web analytics

10

LASERLUNA

"Ik ben best wel een beetje zenuwachtig", zeg ik tegen de dame die m’n schaamhaar gaat weg-laseren. "Ah joh, dat hoeft helemaal niet", zegt ze. Ze laat me plaatsnemen in een tandartsstoel met witte handdoeken eroverheen. Naast me staat een intimiderend groot apparaat. Formaatje wasmachine. "Het voelt voor jou misschien een beetje ongemakkelijk, maar ik heb al enorm veel vrouwen behandeld en we zijn vrouwen onder elkaar toch?” Eh, nou, dat zal dan allemaal wel, ik vind het toch niet echt heel gezellig om me in het bijzijn van een vreemde uit te kleden. Maar wat moet, dat moet en ik even later lig ik in volle glorie op de witte handdoeken. "Kijk", zeg ik en ik wijs richting m’n lies, "moet je zien, die bultjes, dat kan toch niet, dat is toch lelijk, ik heb me vanmorgen geschoren en nu alweer dit!" "Over iets meer dan een half jaar ben je daar voor altijd vanaf en dat is zo fijn!", zegt ze vrolijk. "Heb je het zelf ook laten doen?", vraag ik. Gedeelde smart is immers halve smart. "Ja, ik moet nog 1 behandeling”, zegt ze, “en ik ben er ontzettend blij mee.” "Nou, ik kan niet wachten", zeg ik, "dus kom maar op met dat apparaat." En na het aanbrengen van wat geleidingsgel begint de laserdame met de IPL-behandeling. "Voel je dit?", vraagt ze terwijl ze een keertje flitst. "Nee, eigenlijk niet echt", zeg ik. "En dit?", vraagt ze na het apparaat waarschijnlijk een tandje hoger te hebben gezet. Ook niet echt. En het is niet dat ik zo’n ongevoelig kutje heb, want normaal gesproken hoef je er maar naar te kijken en ik kom al klaar, dus daar kan het niet aan liggen. "Nou, dat is dan mooi", zegt de laserdame en ze flitst vrolijk een eindje verder. Pas op m’n schaamlippen zelf heb ik zoiets van; nou, echt lekker is anders. Maar het gevoel is prima te doen. En na 5 minuten blijkt de hele happening alweer voorbij. "Was dat het?", vraag ik. "Ja, dat was het", zegt ze. "Nee!", roep ik verbaasd. Maar dat was het echt. "Ik ga het echt iedereen aanraden", zeg ik. Ik zag er zo tegenop en ik was zo bang dat het ontzettend pijn zou doen, maar het is dat ik weer 6 weken moet wachten tot de volgende behandeling, anders was ik morgen al gegaan.

www.laviekappers.nl

Dit vind je misschien ook leuk...

10 reacties

 1. Maakte die laser ook een geluid zoals de star wars zwaarden?
  Was getekend

 2. lin schreef:

  En hoeveel kost nou zo’n behandeling?

 3. Nina schreef:

  Wat zullen ze blij zijn met zulke goede reclame!!! ;)

 4. Luna schreef:

  @lin: Het is 99 euro per behandeling… 6 tot 10 keer… en dan klaar… for ever and ever!

 5. Paul schreef:

  En wanneer krijgen we het resultaat te zien?
  :-)

 6. janine schreef:

  Vrouw wat fijn om te horen. Hou ons op de hoogte!! Na vele enge verhalen over onstekingen en kutbulten blij te horen dat het allemaal wel mee valt!! Joehoe op weg naar het kale!!

 7. Marina schreef:

  Een half jaar! Je geduld wordt wel op de proef gesteld… Maar dan heb je ook wat. Of eigenlijk niets. :-)

 8. Suffie schreef:

  Ik krijg van alle kanten het advies om m’n ogen te laten laseren, maar ik kan toch niet om het idee heen dat die wimpers toch ergens goed voor moeten zijn.

 9. Gerdje schreef:

  Hey Luna, sorry dat ik me er zo tussen gooi, maar ik wou je iets vragen: ergens eind aug, begin sep heb ik je een mail gestuurd om 2 look-a-likes en 2 dekentjes te bestellen. Zou je eens kunnen checken of je m’n mailtje ontvangen hebt? Het gaat over m’n ragdolls Fester en Pongo. Als je het hebt gekregen maar er nog niet aan toe bent gekomen te antwoorden, helemaal niet erg, dan weet ik dat en in het andere geval weet ik dat ik je een nieuw mailtje moet sturen, muchas gracias xx

 10. daphne schreef:

  Ik hoop voor je dat het gaat lukken. Ik heb 5 behandelingen gehad en t bleef toen al niet helemaal weg. Nu 5 jaar later is het er weer gewoon allemaal, wel wat minder maar heb dus weer last va die rode bultjes… Mar misschien zijn wel alleen bij mij zo hardnekkig ;)
  Leuk blog trouwens, kom voor de eerste keer kijken ;)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *