web analytics

2

LIDL, LOBSTER BOY & LAMBALLEN

beginpaginatotaal

IMG_8778
Het is ongelooflijk, maar we hebben alle 3 uitgeslapen tot 10:00. Niet zo heel gek, want we lagen er pas om 1:30 in. We gaan even boodschappen doen bij de LIDL.

IMG_8779
Deze knapperd gaat ook mee.

IMG_8780
Hier word ik heel blij van! Een bloemkool en een rode kool voor 49 cent per stuk! WOW!

IMG_8783
Is het spannend S.?

IMG_8797
YEP! American Horror Story is weer begonnen en de eerste aflevering is alweer te bekijken via de stream!

IMG_8798
Ik heb de vorige seizoenen niet helemaal meegekregen, maar dit seizoen gaat het over een freak-circus en alle beelden zijn eye candy. Mooi en spannend.

IMG_8806
Al vraag ik me af of sommige scenes wel geschikt zijn voor meisjes van 14. Dit is lobster boy.

IMG_8808
En lobster boy kent trucjes.

IMG_8815
Wat wil je met zulke vingers?!

IMG_8816
Hahahaha! Geweldig bedacht dit (a dirty mind is a joy forever).

IMG_8823
De rest van de dag en avond lamballen we op de bank en kijken we naar Penny Dreadful (ook een horror-achtig iets) (heel spannend) (vind dochter S. leuk). Ik lees verder in het boek Helweek en krijg er steeds meer zin in (al moet je zo’n #helweek dus eerst een paar weken voorbereiden, hahaha).

Dit vind je misschien ook leuk...

2 reacties

  1. patchwork schreef:

    Helweek? Is dat een week offline, niet eten, niet praten enzo? je maakt me nieuwsgierig!

  2. patchwork schreef:

    Oké, na update…. ik zou wachten met helweek tot de wintertijd in is gegaan… scheelt toch een uur en anders raak je extra in de bonen. Misschien doe ik wel mee, mijn tv heeft ´t nu ineens toch begeven (al kan ik op de laptop ook kijken natuurlijk).

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *