dat je je afvraagt wie al deze mensen zijn en vooral wat jij daartussen te zoeken hebt. Dat je het eigenlijk een goed moment vindt om naar huis te gaan. Net een beetje aangeschoten. Maar niet dronken. Om een uur of 1.00 vond ik het mooi geweest gisteren, in de Florin in Utrecht. Maar net op dat moment, na mijn laatste slokje bier, stond er ineens een goochelaar voor me. Een weblogger met trucjes. “Neem een kaart in gedachten”, zei hij. Dat deed ik. Ik dacht heel hard aan de schoppen vrouw. “Als je het weet ga ik met je trouwen”, zei ik. En hoe hij het deed, deed hij het, maar hij haalde die schoppen vrouw uit het stok kaarten vandaan. “Jesus”, zei ik. En hij had nog veel meer trucjes. Trucjes met kaarten en balletjes en nog meer kaarten. Ik vond het briljant. En in een poging om de trucjes te doorgronden, ging ik op z’n vingers letten. Fuck die kaarten, de truc zit ‘m in die vingers. Maar al snel raakte ik een beetje afgeleid. Ik bedoel, als een man dat soort dingen met zijn handen kan, dan ben ik in gedachte al heel snel met heel andere dingen bezig. Ik was diep onder de indruk. “En kan je ook lekker Surinaams koken? Soato soep bijvoorbeeld?”, vroeg ik tussendoor. Dat kon-ie. Zucht. Soato soep. Diepe zucht. De goochelaar knoopte vervolgens 2 sjaaltjes aan elkaar en duwde de knoop richting mijn décolleté. Daarna trok hij aan de uiteinden van de sjaaltjes en, hocuspocus, tussen de sjaaltjes zat ineens een roze BH geknoopt. Geweldig! “En hij kan ook nog piano spelen”, hoorde ik even later. Ja. Dat was nou net te veel voor me. En goed vingerwerk én kunnen koken én kunnen pianospelen. Het was de hoogste tijd voor Luna om een trein te pakken. Toen ik thuiskwam vroeg P. waarom ik geen BH aanhad.
www.sudesh.nl

Dit vind je misschien ook leuk...

18 reacties

 1. Victor schreef:

  Ik ken die gozer, die Sudesh.
  Ik heb hem wel eens in een uur 25 biertjes weg zien toveren.

 2. Richard schreef:

  Roze??? Grinnik

 3. Kaat schreef:

  Ik denk dat als ik Sudesh’ site lees, ik wel een idee heb waar die bh is gebleven Luun, je hebt er i.i.g. een grote fan bij!

 4. Nox schreef:

  Ja, ik heb gehoord wel 26 cm!
  In normale toestant al.

 5. Jonathan schreef:

  Wat een player he, haha

 6. karin schreef:

  En ik dacht ook nog dat ie veeeeel ouder was maar het is OOK nog een broekie! ;-)

 7. ChocLot schreef:

  Goh, was jouw bh ook al roze? ;-)

 8. Liesbet schreef:

  Haha, geweldig!

  (PS: Je hebt een schrijffout staan; tweede regel, afvraagd moet afvraagt wezen. Sorry voor mijn bemoeialligheid, maar dat is nu eenmaal iets waar ik mij niét kan tegen verzetten. :-))

 9. Luna schreef:

  Ja! Jesus! Ik heb net een nieuwe pc en ik heb nog geen spellingscheck op mijn Word zitten, maar wel een kater… of mischien inmiddels alweer dronken… vandaar de spelfout… :-)

 10. bliss schreef:

  hocus pocus paf. leuk stuk!

 11. Jan schreef:

  Heb je gezien wat sudesh op z’n site schrijft?

  Luna en de rest
  Vandaag heb ik haar ontmoet. Luna. Van Maanisch.com. Een enorm geweldige vrouw. Weet wat ze wilt. Heeft een eigen mening en een eigen wil. Dat mag ik wel. Ik kende haar log al wat langer en ik wist waar ze mee bezig was. Maar nooit dufde ik te reageren omdat Luna, God is.
  Maar op zo’n weblogmeeting leer je elkaar pas écht kennen. Behalve dat ze er leuk uitziet (dat brilletje doet het ‘m) heeft ze nog een supergave log en is het vooralsnog dé ideale vrouw. Écht hoor.
  Voor mij, althans.

  Webkim heeft d’r tijd gehad. Luna is de bomb.

  03.48 | Sudesh | Al dertien reacties

 12. Funxiun schreef:

  Overigens…
  De ontvoering naar de afwerkplek staat op
  mijn log.

  R.

 13. Jan F. (de) schreef:

  Herstel! Daar waar ik in een eerder reageersel RTL4 schreef, moet dat SBS6 zijn… (ja ik ben jaloers)

 14. 10e schreef:

  @liesbet: wezen zijn kinderen zonder ouders

 15. Liesbet schreef:

  Ik ben Belgisch, zijn mijn zonden nu vergeven?

 16. Kikkertje schreef:

  Sjeezus. Draag jij een BH?

 17. Suffie schreef:

  Weet dat ik naast gitaar en toetsen ook een tijdje saxofoon heb gespeeld. Qua vingervlugheid voegt dat weinig toe, maar van dat likken aan dat riet doe je een enorme kaak- en tongbeheersing op..

 18. Kange Lees schreef:

  Weer zo iets leuks, de link naar de goochelaar van januari 2005 was een prettige verrassing, hij schrijft heel leuk vind ik.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *