web analytics

16

LUNA GENOMINEERD VOOR BLOGGER VAN HET DECENNIUM

Ik geloof het zelf nog niet helemaal, of eigenlijk wel, want het stond écht in het persbericht dat ik net binnen kreeg! Ik ben door de Stichting Dutch Bloggies genomineerd voor Blogger van het Decennium!!! En ik sta daar niet tussen de lulligste andere bloggers, dacht ik zo! En het allermooiste is ook nog; dit jaar log ik bijna 10 jaar, om precies te zijn op 15 april! Wat een geweldig cadeau, deze nominatie!

De andere 4 genomineerden:
Dominique Weesie (Geenstijl.nl)
Henk de Hooge (DutchCowboys.nl)
Martine de Jong (10e.nl, Recensiekoning.nl)
Wim de Bie (Bieslog.vpro.nl)

Het persbericht: KLIK

Ik ben trots.

Dit vind je misschien ook leuk...

16 reacties

 1. Moeder Luna/Vader Luna schreef:

  Wij ook XX!!!

 2. Pauline schreef:

  Gefeliciteerd!

 3. Johannet schreef:

  En terecht.
  Van harte van harte.

 4. Doinja schreef:

  En terecht! Van harte gefeliciteerd!

 5. H.IJ schreef:

  Zonder jou geen bloggen!!! Gefeliciteerd!!!

 6. Yvonne schreef:

  Terecht!

 7. cassje schreef:

  wouw super! gefeliciteerd:D

 8. Esther schreef:

  Whoa. Het is lang geleden dat ik je gelezen heb, maar ik herkende je naam meteen uit de genomineerden. Nu op naar de winst, gefeliciteerd en heel veel succes!

 9. Swampy schreef:

  Where can we vote?! How?! When?! We can obviously leave the “who” and “why” out of the list!! :-)

 10. docter_dudz schreef:

  Lieve Luna,

  vroeger was ik een trouwe reaguurder en heb ik genote van je blogs. Ben helaas de laatste paar jaar niet meer actief geweest in het lezen zowel als het reageren. Maar ga dat vanaf nu veranderen……doc leest Luna dus weer

 11. Buffel schreef:

  As a matter of fact… door dat persbericht kwam ik hier terecht… Nog even afgezien van de vraag hoe ik eigenlijk bij het persbericht kwam, maar goed… Heb net een paar van je blogs gelezen, en eigenlijk vind ik nu al dat je die award in de wacht moet slepen. Het wordt denk ik wat lastig om 10 jaar blogs in te halen, maar ik kom zeker terug, want raar maar waar: ik moet altijd lachen om humor, en van lachen word ik vrolijk! En wat een productiviteit, humor en scherpte! En waarschijnlijk hebben je blogs nog veel meer mooie eigenschappen, maar ja… ik ben nou eenmaal niet zo spitsvondig, en dus geen blogschrijver. Of blogger. Daarbij heet 1 van m’n 2-ling dochters Luna, dus ik heb m’n keuze gemaakt!
  Helaas, ik zit niet in de commissie…

 12. Farine schreef:

  Gefeliciteerd Luna. Geenstijl .nl staat er ook bij. Ik hou van omdraaiers. Steengeil.nl Maar jij bent toch de beste!

 13. Josine schreef:

  Goed gedaan! Duim voor je!

 14. patchwork schreef:

  Hartstikke verdiend!

 15. Micheline schreef:

  Goed zeg! Absoluut verdiend!

 16. Olaf schreef:

  Een bespreking op BNR nieuwsradio was voor mij de reden om eens langs te komen en te neuzen. . . . .
  Genieten meid, met volle teugen en grote gulzigheid!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *