web analytics

43

LUNA WIL GRAAG EEN STREEPJE VOOR

Een half jaar geleden heb ik een lijstje met 3 dingen opgesteld die ik ooit wilde, maar nooit durfde. Dingen die ik moet doen. Dingen waar ik de rest van m’n leven nog wat aan heb. Dingen die allen de onderliggende gedachte hebben; mens durf te leven! De eerste was een tatoeage op m’n pols. Die zit er inmiddels en die laat ik ook nog wel even zitten. Het tweede is het halen van m’n rijbewijs. Ik ben inmiddels 34 en een rijbewijs bezitten is misschien toch wel handig voor de toekomst, al heb ik nu een niet-drinkende man met auto in m’n bezit. Dat rijbewijs kan nog wel even wachten dus. Het derde ding op m’n lijstje is het volledig thermisch en permanent laten laseren van m’n schaamhaar. Sommige mensen zijn allang blij dat ze elke ochtend überhaupt weer wakker worden, maar ik wil de rest van mijn leven graag elke ochtend wakker worden met een glad kutje. Dat gedoe met scheermesjes ben ik namelijk helemaal zat. Je scheert je, je bent blij, je doet naakt een dansje door de slaapkamer, je man is blij en een paar uur later loop je weer met bultjes, jeuk en stoppeltjes tussen je benen. Je blijft aan de gang. Het is water naar de zee dragen. Een hele toestand. Daarnaast ben ik in de meeste van mijn handelingen ietwat lomp, manisch, ongeconcentreerd en ongecontroleerd en die eigenschappen in combinatie met een scheermesje en je meest gevoelige lichaamsdelen zorgen gegarandeerd voor problemen. En die problemen kunnen volledig worden geëlimineerd door een paar IPL-behandelingen. En wat is nou 6 tot 10 keer pijn lijden als je er een leven lang plezier van hebt? Dacht ik. Er is namelijk een klein probleem. Ik heb iets met kappers. Of eigenlijk juist helemaal niets. Ik kan er niet tegen dat ze aan me zitten, dat geouwehoer tussendoor, het maar lijdzaam ondergaan van de knipbeurt en dan maar afwachten of ze doen wat je zelf in gedachten had. En een dame met een IPL-laserapparaat in haar handen is eigenlijk de grootste kutkapper van allemaal natuurlijk. Vanmiddag ga ik voor m’n eerste afspraak.

Dit vind je misschien ook leuk...

43 reacties

 1. Cindy schreef:

  Ik heb gehoord dat het vreselijk pijn doet! Succes vanmiddag dan maar.

 2. Honne schreef:

  Ik ben er ook 1 die het niet zou durven, maar er zit ook nog eens een flink prijskaartje aan vast dus ik houd het maar op scheren en mij ergeren aan stoppels en jeuk.
  Schijnt dat het aanvoelt alsof ze flink met elastieken ertegen aan petsen…dus succes!!!!!
  Op mijn lijstje staat ook om ooit mijn rijbewijs eens te gaan halen en verder om mijn ogen een keer te gaan laten liften ( maar ik durf gewoon nog niet!!!)

 3. Marloes schreef:

  Zet ‘m op, meid. Ga ervoor!

 4. Luna schreef:

  @Honne: Ik gebruik altijd van die Wilkinson Intuition-mesjes en die kosten 4 euro per stuk. Je doet 2 weken met 1 mesje. Dat is dus 104 euro per jaar, plus nog dan elk jaar 2 van die scheerhoudertjes van 10 euro per stuk is zo’n 125 euro per jaar. Ja, en laseren is 100 euro per behandeling en dat moet dan tussen de 6 en 10 keer… Maar de ellende is dan na een half jaar voor de rest van m’n leven voorbij… En minder ellende, minder stress, dus minder stresspillen slikken, minder lang onder de douche, dat is weer waterbesparing, ach, dat geld heb ik er zo uit!!

 5. artgrrl schreef:

  Luna je zegt net zelf dat je 34 bent maar je wilt een kut van een meisje van 12??? waarom? ‘Het is hygienischer’ vind ik zo’n kutargument, ik heb haar weg laten laseren bovenaan m’n bovenbenen dicht tegen m’n schaamlippen aan maar hoe dichter bij hoe vreselijker het pijn doet, geen aanrader om alles weg te laten halen.

 6. Luna schreef:

  @artgrrl: Ik ga niet voor alles weg, maar voor een streepje voor… En niet omdat het hygiënischer is, maar omdat ik het geil vind… En een slipje waar aan de zijkant schaamhaar langs piept, vind ik niet geil…

 7. angelique schreef:

  Sterkte, doet best zeer namelijk.

 8. Aukje schreef:

  Ik doe het je niet na, sterkte!

 9. artgrrl schreef:

  @Luna, uitpiepende stukjes vind ik ook maar niets, ik hoop dat de pijn meevalt!

 10. nienke schreef:

  ik wist niet eens dat dat kon!
  en nu moet ik, terwijl ik aan die stoppeltjes krab, na gaan denken over of ik dat dan ook wil, nu ik weet dat het kan.

 11. Menno Nicolai schreef:

  Het verlangen naar een rijbewijs begrijp ik wel …

 12. Luna schreef:

  @nienke: Uiteraard schrijf ik morgen/vanavond een uitgebreid verslag over mijn bevindingen!

 13. darja schreef:

  oef, sterkte! en we zullen maar niet heel hard roepen om foto’s, net zoals na het stukje over je nieuwe montuur, haha! en waar blijft die foto eigenlijk?

 14. Chantal schreef:

  Ik ben er ook mee bezig. Ik doe alleen geen IPL, maar ik doe de diode laser (schijnt effectiever te zijn). De pijn valt mij alles mee. Moet wel zeggen dat het minder effectief is dan ik had gehoopt. Terwijl ik de ideale klant ben (lichte huid en donker haar). Ik heb nu 8 behandelingen gehad en ik heb wel grote kale plekken, maar moet nog steeds scheren. Als ik na 10x laseren nog niet kaal genoeg ben ;) wil ik IPL proberen. En die mensen die zeiken over “dat haar zit er toch niet voor niets” je hoofdhaar groeit toch ook niet voor niets en die mensen gaan toch ook gewoon naar de kapper?! Het heeft idd niets met hygiëne te maken, het is gewoon geil. En als je bij een kale kut aan een kinderkut denkt -dan- is er volgens mij iets mis met je! Just my 2 cents…

 15. Waar is mijn titel gebeleven?!?!?!

  Was getekend

 16. Luna schreef:

  @Van de Pot Gerukt: Morgen! Morgen! Morgen een live-verslag van de ervaring, maar dan niet zo live :-)

 17. marijke schreef:

  Ik ben benieuwd!

 18. MARIA schreef:

  Ook meteen ROOD laten verven dat streepje !!! :-)

 19. mentha schreef:

  Succes! Vriendin van me is er ook mee bezig en ze zegt at het pijn doet. Maar ja, ‘wie mooi wil zijn moet pijn lijden’, ‘pijn is fijn’ etc. etc. Maar ‘jeuk is leuk’ geloof ik niet in!

 20. jojootje schreef:

  Kijk je wel goed uit?
  Ik heb laatst een logje gemaakt naar aanleiding van het laseren van een vriend van mij. Dat is flink mis gegaan.
  Was wel niet in de schaamstreek, maar wel waar het gevoelig is.

  lees hier meer: http://www.jojootje.nl/?p=835

 21. Paul schreef:

  Nou have fun en ehhh http://smoothyclub.org/ :-)

 22. dre schreef:

  kun je misschien ook gelijk je aars laten bleken!

 23. kim schreef:

  ik vind dat krabben juist heerlijk!

  :-D

  *krab krab krab* B-)

 24. Cindy schreef:

  Epileren is the magic word… Maar goed, dit is natuurlijk (hopelijk) veel effectiever. Nu je rijbewijs nog, kun je de stresspillen die je uitspaart met het laseren van je schaamhaar ZEKER voor gebruiken. ;P

 25. berta schreef:

  Hè ja, epileren… ik heb drie jaar geleden in India mijn hele lichaam laten harsen… inclusief ochtels en genitalién dus. Viel goed te doen.
  maar sinds een jaartje ben ik weer “back to the seventies”.. vriendje vond het een harige verrassing.

 26. KNAL schreef:

  Erg herkenbaar wat je over kappers zegt (nee van streepjes enzo heb ik geen verstand). Dat suffe gezanik aan mijn hoofd zorgt er iedere keer voor dat ik dit noodzakelijk kwaad maar weer uitstel…

 27. san schreef:

  Scheren, vreselijk! Ik kan ook niet tegen de jeuk. Harsen bevalt met wel goed, met ouderwetse Folay ontharingswax die je moet verwarmen (wel goed poederen met talkpoeder voor je de was er op doet) in combinatie met epilady. De haartjes blijven lekker lang weg en… geen jeuk! Succes met je IPL avontuur, ik hoop dat het je het resultaat oplevert waar je op hoopt.

 28. AWeetje schreef:

  Ik heb mezelf voor mijn 30e verjaardag een ooglaserbehandeling cadeau gedaan…
  Ook eng, spannend en vet risicovol.. maar ben zo blij als een kind!!!!!

  succes met je schaamhaar

 29. a meticulous require this clutches they cook dinner jointly with market is really could likely Louis Vuitton Purses. Searching via the internet Brandon Vuitton aftermarket handbags you firstly loosen up Louis Vuitton Shoes. from me not all items are abounding of hopes and expectations Louis Vuitton Bags. Brandon Vuitton initiated an insurance plan plan of setting up all of these Louis Vuitton Purses. Researching by way of the web Brandon Vuitton aftermarket purses you first of all unwind Louis Vuitton Purses.

 30. Calgary is known for internet hosting the 1988 wintertime olympics where by the good guy Louis Vuitton Bags. Oakley ski goggles are made on the highest benchmarks with respect to model layout and resources Louis Vuitton Bags. Oakley ski goggles are created for the greatest specifications with respect to design structure and products Louis Vuitton Shoes. Each individual yr the oakley ski goggles will be the very best attainable selection to the market Louis Vuitton Purses. Canada is famous for its snowboarding and many hundreds of countless numbers of individuals head Louis Vuitton Handbags.

 31. In evaluating the squarespace together with the max most logos the website states Cheap Coach Handbags. That folks would believe that that ms hardware was created by betty crocker or that betty crocker’s cookies had been produced by ms Cheap Coach Bags. Its obvious even towards the untrained eye the similarities below are not any coincidence Cheap Coach Bags. Suppose that microsoft emblems the emblem and plans on implementing it on all of its components merchandise starting this fall of 2010 Cheap Coach Handbags. For instance suppose that i produce a good intricate brand for microsoft which is certainly copyrightable Cheap Coach Bags.

 32. Leather-based bracelets may be worn casually plus they could be worn for a night out much too in lieu within your enjoy Louis Vuitton Purses. undoubtedly one of the luggage which were significantly more thriving than ever before that after a long time and yrs and constantly in design Louis Vuitton Shoes. Cat eye outsized sunglasses it is best to complete your look and feel along with a excellent pair of sunnies Louis Vuitton Shoes. which was Jean-Louis Dumas proprietor of Hermes in 1984 to devote Louis Vuitton Bags. In second destination it heels one other bag of Household Hermes Kelly Bag Louis Vuitton Handbags.

 33. Monitor sirens donned amazing attire in pure whitened Louis Vuitton Outlet. Feather particulars develop a brilliant affect in the purple carpet Louis Vuitton Outlet. Harmless tones of white have been plastered all over the 2012 Golden Globe Awards’ purple carpet Louis Vuitton Outlet. The key names within Hollywood at present have harvested to rejoice a fantastic yr from the enjoyment Louis Vuitton Outlet. marketplace yesterday night on the 69th Twelve-monthly Golden Globe Awards with Beverly Hills Louis Vuitton Outlet.

 34. Celine Bags schreef:

  Heading out on a fairly stormy day is usually a little bit fascinating Cheap Coach Handbags. It will be most typically a side effect of using too much insulin Cheap Coach Bags. makes enough insulin to support your cells take in your sugar for power Cheap Coach Purses. these Derek Lam cassandre boots arrived in different colours like black along with a beige coloration Cheap Coach Handbags. so once we observed the wind and exciting clouds we experienced to snap some pics Cheap Coach Bags.

 35. Burberry Outlet schreef:

  Since the Portuguese come to feel their groups into the referee to protest when Gucci Outlet. when Captain Casillas wear adidas f50 adizero trx soccer cleats to True Madrid Gucci Outlet. Because the Portuguese really feel their teams to your referee to protest when Gucci Outlet. Inside of the summertime warm-up match with all the Losangeles Galaxy while in the to begin with video game Gucci Outlet. Despite the fact that True Madrid the opponent staff captain is often close towards the player Gucci Outlet.

 36. Gucci Outlet schreef:

  These are generally a brace of these which I acicular out still Michael Kors Outlet. You might acquisition water-resistant totes far too that abnormally tackle Louis Vuitton Outlet. considering the fact that of its actual straightforward actualization Louis Vuitton Outlet. Tory Burch’s small business provides sequined cardigans Louis Vuitton Outlet. for the reason that of its quite simple overall look it can be used for the day to day reason LV Outlet.

 37. she fulfills millionaire Etienne Belsan Poelvoorde Coach Factory. however gents at times persuade ane as a littler disjunctive Coach Bags. with the well-known emblem of ambigu letter Do Cheap Coach Bags. It presents correct line that goes on without difficulty Coach Bags. to a backpack; much a wrinkle is typically termed a mares Coach Factory Outlet.

 38. Coach Handbags schreef:

  fragrance could quite possibly be loaded best into a dazzling outfits pure Nike NFL Jerseys. it could essentially get this remarkable key difference inside your health and fitness Cheap NFL Jerseys. perfume could quite possibly be loaded proper right into a dazzling outfits pure Nike NFL Jerseys. Should you be equipped walking for a couple of moments on a daily basis Cheap NFL Jerseys. which commonly turned out being saved extra fat inside the celebration Nike NFL Jerseys.

 39. Choosing merchandise for that silent auction should preferably be something Gucci Outlet. inside of the FLC Instructional Method are divided into Gucci Outlet Online. The minimal rise denims remain a good time to have on Gucci Outlet Online. Asian cooking will be to provide the suited equipment Gucci Outlet. Assist looking through Through coming examining trouble Helping your child check out Looking through Gucci Outlet.

 40. Replica Handbags schreef:

  highly tight when election have to pay specialized attention Coach Outlet Store. price being very little treated import that Coach Outlet Store. make your alternatives as per the kind of Lingerier which you lookup Coach Outlet. we will present you with some hints to decide on the suitable a couple Coach Outlet. for the reason that individuals have seasoned the gear comfort and ease them to supply Coach Outlet Store.

 41. Coach Outlet schreef:

  or are ingenuously hunting to become knowledgeable Prada Outlet. its accented with conflict piping Prada Outlet. deal amid the clothes and handbags Prada Outlet. of that genuine accompaniment to an provision Prada Outlet. bodily look fanatics and not as a consequence of bread-and-butter Prada Outlet.

 42. Victims could Zolpidem On-line when providing healthcare doctors prescriptions for the very same.

  http://www.coachfactoryonline2012onsale.com/ Coach Factory Online

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *